Last news in Fakti

22 Март, 2017 13:33 2 870 2

Разярен бик помля тореадор (ВИДЕО)

  • тореадор-
  • арена-
  • бик-
  • бикоборец

Мексикански тореадор отнесе в пълна степен гнева на разярен бик. Зрелищният екшън станал на арената в мегаполиса Мексико сити.

Матадорът Антонио Ромеро показвал уменията си пред публика, когато озверелият бик го атакувал и успял да го прободе в тялото. Това обаче не задоволило гнева на животното и ужасът продължил. Бикът размятал тореадора по земята като дребна прашинка.

След бързата намеса на екипите край арената Антонио Ромеро бил спасен и откаран спешно в местна болница. Минути по-късно станало ясно, че бикът е нанесъл 30 сантиметрова рана в тялото на тореадора. Според лекарите за Ромеро предстои сериозно лечение и дълго възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Дано не му е пострадала мъжествеността! Но задника му май е сдупчен.

    Коментиран от #2

  • 2 патиланец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Чудно нещо? Всички съжаляват тореадора, а никой не съжалява бика? Постави се на мястото на бедното животно? Тичаш по арената за кефа на разни неандерталци, дето плащат, за да гледат как някой неандерталец с плащ те дупчи с шиша и пляскат на това. после плащат за лечението на тореадора, понеже теб бика те нямат за нищо, освен за зрелище, което трябва да умре? Е, след всичкото това, как се чувствува бика, убиван от някакъв неандерталец с червен плащ и аплодиран от хиляди неандерталци? Естественно е, че ако докопа тореадора ще му прессова шишарките ако може, не само с рогата.... да си призная никога не съм харесвал коридата и подобни садизми. за мен животното е добро, ако не ми пакости и на имуществото ми - мишки дървеници и др... и ако не ми пакости некас и живмее и то и аз! А тия се кефят, на този варварски обичай забавление? Що за човеци са това? нима бика е нещо по-маловажно като живот от тях? Браво на бика! Изкарал си е поне малко наградата за смъртта си. Ако не на тази на следващата корида ще го убие някой неандерталец за кефа на хилядите неандерталци на коридата...
Новини по държави: