23 Март, 2017 08:18 1 653 0

Дъжд от куршуми в Уисконсин

  • уисконсин-
  • стрелба-
  • полиция

Четирима загинали

Четирима души са загинали при стрелба в американския щат Уисконсин , съобщи NBC.

Инцидентът станал след разправа в банка. Загинали са един полицай и трима граждани. Не се уточняват техните имена. Има задържан един заподозрян.

Стрелбата е станала в малкия град Ротшилд. Стрелба е имало още в адвокатска фирма и жилищен комплекс. В банката са били открити двама души с огнестрелни рани. Полицаят е бил прострелян, докато е преследвал заподозряния в жилищния комплекс. Един човек е бил убит и във фирмата по право.

Заподозряният се е барикадирал в апартамент в комплекса. След няколко часа на преговори е последвала престрелка. Заподозряният е бил ранен и откаран в болница. Неговата самоличност не се разкрива.

Районът е бил отцепен. Затворени са били училища и банки. В момента се води разследване. Установяват се причините за стрелбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА