23 Март, 2017 09:18 788 0

Великобритания няма да се предаде пред терора

  • тереза мей-
  • лондон-
  • великобритания

Страната няма да променя нивото си на сигурност

„Терорът няма как да победи ценностите на свобода и демокрация.“ Това заяви британският премиер Тереза Мей, цитирана от The Telegraph.

Мей коментира вчерашните терористични атаки в Лондон. Мъж се вряза с колата си в група хора пред британския парламент. След това промуши полицай с нож, преди да бъде застрелян от властите.

„Това събитие ни напомни за невероятната смелост на нашите полицаи. Поздравявам ги за техния кураж. Отдавам почести за паметта на загиналите.

Нивото на сигурност в страната за сега няма да бъде повишавано.

Мястото на тази атака не е случайно. Тук хората от всякакви националности и вярвания идват, за да празнуват свободата. Това е най-старият парламент в света. Уестминсътр е свързан с духа на свободата. Всеки опит, нашите ценности да бъдат атакувани с терор и насилие е обречен.

Ние ще сме заедно, както е било винаги. Парламентът ще заседава. Нашите граждани ще се надигнат отново“, заяви Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: