Last news in Fakti

23 Март, 2017 09:53 1 297 1

"Къртица" в лагера на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • олег дерипаска-
  • пол манафор

Тръмп не е знаел, че бившият ръководител на предизборния му щаб е работил за Дерипаска

"Къртица" в лагера на Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Доналд Тръмп не е знаел, че бившият ръководител на предизборния му щаб Пол Манафор в миналото е работил с руския милиардер Олег Дерипаска. Това заяви на пресконференция говорителят на Белия дом Шон Спайсър, цитиран от агенция ТАСС.

Според АП Манафорт е работил тайно в полза на Дерипаска, за да прокарва интересите на руския президент Владимир Путин. Предложил е стратегия срещу антируската опозиция в Европа и в бивши съветски републики. Преди 11 години Манафор е подписал договор за 10 милиона долара годишно и след това е поддържал бизнес отношения с руския олигарх поне до 2009-та.

"Къртица" в лагера на Тръмп

По информация от анонимен източник Манафорт е сред разследваните от американските служби за връзки с Русия хора от обкръжението на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 1 Отговор
    Поредната изцепка на чичо Дони. Не бил знаел! Някои вече се питат: Какво знае тоя?