Last news in Fakti

24 Март, 2017 04:31 693 1

Важно е, че Беларус и ЕС поддържат диалог

  • беларус-
  • александър лукашенко-
  • ес

Според Александър Лукашенко не е лесно да се въведат принципите на развитите демокрации

Важно е, че Беларус и ЕС не стоят зад своите огради, а поддържат диалог. Това заяви беларуският президент Александър Лукашенко, цитиран от РИА Новости.

„Между нас и ЕС има политически разногласия по определени въпроси. Все пак ние се опитваме да придадем позитивна динамика на нашите отношения. Важното е да се разбере в колко сложна ситуация се намира Беларус в момента.

Не е толкова просто да започнем да действаме по принципите на развитите демокрации в Европа. Там правят това от няколко века. Ние все още сме млади в тази система“, заяви Лукашенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sds

    0 0 Отговор
    Крайно време е да се премахнат визите за Белрус!!!
Новини по държави: