Last news in Fakti

23 Март, 2017 17:27 1 106 6

Льо Пен отива в Москва

  • марин льо пен-
  • франция-
  • русия

Лидерът на френската крайна десница ще посети Москва по покана на руски депутати

Льо Пен отива в Москва - 1
Снимка: БТА/АР

Кандидатът за президент от френската крайна десница Марин льо Пен ще бъде утре на посещение в Москва за среща с руски депутати, съобщи ТАСС.

Председателят на външнополитическата комисия на руската Държавна дума Леонид Слуцки е казал за ТАСС, че той лично е поканил Льо Пен за участие в заседание на комисията и за разговори с ръководството на Думата.

Миналата година Националният фронт на Льо Пен, която е един от водещите кандидати на президентските избори във Франция, зае външнополитическа линия в подкрепа на Москва за разлика от повечето френски партии, които обвиняват Русия заради ролята й в украинския конфликт. Марин льо Пен настоява, че ЕС е провокирал кризата, заплашвайки интересите на Русия, припомнят агенциите.

Връзките на Националния фронт с Русия са под светлините на прожекторите, откакто той взе заем от 9 милиона евро от банка в Москва. Дипломати казват, че членове на НФ са чести посетители в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    6 10 Отговор
    Ама нали Русия не се меси в изборите на чужди държави?И нека бъдем точни-РУСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ СПИН Е ПЛЪЗНАЛ ИЗ ЗНАЧИМИТЕ ДЪРЖАВИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, и единственото лекарство е РЕШИТЕЛНА ИЗОЛАЦИЯ И КАРАНТИНА НА ЗАСЕГНАТИТЕ АРЕАЛИ!
  • 2 Гост

    5 7 Отговор
    Че тя половината Франция вече говори на руски😀

    Коментиран от #3

  • 3 самора машел

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Десет години съм живял в Париж ,освен от проститутки руска реч не съм чул!

    По голямо впечатление прави че половината "война и мир" е на френски!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Смардолс Смардел

    6 5 Отговор
    Ти десет гоними щом все при проститутки работиш, от теб не се очаква нещо умно да чуем! Се там да стоиш! Ти си бил голяма работа а ние си го лъзгаме у дома и без да плащаме и не се хвалим !
  • 5 кроко

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "самора машел":

    Нормално като си ходил само по бардаци, само там да чуеш руска реч. Ако беше мръднал и някъде другате, щеше и на други места да чуеш руска реч.
  • 6 Kcaniba

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "самора машел":

    Всяко нещо се познава в сравнение!!
    Ти по бардаци само руска реч си чувал , и е ОК за теб!
    Аз също така по цял свят руска реч съм срещал -капитани на круизери, музиканти, треньори, спортисти и просто приятни граждани)
    Русофобията е болест!!
Новини по държави: