2 081 2

Арогантен депутат преби стюард

Искал да бъде настанен в бизнес класа

Арогантен депутат преби стюард
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Арогантен депутат от Лок Сабха – долната камара на индийския парламент – преби стюард, работещ за индийските авиолинии, предаде Би Би Си.

Равиндра Гайкуад се вбесил, че не могат да го настанят в бизнес класата. Подробност, която му убягнала, е, че този полет не предлагал такава – само икономична.

Екипажът на самолета няколко пъти обяснил, че няма как депутатът да бъде настанен в бизнес класа, просто защото няма такава. Отговорът обаче не бил достатъчно разумен за високопоставения пасажер.

Пребит стюард заяви, че Гайкуад „го ударил 25 пъти с чехъл“ заради „арогантното“ му поведение. От „Еър Индия“ обявиха, че е били подадено оплакване в полицията. Депутатът може да попадне в черния списък на компанията.

Ашок Гжаджапати Раджу, министър на гражданската авиация, заяви, че подобно поведение не може да бъде толерирано. Интересно е, че подобен инцидент в Индия имаше и през миналата година.

Тогава индийски депутат бе арестуван, след като шамароса представител на авиокомпания. Причината – получил отказ да се качи на борда, защото гейтовете вече били затворени.

Инцидентът с Равиндра Гайкуад предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Някои изразиха възмущението си от поведението на депутат от индийския парламент, докато други погледнаха от забавната страна на нещата. Някои отправиха питанка защо богат депутат е обут с чехли, които ползва да бие стюарди.

Индия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • поведението
  Отговор
  1 21:00  23.03.17
  Е кво бе, у нас министър Вежди Рашидов пиян на "уважение", преби младо полицайче на стълбите посред бял ден.
 • Явертъуиопч
  Отговор
  2 22:35  23.03.17
  Ми циганска работа, нали столипинци са от там.

Напиши коментар:


Публикувай