2 194 9

Ислямска държава ударила по руски военни

Атаката е станала в Чечня

Росен Стойчев

Ислямска държава пое отговорност за нападение срещу военно поделение в Чечня, съобщи ТАСС.

Шестима души са атакували военна база на руската Национална гвардия край село Наурская в северозападната част на Грозни. Според източници в нападението са загинали всички нападатели и шестима руски военни.

По-рано днес руските власти съобщиха, че шестима техни военни са загинали при отблъскване на терористична офанзива.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 19:51  24.03.17
  Ама нали уж Русия нямала бази по света?Или Чечения си е РУСКА ГУБЕРНИЯ ,а Кадиров си е най-обикновен васал...точно както искат да направят и с България!А ние си имаме 45г опит с бай Тошо и знаем какво е.
 • Обективни
  Отговор
  2 20:08  24.03.17
  Сигурно са загинали 12 руснаци и един чаршаф, но свободните руски медии са казали истината по своему.
 • Стоян
  Отговор
  3 22:36  24.03.17
  Кой на кого е васал е малко деликатен въпрос.Де факто Русия плаща данък на Чечня всяка година 10 милиарда.Той е формулиран като Регионално подпомагане или нещо от сорта ,но .... Който не вярва да си припомни отново сватбата на племенника на Кадиров. Пищна работа ,нали. Тази година Кадиров изнагля до там да се изцепи ,че изобщо не го интересуват бюджетните затруднения на Русия и субсидията за Чечня не трябва да се пипа (намалява)
 • 4 22:49  24.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • alcom4
  Отговор
  5 03:47  25.03.17
  Не бива толкова да се обръща внимание на хибридните атаки на Русия спрямо България руската империя и сега в момента си е една полуфинал на Формация със Стройна пирамидална структура както по комунистическо време не може да знаците да развиват демократично общество след като никога не са познавали думата демокрация какво може да се очаква от един бивш комунистически офицер от тяхната спецслужба какъвто е ниско руският диктатор Владимир Путин Той никога няма да признае грешките си но нека напомним за бандитския клан към който принадлежи той се казва озеро откраднали са от тази загиваща империя десетки милиарди долари и всичко изнесено в банките на така наречения лош Запад стига са се правили и те на света вода ненапита много интересно е обаче поведението на нашите русофили явно са на котлова храна от Кремъл въпреки виждат въпреки че виждат тази империя върви на зле и ако не е масираната лъжлива пропаганда нищо няма да съществува там
 • alcom4
  Отговор
  6 03:59  25.03.17
  Иска ми се на руснаците да ни прилапат и да имат едно владение повече в на Балканите старо отколешна мечта на Русия последните днеска години да заличи българската народност и Българската държава техните политици и винаги са работили срещу интересите на България нека си спомним че нито един от големите български Възрожденци не е казал и едно добро изречение за Русия досегашните рубладжии които се опитват да се докопат до властта в България за да ограничат на Москва се престарават толкова няма да се дадем на Русия ние не щем руска власт в България България част от Европа и такава ще бъде за добро или за зло заявка някой или за радост на друг
 • МИЧО
  Отговор
  7 05:39  25.03.17
  кроко, ако дойдат руснаците не е много сигурно и ти от коя страна на автомата ще застанеш. Мислил ли си за това ?
 • ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА
  Отговор
  8 07:00  25.03.17
  Е СЕГА РЯЗАНИТЕ ЩЕ ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.....
 • ЕБ И ГИ
  Отговор
  9 08:49  25.03.17
  Да всичо е вярно маме опит с Русия.имае опит със СССР имаме опит с Турция те пак опитват и мераклииски опипват.А ние се онодеме с Европа. Ще видим каква и тук ще я измътим. Но и Америка не пропуска къде остане празна дупка. А alkom4 да си смени напитката тази му деейства зле.

Напиши коментар:


Публикувай