Last news in Fakti

27 Март, 2017 08:59 1 508 2

Гърция: Не можем да приемем повече нито един бежанец 

  • гърция-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • споразумение

Гръцкият министър за миграцията определи като успех споразумението между ЕС и Турция

Гърция: Не можем да приемем повече нито един бежанец  - 1
Снимка: БТА/АР

Гърция не може да приеме повече нито един бежанец и не е в състояние да приложи Дъблинския регламент. Това твърди гръцкият министър за миграцията Янис Музалас в интервю за германското сп. "Шпигел".

Страната ни вече носи тежък товар. Гърция прие 60 хиляди бежанци и ще е грешка да се натоварим с още мигранти по силата на Дъблинския регламент, посочва Музалас.

Гръцкият министър за миграцията определя като успех споразумението между ЕС и Турция, тъй като бежанските потоци са били ограничени, при това дори без заграждения и че след неговото подписване в Гърция на ден влизали само по 60 бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Troqn

    1 0 Отговор
    Idvat i pratete zapadniq 4ast kum germaniq
  • 2 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    ЗЛАТНА ЗОРА ДА ДЕЙСТВА!
Новини по държави: