Last news in Fakti

29 Март, 2017 14:12 817 0

Боб Дилън все пак ще си вземе "Нобел"-а (ВИДЕО)

  • боб дилън-
  • нобел-
  • нобелова награда-
  • стокхолм-
  • литература

Музикантът ще получи Нобеловата си награда за литература в събота или неделя в Стокхолм

Боб Дилън все пак ще си вземе "Нобел"-а (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Боб Дилън ще получи Нобеловата си награда за литература в събота или неделя в Стокхолм, съобщи "Ройтерс".

"Шведската академия и Боб Дилън се договориха да се срещнат през уикенда" в Стокхолм, написа постоянният секретар на академията Сара Даниус в блога си. "Това ще стане с малък комитет и в тесен кръг. Никоя медия няма да присъства".

На 1 и 2 април Боб Дилън ще изнесе концерти в Стокхолм, които бяха запланувани още преди октомври 2016 г., когато бяха обявени имената на новите Нобелови лауреати.

Победата на Боб Дилън в тази категория беше голямата изненада на престижните отличия тази година, но така и не дойде, за да получи наградата.

Изпълнителят, който тази година трябва да навърши 76 г., е известен със свенливостта си пред медиите и публичното внимание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: