Last news in Fakti

8 Април, 2017 21:33 10 340 0

Господине, змията ви не е на каишка! (ВИДЕО)

  • змия-
  • питон-
  • каишка-
  • домашен любимец-
  • южна дакота-
  • суикс фолс-
  • анаконда

Глобиха мъж, защото разхождал свободно в парка екзотичния си домашен любимец

Господине, змията ви не е на каишка! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Американец беше глобен 190 щатски долара, защото разхождал змията си без каишка в парк в град Суикс фолс, щата Южна Дакота, съобщи Fox News.

Когато представител на службата за контрол на животните казал на Джери Кимбъл да сложи каишка на змията си, той помислил, че се шегува, защото всичко станало на 1 април. Служителят обаче го глобил с цели 190 щатски долара.

За свободно пуснатия питон в парка на Сиукс фолс сигнализирала притеснена жена. Съществува наредба на кметството, която изисква всички извеждани домашни любимци да бъдат на каишка или в транспортер.

Господине, змията ви не е на каишка! (ВИДЕО)

От службата за контрол на животните подчертаха, че любителите на змии трябва да си дават сметка колко много хора се плашат от влечугите. Макар и да не е забранено отглеждането на неотровни змии, не всички разхождащи се в парка ще се радват да видят там питон.

Кимбъл обаче си е поставил за цел да покаже на хората, че питоните не са убийци. Той планира да обжалва наложената му глоба в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА