Last news in Fakti

8 Април, 2017 17:48 1 093 3

Станишев подкрепи Шулц в предизборната кампания (СНИМКИ)

  • мартин шулц-
  • сергей станишев-
  • пес-
  • ангела меркел-
  • германия-
  • избори-
  • берлин
Станишев подкрепи Шулц в предизборната кампания (СНИМКИ) - 1

Президентът на ПЕС Сергей Станишев подкрепи Мартин Шулц в кампанията му и посочи, че бъдещето на Европейския съюз зависи от силно лидерство.

„Вярвам, че Мартин Шулц е човекът, който може да промени ЕС - с визия и силно лидерство. Европа ще оцелее, само ако завие наляво. Ако се върне към ценностите си и даде перспектива на младите."

Това заяви президентът на ПЕС Сергей Станишев в Дуисбург, където се провежда 13 Конгрес на младите европейски социалисти (YES), с делегати от над 30 държави.

Станишев подкрепи Шулц в предизборната кампания (СНИМКИ)

Заедно с политическите лидери, младежите присъстваха и на голям форум с над 2000 участници „Европа завива наляво".

Събитието е в подкрепа на кандидата на ГСДП за канцлерския пост Мартин Шулц, както и за левицата, за която предстоят ключови регионални избори в Северен Рейн-Вестфалия на 14 май тази година.

Станишев подкрепи Шулц в предизборната кампания (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕНТА

    3 0 Отговор
    Оо, Съсел, па ли се хилиш?!
    До къде докара хората с твоята дружба с ДПС, че да избират Тиквата като по-малко зло - смятай ТИ колко си страшен....
  • 2 Хибрид

    2 0 Отговор
    Най голямото недоразумение на българската левица БКП (БСП) След ЖАН ВИДЕНОВ!!!!
  • 3 главчо

    0 0 Отговор
    Серго, не ни излагай бе, човек! ЕУРОПЕ се пише с "О", не с петолъчка, бе! Кво ще каже твойта майка, пратих момчето на училище, а то не научило да пише? Не ни резили бе, ние и без това станахме за резил пред света - вода газим, най-скъпата вода плащаме, насред лятото топлото да скача, като никой не го ползува? Ние сме РЕЗИЛЪТ НА СВЕТА и без теб! Всъщност по-наляво от сега няма накъде да мърда ЕС... и без това третият пол ни управлява като концепция, ние вече не можем по-наляво, иначе ще станем до един лесбоски и гайове... Да знаеш не се виждам по прашки на София прайд, не че не бих пернал една бира там. но чак пък толкова наляво не ми харесва...
Новини по държави: