Last news in Fakti

13 Април, 2017 16:09 2 191 13

Пият ли руснаците ментета? (ВИДЕО)

  • алкохол-
  • качество-
  • водка-
  • русия-
  • роскачество

Руските власти проверяват качеството на бирата и водката

Пият ли руснаците ментета? (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Руската контролна служба (Роскачество) ще изследва през 2017 година безопасността и качеството на бирата и водката в страната. Това съобщи заместник-министърът на промишлеността и търговията Виктор Евтухов, цитиран от ТАСС.

Проверката е поръчана от държавната комисия за противодействие на незаконното разпространение на продукти на промишлеността.

Освен това Роскачество ще провери и качеството на хляба. Изследването ще бъде направено в 60 региона и до края на годината се очаква да има "пълноценна картина" на качеството на този продукт в Русия, допълва Евтухов.

До края на годината ще бъдат проверени 50 категории стоки, сред които облекло за възрастни, ученически униформи, битова техника, млечни продукти, месо и колбаси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бесни пенсии

    8 4 Отговор
    на тоя фатмак как са му дали толкоз много медали и ордени, не мой да ги носи.

    Коментиран от #7

  • 2 Гост

    9 3 Отговор
    А лосионите и всички препарати с алкохол които мужиците пият?
  • 3 Баси

    5 5 Отговор
    Въри го питай,ако имаш топки.

    Коментиран от #5

  • 4 Киро

    8 4 Отговор
    Хахааааа, не пият, а се наливат с ментета, така от соца и досега!

    Сигурно имат и менте на ментето, например - мента на Тройной одеколон!
  • 5 бургас

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Баси":

    всъщност за тва не са нужни големи топки колега, а просто блага усмивка и добър руски, ако дойде лятото на морето ще го питам завалията, даже може да ударим по 1-2 чашки, ей така за скрепяване на братската дружба, после може да разкажа в нета как е минал разговора.
  • 6 Яшааа

    2 4 Отговор
    Наиболее люблю омывающая жидкость
  • 7 Сибирь

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "бесни пенсии":

    Нещастнико , тоя "фатмак" е участник в два десанта срещу Японците , включително и "Сэйсинский десант" 13-17 август 1945г. В първият ден са били 181 наши срещу 4000 японеца!

    Коментиран от #11, #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Wessi

    7 5 Отговор
    Не бе тия не пият само антифриз,и то защоъо не му знаят мезето.И едно питане нали СССР спечели войната с Deutschland.Защо има тълпи от руснаци,дето си вадят документи ,че пра,пра дядовците и бабите са били немци,а? Тия където спечелиха войната,работят на загубилите?Източна Германия още не може да се изправи на крака,след 60 годишно руско робство,Чехия още не може да се отърси напълно от влиянието на СССР,Полша-колко етнически поляци има по сибирски край,където е минал комунизЪма ,хората за 30 години още не могат да се отърсят от кражбите,влиянието и най-вече комунистическото мислене.
  • 10 аааа

    0 0 Отговор
    Браво!
  • 11 бесни пенсии

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сибирь":

    Може и така да е, обаче нали се сещаш че от 13-17 август 1945 Япония вече никаква я няма, разбити отвсякъде........виж да беше 2-3-4 години по-рано друг въпрос. И коя гениална чебурашка е решила да пусне 181 човека срещу 4000(ако инфото е вярно)сигурно са мислили че всички са избягали и там няма никой хахахаха, и е било кофти изненада. Нищо против ветерана, стабиляга изглежда, обаче не е тайна че навремето раздаваха медалите едва ли не на килограм, един вид като награда и признание към бедните нещастници дето трябваше да се жертват в името на каузата. Това особено важи за държавите от соцлагера, където вместо пари и реални облаги имаха навика да потупват по рамото, да закачат значки и медали, да повдигат морала и бойния дух с викове "Ура другари", служебни благодарности, лозунги и т.н.
  • 12 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сибирь":

    да 181 ваши с голи ръце срещу 4000 японеца всеки на танк.тия докога ще ги разправяте та и ще им вярвате????милитаризирана япония спрямо ссср е била като детски лагер бе сибирчо и никъде не сте воювали в такива съотношения,по-скоро е било обратното,особено срещу немците.не ме разбираи погешно,руснаците са корави хора и сериозни воини,но причината за липсата на кпд е организацията на комунизма.няма немец дето да е воювал срещу ссср и да не е споделял колко са корави руснаците и колко са зле организирани.та въпросния десант го има в руската википедия,може да видиш кви са били съветските сили .хора с 50% повече от японците ,а в техника и кораби огромно превъзходство,като сложиш и тва че духа на японците вече е бил сломен ,а и технически не са блестели с нищо може да си направиш сметката ако искаш де.иначе браво на старчето изкарало е до тези години ,въпреки че в русия днес се живее до около 58.
  • 13 681 БЪЛГАРИЯ

    4 0 Отговор
    Пият като прасета и ментета и бояришник и спирт какъвто им падне ! !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания