20 Април, 2017 19:55 1 956 7

Шефката на Скотланд ярд го предпочита с жени (СНИМКИ)

  • скотланд ярд-
  • кресида дик-
  • великобритания-
  • лесбийка

56-годишната Кресида Дик обяви, че има връзка със своя колежка

Новоназначеният шеф на Скотланд Ярд обяви открито, че предпочита женските ласки. 56-годишната Кресида Дик дори призна, че има сериозна връзка със своя колежка, пише в. „Дейли мейл”.

Дик е първата дама, която оглави полицията в Обединеното кралство. „Най-силната институция в страната трябва да има доверието на всички”, коментира тя при встъпването в длъжност.

Тя открито признава, че е „малко по-различна” от някои свои колеги, но е минало времето, в което униформените трябва задължително да отговарят на стереотипа на мачовците. Госпожица Дик разкрива още, че има сериозна приятелка и нещо повече – тя също работи в Скотланд Ярд.

Гаджето й Хелън е инспектор, която ръководи екип на територията на лондонско предградие.

Дик обяви, че ще се бори за ограничаване нивата на насилие, сред които престъпления с огнестрелно и хладно оръжие, както и за осъвременяване техническия потенциал на ръководената от нея структура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 1 Отговор
    Снимката казва всичко. Личи си, че е мъж. Няма нужда да се хабиш да пишеш, Анатоли :)
  • 2 Брат ми

    9 3 Отговор
    То и цялата им Полиция е такава ...никаква...мюслита и тъмнозелени си правят каквото си искат ,а ченгетата имат по едно тизърче на десет полицайчета...жалка картинка...много имат да учат от US колегите...:-)
  • 3 Д'Мин

    14 3 Отговор
    Кво пък щом се обичат младите нека да се вземат. Нормални евроГейски ценности.
  • 4 Гост

    11 7 Отговор
    Бомба със закъснител е това, което е обхванало т. нар. западен свят!
    Тези разлигавени плазмодии, расли в саксия, жестоко ще си изпатят, защото живота не е розов и не всичко е цветя и рози!
    Да сложиш лесбийка за шеф на английската полиция, показва че Англия отдавна е мъртва, а избирането на пакистанец за кмет на Лондон, само го затвърждава!
    Нямам нищо против лесбийките, но да го афишират и в същото време да им дават най-високи постове заради това, вече ми идва в повече!!!
    Пълна пародия, тази освен насмешка в престъпниците, друго не може да всее в тях!!!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 ссс

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Кат знам англичаните какви п...та са ни са учудвам, че жената е сминила брега. И ко против имаш рязаните по-приятно е стях.
  • 6 гост 2

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ти не реви и не бери гоижа за британците, може да са всякакви но само на острова са по вече от 50 милиона + 100 милиона живеят в САЩ. Н.Зендандия, Австралия и ЮАР, те няма да пропаднат !! Ние тук като сме големи е..чи и немаме нито гейчета, нито лесбиянки, защо останахме само 6-7 милиона ?
  • 7 ЮРУШШШШШШШШ

    1 3 Отговор
    При нас е обратно на ингилизите, но карай да е весело, и хората да са доволни. Е ся разбрах що всеки се стреми да замине за англия. Там поне ще ни ценят. Адиос.
Новини по държави: