21 Април, 2017 13:27 9 280 6

Нови разкрития за MH370

Останките на самолета може и да бъдат локализирани

Росен Стойчев
Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP

Нови доказателства показват, че останките на изчезналия малайзийски „Боинг 777“ вероятно се намират на север от основната зона за търсене в Индийския океан, съобщи Би Би Си.

Самолетът изчезна през 2014 г. На борда му имаше 239 души. Той летеше от Куала Лумпур до Пекин.

Австралийски океанографи са получили задкрилка на същия модел като оригинала и са проучили как тази част е плавала в океана, изтъкнаха в изявление от Австралийското бюро за безопасност на транспорта. Предишното моделиране на плаването е използвало неточни копия.

Установено е, че останките най-вероятно се намират на 25 000 кв. км северно от предишната площ на търсене в южната част на Индийския океан.

Тези разкрития може да подкрепят призивите на семействата на загиналите за подновяване на търсенето на останките на самолета. Такова ще се възобнови само при намирането на безспорни доказателства.Коментари

Коментарите са сортирани от нови към стари
 • малката истина (гост)
  Питайте ЦРУ,за поредният им експеримент с невинни хора!
 • Дедо Грую (гост)
  От спътник могат да заснемат номер на кола, да не говорим за самолет. Трасетата им са под постояно наблюдение.Всичко се шпионира подслушва и записва. Даже и телефоните разговори и интернет
 • Различен (гост)
  25000 км.?????
  Ха-ха-ха!
 • YAMAHA (гост)
  Закарай баничарката в тази част на земята дето нищо няма обхват даже и океана не е иследван да видим дали ще я локализираш!
 • Наивен (гост)
  Според съобщение от iphone на пътник, самолетът е бил отвлечен .
  GPS локация - американската база Диего Гарсия в Индийския океан.
  Инфо е на интернет….
 • Гост (гост)
  Понастоящем шефове на фирми монтират GPS системи за проследяване на движението на служебни бусове и баничарки, градския транспорт и снегорините също имат, а съвременните самолети нямат! Странно!

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към статията

Още от Свят