Last news in Fakti

25 Април, 2017 02:45 2 188 6

Москва: Не нагнетявайте обстановката на Корейския полуостров

  • москва-
  • северна корея-
  • сащ

Зов за сдържаност

Москва: Не нагнетявайте обстановката на Корейския полуостров - 1
Снимка: БТА/АП

Москва призова САЩ да покаже повече сдържаност в отношенията си с Корейския полуостров, съобщи РИА Новости.

Това мнение беше изразено от руския заместник – външен министър Сергей Рябков.

„Тази ескалация на напрежение е неприемлива. Тези, които подклаждат подобна ескалация носят огромна отговорност. Те образуват още една гореща точка, въпреки всички предупреждения. За пореден път призовавам Вашингтон и други страни в региона да се въздържат, въпреки датите, които идват“, заяви Рябков.

Той заяви това, във връзка с очакванията на 25-ти април КНДР да извърши нов ракетен тест. Тогава е 85-та годишнина от създаването на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    10 9 Отговор
    МОЖЕ И ДА СЕ ОКАЖЕ ПРАВ ТОЗИ ГАДАТЕЛ
    ЧЕ НА 13 МАЙ ЩЕ ЗАПОЧНЕ 3 СВЕТОВНА ВОЙНА
    НО СЛЕД НЕЯ ВСИЧКО ЩЕ Е УНИЩОЖЕНО И ОТРОВЕНО
  • 2 onq s konq

    8 25 Отговор
    Свидетели сме на факта и то не от скоро,че сдържаността на Америка се тълкува като СЛАБОСТ в международен полит.аспект.И тук не става въпрос за наглите демонстративни прелитания на руски самолети над военни единици на НАТО и нарушаване на въздушни пространства,което пък довежда до екстаз простолюдието наричащо се "русофили"...нееее...Резултатът е ВСЕ ПО-АГРЕСИВНА ВОЕННА ЕКСПАНЗИЯ И РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ НА РУСИЯ /ЧЕ И НА КИТАЙ И ИРАН/ В СИРИЯ,залагайки на карта световния мир!И както преди време нещата в Сърбия се урегулираха с локално приложение на натовската решимост с минимален брой човешки жертви и максимално точни попадения по военни съоръжения,така и сега са належащи същите мерки.В противен случай лудите ще си въобразят че те са лекуващите,а докторите са пациентите !
  • 3 Кики

    12 3 Отговор
    Vasik,ако има трета световна война, тя ще започне тогава... когато започне. Иначе всеки може да си гадае колкото си иска.
  • 4 Киро

    7 23 Отговор
    Я си гледайте бояришника там и не си бутайте пияните муцуни дето не ви е мястото бе!

    Агресорът в Украйна и отровител на деца тръгнал да говори за сдържаност?!

    Нагли, изключително нагли алкохолици!

    Коментиран от #6

  • 5 СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    13 5 Отговор
    ТО И НА ФЮРЕРА СЕ НЯКОЙ МУ ПРЕЧЕШЕ СА НА КРАВАРИТЕ СЕ НЯКОЙ УЖ ГИ ЗАПЛАШВАЛ И В ИРАК ИЗРОТЕПАХА МИЛИОНИ КАТ ПРЕДПОЛАГАЛИ ЗА НЕЩО СИ.ДРЪН ДРЪН
  • 6 Киртака

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Киро":

    НПО до НПО...
Новини по държави: