Last news in Fakti

24 Април, 2017 15:22 24 358 20

Руски Рамбо разпиля колумбийски партизани

  • русия-
  • рамбо-
  • партизани

Избяга от плен и рани петима души

Руски Рамбо разпиля колумбийски партизани - 1
Снимка: БТА/AP

Руски гражданин е избягал от плен на партизаните на Армията за национално освобождение на Колумбия, съобщи РИА Новости.

Той е открил огън по охраната със собственото й оръжие. Той е успял да рани петима от охранителите. При бягството си мъжът също пострадал.

Според руски източници той се казва Арсен Восканян. Той има арменски корени. Бил е отвлечен още през 2016 г. Руското посолство вече се е погрижило за своя гражданин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ехаа

    25 101 Отговор
    ехааа кога излиза този филм който очеизвадно е фантастика ?бих го гледал
  • 2 ДЮДЮЕФ

    41 5 Отговор
    Имаше една германка, която я държаха в плен. Немците се договориха с бунтовниците да я пуснат, накрая си бяха станали приятели, даже си бяха направили снимки. Съответно се вдигна врява около това "отвличане" и немците си поискаха 30 000 евро разходи от нея.
  • 3 Mercedes-Benz

    94 4 Отговор
    Тоя на снимката май е от Вермахта.
  • 4 mediator37

    68 6 Отговор
    Да и аз това гледам на снимката пехотинец от Вермахта и то от първите години на ВСВ, въоръжен с Karabiner 98 Kurz, калибър - 7,92мм, патрони - 7.92 x 57 mm Mauser.

    Коментиран от #12

  • 5 Реално

    80 8 Отговор
    Арменците са същите като народите от Кавказ-научени са на чест,достойнство,гордост...и никога не падат на колене-като руснаците са-умират ама ще е по тяхно му...Някои това го мислят за глупост-някои за геройство--въпрос на виждане и възпитание. Но гордостта им няма кой да им я отнеме...
  • 6 ха ха

    76 3 Отговор
    Снимката направо кърти.Който я е избрал е за медал.
  • 7 Контра

    42 0 Отговор
    СЪС СОБСТВЕНОТО И ОРЪЖИЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ.
  • 8 СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    65 14 Отговор
    АКО НЕ СИ БИЛ ВОЙНИК Е СРАМ И ПОЗОР В СССР .ТУКА Е ОБРАТНО ПЪРВА РАДОСТ Е ДА СИ СКАТАФКА И П....Л

    Коментиран от #19

  • 9 Ощърбий

    33 14 Отговор
    Е този е знаел от де се държи пушката.
    Като се има в преедвид, че въпросната измет е въоражена с калашници, то руснака ми е чудно що не е убил поне 20-30 маймуни след като е докопал оръжието.
    Човек с военно обучение би натръшкал поне 20-ина от тия наркомани и пияници, които сигурно от 10 майнуняка 5 не знаят накъде се държи оръжие като се стреля.
    Точно колумбийските партизани са една измет дето няма втора на света, всичките са дрогита и пияници, тръгнали да крадят и ограбват. Нещо като нашите партизани и мандрите с таз разлика, че нашите са знаели как се стреля.
  • 10 Марчо

    14 4 Отговор
    Много интересна картинка. Този ли бяга назад или напада или пък всички бягат, а той напада. Не е ясно. Гледам, че той и другите рязко са се запътили на срещуположни страни. Ха.
  • 11 Хирург

    53 2 Отговор
    това ми напомни за вица-Пиян руски турист преби армията на Лихтенщайн ))
  • 12 Бай Иван

    21 0 Отговор

    До коментар #4 от "mediator37":

    и по какво определи,че е точно от първите години на ВСВ?По етикета?Или по баркода?Въпросната карабина се произвежда от 1935 до 1945 произведени са над 14 милиона бройки и е основна пушка в пехотата на Вермахта.

    Коментиран от #13

  • 13 98к

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Иван":

    Еми той още като види и знай за какво иди реч!!!
  • 14 Vasik Atanasova

    37 4 Отговор
    АРМЕНЦИТЕ са пичове
    и винаги са биле настроени добре към българите
    заедно са участвали в Балканската война
    никога не са ни дразнели с политика
    никога не са правили партии
    като турците ДОСТ ДПС и циганите ЕВРОРОМА
    БРАВО НА ПИЧА ЧЕ Е ИЗБЯГАЛ И РАНИЛ 5 ЧОВЕКА
    СЪС СОБСТВЕНОТО ИМ ОРЪЖИЕ

    Коментиран от #16, #20

  • 15 kcaniba

    21 10 Отговор
    Русия с това е велика!!!
    С хората си!!!
    Достоинство и чест!!!
  • 16 Сибирь

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Vasik Atanasova":

    Ти "арменски" арменци виждала ли си?! Нямат нищо общо с нашите !Дори нашите си имат дума за тях и много -много не желаят да ги виддят! Аз в Русия се сблъсках на няколко пъти с тях - нашите м....ли са като примерни пионерчета пред онези животни!
  • 17 Джон Смит

    7 6 Отговор
    Аз така разбрах статията: Девствени Колумбийки отвлякли арменец, при бягството си дефлорирал пет със собственото си оръжие, но и бил наранен отпреследващите го девственици!
  • 18 гостенче

    8 0 Отговор
    Роска,
    В статията си имаш точно 7 кратки изречения, от които 3 много кратки. В 4 от тези 7 изрчения (предимно в много кратките) си използвал "ТОЙ".
    Правописните грешки в бързането ги разбирам, изпускане на буква, дума и така нататък се ядва. Но това са първолашки грешки, които касаят начина на мислене и способноста на един човек да се изкаже писменно. Мисълта ли ти прекъсва незнам, но се замисли дали ако трябваше да го кажеш а не да го напишеш щеше да изпляскаш същия словоред.
  • 19 Тръмп

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ":

    За това синчетата на олигарсите си плащат и не ходят в казарма.
  • 20 Атанас Василев

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Vasik Atanasova":

    Колко арменеца познаваш, моето момиче (от ромски произход)?! Има ли сред тях такива, дошли директно от Армения? Аз познавах доста арменци покрай работата си и заниманията си и имаше бежанци от Нагорни Карабах. Познай с какво им бяха пълни главите? С мисли как да натрупат бързо богатство, капиталец, мазнеха се на кварталните мутри, които пристигаха с Додж Найтро, когато този модел на Додж беше едва излязъл в САЩ и очите им щракаха да ги вземат и тях към някоя сенчеста бригада.

    Недей да смесваш вече свикналите с България арменци, които са от поколения тук и онези, които довчера са държали оръжие, крали са и са убивали в банди в бившата съветска република, държали са незаконен бизнес и са си откровени престъпници. Миналата година в България разкриха даже арменска групировка за "мокри" поръчки... Сега, ако ти е кеф да те ш...т - давай, нимфоманке...