Last news in Fakti

28 Април, 2017 18:05 1 963 6

Навални с опасност за зрението след нова атака (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • алексей навални-
  • русия-
  • владимир путин-
  • дмитрий медведев

Руският опозиционер е бил залят за пореден път с неясна зелена субстанция

Навални с опасност за зрението след нова атака (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Руският опозиционер Алексей Навални е бил залят за пореден път с неясна зелена субстанция. Атаката с неизвестен извършител станала на излизане от офиса на оглавявания от него Фонд за борба с корупцията

Навални е откаран веднага в болница, където е установено "химическо изгаряне на роговицата на дясното око", съобщи телевизия "Дожд".

Заради инцидента, станал в центъра на Москва, Навални ще пропусне откриването на предизборната си кампания в Астрахан. Той ще участва в президентските избори в Русия през 2018 година.

Леонид Волков, началник на предизборния му щаб, разказа пред радио "Свобода", че в момента той се намира в болница, може да вижда, но изпитва силна болка.

Навални с опасност за зрението след нова атака (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Не е известно какви ще са дълготрайните увреждания в следствие от нападението", допълни Волков.

От щаба са подали жалба в полицията, но властите още дори не са иззели официално записите от охранителните камери, на които се вижда лицето на нападателя, съобщиха от Фонда за борба с корупцията.

Навални с опасност за зрението след нова атака (ВИДЕО+СНИМКИ)

Това не е първото такова нападение срещу критика на президента Владимир Путин. Преди време, след разследване за корупция, но срещу руския премиер Дмитрий Медведев, което доведе до масови протести в цялата страна, Алексей Навални беше залят със зелена субстанция, но тогава избегна по-сериозни поражения.

В началото на април опозиционерът беше освободен от затвора, след като излежа 15-дневна присъда. Той беше осъден заради ролята му в организирането в Москва на неразрешен от властите протест срещу корупцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    9 7 Отговор
    ТАЯ РУСИЯ С ТОЯ ТЕРОРИСТИЧЕН СТИЛ НА УПРАВЛЕНИЕ ли искате да домъкнете в България бе русофили ?!!А на въпроса ми що плюете по всички партии в БГ/дори и БСП?!/ веднъж /САМО ВЕДНЪЖ / СЕ ИЗЦЕПИ НЯКОЙ ОТ ВАС-"ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ПУТИН И КАДИРОВ"!А на следващия ми въпрос "що не отидете в Русия да си живеете като ви харесва",отговорът ви бе"Бааа...че що да ходим,като Русия ще дойде тука?"Логично е че след като скимтите против управлението на БГ,значи хич не ви е хубаво ФИНАНСОВО,но единственото което заслужавате е БЕЗПЛАТНИЯ МИ СЪВЕТ" дупе да ви е яко"!
  • 2 Очо

    6 11 Отговор
    Кон,ти нещо съвем отлепи бе. Какво общо има държавата и това че народа мрази продажни НПО-мекерета...и го заливат с боя където и да го видят. Руснаците най мразят предателите като този-и да се радва че само с боята минава..А у нас кога ще ги започнем НПО подлогите-които защитават само братчеди и фесове--кога???
  • 3 Ловеца на поршета

    3 4 Отговор
    Ето че зелените човечета наистина съществуват! 😃
  • 4 Sergiy

    5 6 Отговор
    Последният беше Немцов (убит февруари 2015г.) в москва до кремъл-показателно. @уйло страхуваше, че той ще влезе в дума/дура, а там вече има микрофон на цялата московия- проблем за @уйло, решения-убийство. Другите опозиционери, не че не са опозиционери, ама нямат таково влияние каквото имаше Немцов (вице-премьер на 37, когато @уйло още носеше чанти на Собчак).
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 стоян георгиев

    6 4 Отговор
    тоя навални е егати и куражлията,свалям му шапка.знае кво го чака и въпреки това продължава,лошото е че боклуците от кремъл освен него удрят и семеиството му.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания