Last news in Fakti

3 Май, 2017 08:21 1 746 14

Следизборна изповед от Хилари Клинтън

  • хилари клинтън-
  • клинтън-
  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп-
  • русия-
  • фбр

Путин със сигурност се намеси в нашите избори, заяви бившата първа дама

Следизборна изповед от Хилари Клинтън - 1
Снимки: БТА/АР

Хилари Клинтън заяви, че поема лична отговорност за загубата си на президентските избори м.г., но смята също, че руската намеса и съмнителни решения на ФБР са повлияли на резултатите, съобщиха световните агенции.

Бившият кандидат за президент на демократите направи обширни коментари за изборите по време на годишната среща на неправителствената организация Women for Women Internatioanl в Ню Йорк.

"Това не беше перфектна кампания. Няма такава кампания", заяви Клинтън пред журналиста от Си Ен Ен Кристиан Аманпур. "Но аз бях на път да победя, докато една комбинация от писмото на Джим Коми (директора на ФБР) от 28 октомври и руския Уикилийкс не всяха съмнения в главите на хората, които бяха склонни да гласуват за мен, но накрая се уплашиха", каза тя.

Клинтън визираше писмото на Коми до Конгреса, че ФБР ще разследва нови имейли на бившия държавен секретар, които изглежда са свързани със следствието за имейлите, които тя е изпращала от личен сървър, а не от служебните сървъри на Държавния департамент.

Следизборна изповед от Хилари Клинтън

В интервюто си Клинтън изтъкна ролята на Русия в хакерските атаки срещу вътрешната електронна поща на нейната кампания и координирането на публикацията на откраднати имейли от Уикилийкс.

"Той (руският президент Владимир Путин) със сигурност се намеси в нашите избори", заяви Клинтън. "Ясно е също, че той се намеси, за да ми навреди и да помогне на моя опонент", добави тя.

Следизборна изповед от Хилари Клинтън

Запитана от Аманпур дали се смята за жертва на женомразство, Клинтън отговори, че то също е изиграло известна роля. "Женомразството е до голяма степен част от политическия, обществения и икономическия пейзаж", отбеляза тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪПРОС

    13 6 Отговор
    кой ми ср...а в гащите?
  • 2 Дедо Грую

    15 6 Отговор
    Лудата вещица още ли е жива? Да си гледа по - добре апчетата.
  • 3 некойси

    13 6 Отговор
    Интересно ми е как точно я "поема" тази отговорност?
  • 4 гостуващ

    8 3 Отговор
    Кой го е грижа? Като реши да поеме лична отговорност за десетките хора свързани с нейното семейство, които са умрели при удобно неизяснени обтоятелства, да се обади пак. Из нета циркулират разни дълги списъци и клипчета по тая тема.
  • 5 Sergiy

    3 7 Отговор
    намеса на лице и Комитет в Сенат разследват това, не всичко казват ни, обаче както винаги, ще разберем всичко. Това, че имаше насочена атака за 4 седмици преди избори точно сръщу Хилари, това е ясно. Защо ли, @уйло много страхуваша тя да стане Президент, всъщност той има патологически страх от нея )))
    и второто, нямаше да има, днешният хаос.

    Коментиран от #8

  • 6 Капиталист

    5 3 Отговор
    Ай
    де тоя ку-куто СерГей пак се появи...поне да взимаше пари за простотийте ти тук-че напаразно се напиняш..
  • 7 Kcaniba

    10 4 Отговор
    Отговрност поемам,
    Ала Путин ми оцапа гащите!
    Апчетата не стигат
    Вашата
    Киллъри Хлинтън
  • 8 mitko kulturista

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Sergiy":

    Sergy, в читалищата във всеки град или село в Република България има безплатни курсове по Български език. Ако инвестираш времето си там вместо да висиш по форумите и да пишеш про украински глупости под всяка статия съм сигурен ,че ще намериш реализация в България. С това ниво на езика никой няма да те вземе на сериозно!

    Коментиран от #9

  • 9 Sergiy

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "mitko kulturista":

    много ме "кефят" московитски продажници ))), каде видя Украйна в тази статия, смешник ))) Вие тролове московитски направо зациклини в това отношения. Въпрос за избори в САЩ, каде тече сенатско разследване и вече е ясно, кой, защо и кога! Или вие тролове дори не чете какво пишете, имате измислини методички на кремъл и нито "на ляво" нито "на дясно" от тях )))
  • 10 Бай хой

    6 4 Отговор
    Малка бях излъгах се. Ама не малка по възраст а по акъл.

    А на усраинчето пишещо името си на маймуница не обръщайте внимание. Те си разрушиха държавата, избиват си населението и се оправдават с нападение от извън земни. Шизофренични изявления как светът им пречи. Не съм чул руснаци да приказват против народа на украйна. Но усраинците всеки ден са нападнати от фантомна армия и ще превземат и унищожат Русия. Дааа работите са за психиатър.

    Коментиран от #12

  • 11 жалостив

    7 3 Отговор
    Сергиту ем неграмотно гуркоту, ем булнаву в главичката. Да гу съжълиш завалията. Ни му ий лесну хайванчиту.
    На куцу мули заложили от Козяк.
  • 12 Sergiy

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    отиди да видиш кой избива, ще видиш един московит и ще бягаш много бързо.

    Коментиран от #13

  • 13 Kcaniba

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Sergiy":

    Намалете горилката и парцуцата. увеличете апчетата!!
    Московитите са в гардеробът ви, и ви смучат благородната предателска кръв!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Sergiy

    3 7 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    Днеска за теб 9,99 дървени, нали знаеш, че аванта свършва, тролче )))