3 Май, 2017 10:53 10 266 3

Тотомилионер, ама някой друг път

  • джакпот-
  • тото-
  • пари-
  • германия

Германец се радва на €60 млн. джакпот само един ден

Тотомилионер, ама някой друг път - 1
Снимка: Shutterstock

Германец удари джакпот с печалба от 60 милиона евро. Щастието му обаче продължи... само един ден.

Йенс Нойман рядко участвал в лотарията. Един ден случайно видял във вестника, че печелившите числа съвпадат с числата в неговия фиш.

Нямал обаче много време да помечтае какво ще прави със спечелените милиони. Оказало се, че печелившата шестица не е публикуваната във вестника. Там сбъркали и сложили числата от миналата седмица.

За да компенсират поне малко разочарованието му, от вестника постъпили благородно. Подарили му ваучер за пътуване до Мароко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    16 16 Отговор
    В Мароко че го утешат по мусульманския адет и нема да мисли за тотото...
  • 2 Кики

    34 1 Отговор
    Хората не напразно са казали :Око да види, ръка да пипне. Ако това стане в България, ще види Мароко през крив макарон! За сметка на това ще го бъзикат една седмица... за съжаление.
  • 3 Тодор

    5 1 Отговор
    Да,да,в Мароко джихадистите да му отрежат главата!
Новини по държави: