7 Май, 2017 23:31 7 245 1

Драконът в атака (ВИДЕО)

  • комодо-
  • остров-
  • комодски варан-
  • варан-
  • индонезия

Турист беше нападнат от комодски варан в индонезийски природен парк

Драконът в атака (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Турист от Сингапур получи наранявания, след като бе нападнат от комодски варан в индонезийски природен парк, съобщи ДПА.

Мъжът заснемал хранещи се комодски варани в националния парк "Комодо" в провинция Източен Нуса-Тенгара, когато едното от животните го нападнало. Той получил сериозни наранявания по левия си крак и бил отведен с хеликоптер в болница. Животът му е извън опаност.

Драконът в атака (ВИДЕО)

Комодските варани са категоризирани като уязвим вид. Това означава, че видът може да бъде застрашен от изчезване, ако представителите му не се увеличат.

Смята се, че 5000 комодски варани живеят в националния парк "Комодо" и намиращите се наблизо райони, на около 1600 км източно от Джакарта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    0 2 Отговор
    Анатоли ти това видео гледа ли го ?