Last news in Fakti

6 Май, 2017 16:15 2 307 7

Унгария подпука ЕС за бежанците

  • унгария-
  • бежанци-
  • ес

Подаден е иск в Европейския съд

Унгария подпука ЕС за бежанците - 1
Снимка: БТА/AP

Унгария е подала иск в Европейския съд за отмяна на решението на вътрешните министри от страните в съюза за въвеждането на квоти за прием на бежанци, съобщи „Пресе“.

Информацията беше обявена от унгарския външен министър Ласло Трочани. През 2015 г. съветът на министрите прие решение за разследването на 100 000 имигранти, приети от Гърция и Италия.

„Изготвили сме иск от 10 точки. Смятаме това решение за незаконно“, заяви Трочани. Според него е неприемливо това, че страните – членки не могат да откажат прием на имигранти.

В Унгария са готови да приемат решението, ако не спечелят делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    34 3 Отговор
    Ей това е държава!
    Ще имигрирам или в Унгария, или в Естония
  • 2 България

    11 10 Отговор
    То от такива като теб "мигриращи" държавата ни умира. Като искаш да се промени нещо, излез на някой площад и си търси правата.

    Коментиран от #3

  • 3 Марчо

    28 1 Отговор

    До коментар #2 от "България":

    И какво като се излезе на площада? Да не би да нямате спомени? Тук с площадите нищо не става.
    Рибата се вмирисва от главата. Това си е валидно и за държавниците.
    Там имаш избор на добър или по-добър. Тук имаш избор от тъпанар и по-голям тъпанар. Или пък от продажник или по-голям продажник.
    Статуквото може да се смени само с оръжие в ръка и по никакъв друг начин. Това не е същото като да висиш по площадите и да те пребиват безпричинно ченгетата, а после да няма никакви последствия.
    Така че за площадите не си прав.
    Човека ти казва, че Унгарското правителство работи за народа си и не допуска някакъв си ЕС да и дава наклон на дедовия, което е в нейн ощърб. Те не се съобразяват с това олигофренско решение на Меркел да осиновяват тъпите мигранти. Всеки камък си тежи на мястото, а тяхното място си е в техните си държави, където са родени, възпитани и знаещи техните си закони. А те тук искат да си направят държава в държавата поради огромния си брой. И никога няма да могат да бъдат интегрирани. Пример за това са от арабски произход във Франция трето поколение "чистокръвни" французи, дето се взривяват. Също така и турците в Германия, които излизат на площада и веят турското знаме. Има една българска поговорка "Храни куче да те лае"

    Коментиран от #7

  • 4 Бай хой

    8 4 Отговор
    Роска,само така. Бой по евро кратунделите.
  • 5 Лупи

    11 1 Отговор
    Аз съм сигурен, че нашия външен министър тогава първи е подписал декларацията без дори да я е чел. Това български политик да подпише документ вредящ на народа му е най-нормалното нещо на света. Чудя се как може до ден днешен да има толкова малко убити политици после се сещам, че сме идеалните роби и ми става ясно защо. Както имаше един филм "Перфектната буря" за нас може да се направи филм "Перфектния роб". Дори афганистанската паплач, която дойде тука въпреки че никой не я безпокои да си прави золумите не иска да остане, а като предложиха на един сириец работа за 1000 лв той ги попита дали не са ненормални :) та само ще гледаме от страни как истинските държави правят политика и ще цъкаме с език.
    Изберете си Боко за 4-ти път да може оная свиня да си завърши гардероба на стойност 100 000 евро, защото поради бързото разширяване на талията й има нужда от нови костюмчета завалийката тлъста.
  • 6 Диди

    2 9 Отговор
    Унгарците няма да получат ,,право,,.Няма каг другите държави да приемат бежанци,а те не.
  • 7 Дядо поп

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Марчо":

    Браво Марчо,малко е да ти пиша плюс,радвам се да видя,че
    има и други да мислят,като мене.
Новини по държави: