Last news in Fakti

17 Май, 2017 09:43 1 616 2

Тръмп искал Коми да си затвори очите за Флин

  • доналд тръмп-
  • майкъл флин-
  • джеймс коми

Това показват записи от разговори между тях двамата

Тръмп искал Коми да си затвори очите за Флин - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп е помолил бившия директор на ФБР Джеймс Коми да пренебрегне случая с руските връзки на Майкъл Флин, Това показват записи на разговори в Белия дом, пише "Ню Йорк Таймс".

Флин беше съветник по националната сигурност на Тръмп. Той обаче беше освободен от поста след появили се сведения за нерегламентирани негови отношения с руското посолство.

"Надява се, че можете да оставите това". Това е заявил Тръмп на бившия директор на ФБР Джеймс Коми само ден след оставката на Флин.

Данните са били предоставени на журналист от анонимен асистент на Коми.

"Данните не показват достоверно разговорът между президента и г-н Коми", се казва в изявление на Белия дом.

В Twitter Тръмп заяви, че е разследвал Коми и други индивидуални лица. Те са били заподозрени за теча на данни от разузнаването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 1 Отговор
    Мистерията се разплита и все повече вони! Дони Изцепката все повече затъва! Безпокоя се, че за да се задържи, тоя ще спретне някоя нова война!

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    А дали е така? Кой, кой ще ти каже?