Last news in Fakti

28 Май, 2017 08:20 4 797 17

Ето го терористът от Манчестър в нощта на атаката

  • манчестър-
  • салман абеди-
  • терорист
Ето го терористът от Манчестър в нощта на атаката - 1
Снимка: БТА/АР

Британската полиция разпространи снимка на терориста Салман Абеди. Той е заснет от охранителни камери в нощта на атентата в Манчестър. Отправен е призив към всички, които могат да дадат полезна информацияза него от дните преди нападението, предадоха световните агенции.

"Разследването напредва добре. Знаем, че едно от местата, където Абеди е отишъл, е апартаментът в центъра, от който е стигнал до "Манчестър арена", заяви началникът на манчестърската полиция Иън Хопкинс и националният координатор на полицията за борба с тероризма Нийл Басу.

Според тях е много вероятно бомбата да е сглобена именно в това жилище.

По случая работят около 1000 души. На следователите им е отнело два часа да установят самоличността на атентатора. От началото на разследването властите са арестували 13 души и претърсват 14 адреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалшиви новини

    38 2 Отговор
    Всички са пълни боклуци и такива искат да дойдат и да живеят в БГ и в Европа , ето вижте защо кметовете на малки градове не искат да ги приемат ,те идват да ни унищожат ,това го правят най добре. В Египет убиват християне -копти ,всеки ден взривяват църкви ,нападат мирни граждани. После теди алахакбаровци идват при нас и се правят на агнета, на жертви..ИЗРОДИ...не им вярвайте ,после ще ви забият нож в гърба..Меркел ги прие , а те ги газят с камиони...

    Коментиран от #2

  • 2 случаен

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фалшиви новини":

    Звучи малко примитивно, но за съжаление е точно така. Политика, дипломация, фалшив хуманизъм за изкупване на стари грехове, това доведе до масово унищожаване на невинни хора, деца, и продължава! Цветя, свещи, играчки, балони, кърпички и... до следващия атентат. След което пак същото. Взети мерки - не може хората в родните си държави да се залостят и да им пренасят провизии с хеликоптери. Някак няма логика, няма разумно обяснение за случващото се. Сигурно има и свестни араби, но като цяло са лукав народ с чувство за превъзходство над християните кой знае защо, необяснимо! Много ми се иска да мога да преодолея неприятното чувство и уеднаквяването на всички мюсюлмани. Да не говорим, че и в Турция се засели лудостта.
  • 3 Да ама не

    16 6 Отговор
    Един млад модерен англичанин джихадист. Отгледан с много толерантност, мултикултуризъм и равнство е многообразието.
  • 4 БоБо

    17 1 Отговор
    Дошло е време за обединение на всички християнски религии независимо от тяхното различие !!
  • 5 Жена

    12 1 Отговор
    И кво му е модерното? А физиономията му просто излъчва супер ясно, че е грозен и задръстен смотльо, на който никоя не е искала да му върже.
  • 6 Кума Лиса

    12 1 Отговор
    Не звучи убедително,че практикуващите "мирен" ислям са хуманисти и толерантни, след като според тази религия всеки който не е мюсюлманин е неверник и трябва да бъде наказан сурово от Аллах, а всички жени са втора категория хора.
  • 7 ХМММ

    13 1 Отговор
    Колкото са уродливи тия изчадия външно - толкова и вътрешно. Умножено по милион.
  • 8 Нафарфорий

    12 0 Отговор
    Сапунен матриял, т.е. човешки боклук!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Plovdiv

    8 2 Отговор
    Този е от "мюсюлманските приятели" на плювньолиев, който трябва да бъда обесен с главата надолу и изложен за общонародно оплюване, както Мусолини! Заради дупедавската си продажна позиция в полза на гниди, като тоя!
  • 10 шшш

    3 0 Отговор
    глупака от снимката сигурно вече е в рая и се къпе в мед и масло и има 100 девойки при него и все с мустачки и пишка отпред и ще му забият отзад...свиня долна...Е, питам аз , за каква толерантност ще говорим , с такива отрепки . Исляма е мир...
  • 11 Пишман

    7 0 Отговор
    "Разследването напредва добре" Брей, а къде бяхте господа разследващите цяла година, докато този свиноподобен се подготвял убийство на деца? проспахте , пазихте НВ Кралицата..Мерси за вашите усилия. След дъжд качулка....Сега що не вземете и да почистете от такива и да ги пратите обратно в кочинка откъдето са дошли.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Оркестрирана ПОРЪЧКА

    2 0 Отговор
    Преди заседания на НАТО, ЕС и G 7 се активират такива самураи, за да развържат ръцете на агресивните световни диктатори. Така по-лесно се убеждава населението за наложителни репресионни мерки срещу гражданите. Вижте призива на НАТО - да се борят срещу ИР и агресивната РУСИЯ. С ИР уж се "борят" от 11 Септември 2001 и де го ефекта? А срещу Руската "агресия" трупат войски на нейната граница, искат пари и кухи глави да се втурнат срещу Русия да и носим "Демоктрация и ценности" от които вече сме кандиали. ГЛОБАЛИЗМА разпределя света на ГОСПОДАР, ВАСАЛИ И РОБСКА ПАПЛАЧ КЪДЕТО ВСЕ ОЩЕ НАРОДА НИ, НЕ СЕ Е ОСЪЗНАЛ. Влизайки в ЕС и НАТО, ние сме като телевизор без говор, чиято съдба е казана за боклук.
  • 14 шакер

    4 0 Отговор
    тъп, грозен, безполезен , сега вече изпълнил мисията си ,същото очаквайте и от неговите роднини и близки ..и от всички подобни маймуни..Защо го направил? защото видите ли САЩ бомбардираха Сирия,затова решил да убие малки деца...Нямам думи..арабски боклуци...
  • 15 АНОНИМЕН

    3 0 Отговор
    НОВ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД ТРЯБВА СРЕЩУ ТЕЗИ ИЗРОДИ И ТОТАЛНО ТРЕПАНЕ.....ИНАЧЕ НЯМА УПРАВИЯ.....
  • 16 Иван

    0 0 Отговор
    Самоубийство е да интегрираш нещо което иска да те унищожи!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: