Last news in Fakti

1 Юни, 2017 18:07 3 126 9

Черна гора отвърна на руския удар

  • черна гора-
  • лица-
  • русия

Забрана за достъп до нейна територия на 149 лица от Русия

Черна гора отвърна на руския удар - 1

Черна гора въведе забрана за 149 руски граждани за влизане на нейна територия, съобщи B92.

Властите в страната отбелязват, че санкционирани са лица, които са „накърнили целостта и суверенитета на Украйна“. Решението е взето в съответствие на решение на Европейския съвет.

Сред хората получили забрана са вицепремиерът Димитрий Рогозин, генералният секретар на Съвета по сигурност на Русия Николай Патрушев, както и президентът на Чечения Рамзан Кадиров.
През вчерашния ден Русия излезе със списък за забрана за достъп до нейната територия на политици от Черна гора. Причината е влизането на страната в НАТО. То трябва да стане факт през този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На хорцето

    24 5 Отговор
    Когато се защитават интереси и сигурност не набутваш колкото може повече зависими от ДС червени агенти се постъпва точно така. Всеки народ си избира участта. Ние нашата също.
  • 2 гост 2

    32 23 Отговор
    Браво на Черна гора! Така се защитава достойнството на един държавен суверенитет и на един народ!
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/11/06/2857948_cherna_gora_potvurdi_che_rusnaci_sa_podgotviali/
    Черна гора потвърди, че руснаци са подготвяли преврат по изборите Дневник, 18:00, 06 ное 16, Пррокуратурата на Черна гора потвърди официално, че руски националисти са подготвяли убийството на премиера Мило Джуканович в деня на парламентарните избори на 16 октомври и предизвикване чрез насилие смяна на властта в страната.
    .... Връзка с властите или политици в Москва и Белград не се посочват. "Организаторите на тази престъпна група са националисти от Русия, които са стигнали до извода, че правителството на Мило Джуканович не може да бъде сменено чрез избори и трябва да бъде свалено със сила", каза Катнич. Задачата за ликвидирането на министър-председателя трябвало да изпълни от снайперист в 23 часа във вечерта след изборите. "Държавните власти разкриха, че криминалната група е била сформирана на териториите на Черна гора, Сърбия и Русия с цел да извърши акт на тероризъм."
    ...Сръбските органи на реда също задържаха няколко души по подозрения във връзки със заговора...“
  • 3 Мишо Шамара

    33 16 Отговор
    Браво на Черна гора . Това е натовска държава, а не като нашите охлюви


    Русия е запазила своето 151 място в рейтинга на най миролюбивите страни на планетата ,с една позиция преди КНДР
  • 4 Анти US

    12 21 Отговор
    Какъв суверитет, народа протестира, не искаме в НАТО, а продажните политици по познатата схема лижат на чичо Сам т...ците.

    Коментиран от #6

  • 5 Барчо

    11 17 Отговор
    Както иска Тръмп от 2%, тия всяка година ще могат да си купуват по една американска пушка. За има нема стотина година ще въоръжат една рота.
    В скоро време в НАТО ще почнат да приемат и по градове и махали.
  • 6 Рей

    17 12 Отговор

    До коментар #4 от "Анти US":

    Кой не иска в НАТО. Аз искам в НАТО в ЕС искам да се зачитат също държавните граници и да не се окупират територии. Не виждам някой да не иска в НАТО.
  • 7 Удар със задните си части

    1 8 Отговор
    отвърна на Русия
  • 8 Крум

    4 4 Отговор
    Саммоварите чупят пръсти, но реалността е такава.
    Никой свободомислещ народ не иска да го командва изостанала Русия и нейните агенти!
  • 9 незнайко

    2 0 Отговор
    То затова Тръмп иска по 2% данък от всеки член на НАТО. Как иначе ще просперират САЩ ? Това да те обират посред бял ден, да виждаш кой го прави и да си съгласен, е върха на подлизурството. Накъде вървим, към глобалния капитализъм ли ! Стоките ще ни ЗАТРИЯТ, а големите магнати, ще стават все по богати на наш гръб.