2 Юни, 2017 16:13 3 866 18

Унгария на война със Сорос

  • виктор обран-
  • джордж сорос-
  • унгария

Орбан атакува магната

Унгария на война със Сорос - 1
Снимка: БТА/AP

Унгарският премиер Виктор Обран обяви, че Джордж Сорос е обявил война на неговата страна, съобщи ABC,

През вчерашния ден Сорос обяви управлението на Орбан като „мафиотска държава“. Това стана, след като Орбан предприе действия за затварянето на финансирания от магната университет в Будапеща.

Според Орбан Сорос плаща на неправителствени организации, формирайки нещо като „шпионска мрежа“. Премиерът смята, че тези организации се опитват да прокарват политиките на Сорос. Сред тях е и насърчаване на имиграцията.

„Неговите политики са елитарни и антидемократични. Организациите му работят като мафия. Това се вижда“, заяви Орбан.

Обран обеща да наложи по-строг контрол върху неправителствените организации. Той планира и промени в законите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕСТНО

    105 5 Отговор
    ЕВАЛЛА ОРБАН ЕЙ ТВА Е ПИЧ С ТОПКИ НЕ КЪТ НАШТЕ ПРОДАЖНИ ТИКВИНИЦИ И ПИШМАН ПАТРИОТИ.
  • 2 хххх

    93 6 Отговор
    Необходимо е да направим същото
    Да изгонят фондации като Америка за България, Отворено общество и др подобни, които прокарват антибългарска политика
    Трябва ни ново правителство

    Коментиран от #4

  • 3 хахо

    62 8 Отговор
    Ще емигрирам в Унгария!
  • 4 реално

    42 5 Отговор

    До коментар #2 от "хххх":

    Е тогава ще стане скучно във форума тук-няма да ги има платените Гост 2...Киро...ТТТ ...и още 2-3 тролове...НО иначе си напълно прав.
  • 5 Патриот

    71 4 Отговор
    Моля се на Господ да прибере най-сетне този ЗЪЛ ЕВРЕИН Сорос, защото от неговите спекулации и далавери не само унгарците страдат, а и много други народи...

    Коментиран от #6

  • 6 Барчо

    40 2 Отговор

    До коментар #5 от "Патриот":

    И да умре Сорос, двама други ще заемат мястото му. Винаги ще има пиявици и червеи, които да искат да ни онождат.
    Едно съм се убедил вече твърдо. Промяна, смяна на статуквото или както и да се нарече, не може да стане по демократичен път. Каруцата се катурна със се катуна.
  • 7 Стамат

    57 3 Отговор
    Браво на Орбан.Този е мъж .При нас за съжаление няма как да стане.Жан Виденов опита да спре финансирането на отворено общество и Сорос го свали с 10млн долара през костов и малко пропаганда .А народа тогава си мислеше ,че контролира нещата.А пожарникаря е втория проект на дъртия п....л.

    Коментиран от #12

  • 8 Дьорд Шорош Шомбат Берелхетьо Неплигет

    37 3 Отговор
    Много елитарно и по американски звучи това Джордж Сорос! Унгарският евреин Дьорд Шорош стана американец и веднага го изби на демокрация. Орбан според мен е прав да се опасява от шпионски организации от подобен тип, защото работещите и членуващите в подобни НПО невинаги осъзнават, че са използвани като източник на информация или натиск. Например - завършваш Централноевропейския университет в Будапеща (доста българи са учили там), това ти създава контакти, а не след дълго при подходящ опит можеш да станеш и политик или част от държавната администрация. Дали е възможно срещу подкуп, изнудване, любовна връзка или дори неволно да издадеш държавна тайна?
  • 9 Гост 2

    19 15 Отговор
    Гост 2 скоро ще ще ви гледа сеира от пъпа на Европа.А докато форумите са пълни,а площадите празни ще си останем само с дрънкането.промяната трябва да се извоюва,тя сама няма да дойде.
  • 10 Хасан

    5 28 Отговор
    Сорос просто си отмьщава за гоненията срещу евреите в Европа..иска да сменил генотипа,националната идентичности..да се сьздаде идентичността "европеец" Едно знаме ,една страна ,едно правительство,една валута..и по такьв по лесной се управлява
  • 11 Atila

    32 3 Отговор
    На унгарците им е широко около врата.Западните страни наляха милиарди икономиката им и имат политици,които мислят за народа си.А ние какво имаме-едно голямо Нищо.Затова Орбан си гледа страната и казва няма да вземем емигрантите,ще махна НПО и така,и не могат гък да му кажат.
  • 12 све

    44 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стамат":

    Малко хора го вярват, но Ж.Виденов беше единственият честен бг политик
    Но го прекараха и очерниха.
    Остана неразбрн
    Тогава народът беше наивен
    Сега е прост

    Коментиран от #13

  • 13 Кака Гинка

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "све":

    Интелектуалното и моралното ниво на сегашните ни политици така стремглаво пада,че на такъв фон дори старата номенклатура начело с бай ви Тошо ще изглеждат като кадърни държавници и родолюбци.Всъщност простият народ какви управници може да избере,а и откъде да вземе читави? Когато Сорос хвърли топа ще се кланяме на наследниците му....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 сноу

    11 0 Отговор
    За какъв чеп му е на Господ ,тоя презобан пърд..лник...Та той не е вече и евреин...!Поне три пъти са му сменяли кръвта ,а те на джумерки като него, наливат брикетска..
  • 16 БайМанаф

    6 0 Отговор
    Писмото на Вожда Сиатъл до президента Франклин Пиърс:
    http://www.erepublik.com/es/article/-1344-2560910/1/20 - И тук свършва Живота и започва борбата за оцеляване!
  • 17 рени

    9 0 Отговор
    достоен за уважение патриот
  • 18 Хасан

    5 3 Отговор
    И малките народи от по няколко милиона ,която са без ценностна система ще се стопят..просто това е необхидимо на глобалистите..Кралицата усети и се дръпна..
Новини по държави: