Last news in Fakti

2 Юни, 2017 17:51 1 435 2

Ердоган: Ще защитим Турция от тероризма

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • защитим

Той е готов да построи стена по границата с Ирак

Ердоган: Ще защитим Турция от тероризма - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че планира да построи стена по границите на своята страна с Ирак, съобщи „Rudaw'.

Турция вече работи по такава стена по границата със Сирия. Според Ердоган това са мерки за защита на границите на страната от тероризма.

Ердоган добави и че страната му няма да остане безучастна към „формирането на терористична държава в Сирия“.

"Тези, които очакват да ни видят да стоим безмълвно на фона на заплахите, произлизащи от терористичната държава, създадена пред очите ни, ще съжаляват“, заяви Ердоган.

Той още веднъж призова САЩ да екстрадират духовника Фетулах Гюлен. Той дори намекна покровителско отношение от страна на Вашингтон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 4 Отговор
    браво, още една стена , но питам от кого сте страхувате, нали сте от една вяра и обичате да се хвалите колко сте гостоприемни,,питате ли европейци как им дотегна от вас...
  • 2 Хасан

    3 0 Отговор
    Какво общо има вярата..!?има национални интереси..ПКК са комунисти - марксисти но се подкрепят от Запада..
Новини по държави: