1 438 1

Коктейл от медикаменти погубил рок звезда (ВИДЕО)

Фронтменът на Soundgarden и Aidioslave приел много лекарства, преди да се самоубие

Анатоли Стайков

Фронтменът на Soundgarden Крис Корнел погълнал много лекарства, преди да сложи край на живота си, сочат резултатите от аутопсията, цитирани от световните информационни агенции.

В тялото на 52-годишния Корнел са открити следи от успокоителни, седативи, барбитурати, лекарства срещу конгестия на синусите, се посочва в токсикологичния доклад. Данните показват, че този коктейл от лекарства може да предизвика вялост, да накара човек да има изкривена представа за реалността.

Безжизненото тяло на музиканта бе открито в банята на хотелската му стая в Детройт на 17 май.

Съпругата му Вики Корнел повикала полицията, за да бъде разбита вратата на банята. От полицията оповестиха, че той се е обесил.

Крис Корнел бе заявил в интервюта, че като тийнейджър имал проблеми с наркотиците, а по-късно - с алкохола. През 2007 г. обаче той увери, че се излекувал, след като постъпил в рехабилитационна клиника през 2002 г. Той е споменавал също за периоди на депресия и агорафобия.

Съпругата му каза, че решението на съпруга й да сложи край на дните си може да е било повлияно от вземането на успокоителни.

Крис Корнел е сред най-известните музиканти от 90-те години на миналия век, когато се изявява с групата Soundgarden. След разпадането на бандата през 1997 г., Крис започва самостоятелна кариера. През 2001 г. се присъединява към Audioslave, която също се разпада през 2007 г.

През 2012 г. музикантите от Soundgarden се събраха отново и издадоха шестия си студиен албум "King Animal".

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Kcaniba
    Отговор
    1 08:55  06.06.17
    Жалко.... Лека му пръст.

Напиши коментар:


Публикувай