Last news in Fakti

5 Юни, 2017 13:38 2 334 111

Лавров: НАТО дестабилизира Европа

  • русия-
  • сергей лавров-
  • нато

Той е притеснен от засилените военни дейности

Лавров: НАТО дестабилизира Европа - 1
Снимка: БТА/AP

Действията на НАТО дестабилизират Европа. Това беше заявено от руския външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

Лавров говори преди срещата си с беларуския външен министър. Очаква се двамата да обсъдят възможните отношения с Алинса.

„Трябва да обсъдим отношенията си с НАТО. В светлината на последните решения на НАТО сме принудени да констатираме, че предприеманите стъпки да се промени съществуващия баланс на силите в Европа са безпрецедентни след края на Студената война. Разширяването на военния потенциал на блока, увеличаването на военната активност и поставянето на американските противоракетни системи, само дестабилизрат ситуацията в Европа. Тези решения противоречат на решенията на ОССЕ и на съвета Русия – НАТО. Това рязко стеснява вариантите за сътрудничество. Запазва се високото ниво на напрежение в региона. Трябва да внимаваме. Ситуацията е сложна“, заяви Лавров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    27 36 Отговор
    Смях в залата...
  • 2 Kcaniba

    50 33 Отговор
    Абсолютно вярно!!!
    Под претекст "руска агресия" , нахлуват в Източна Европа!
    В медии дават изявления, че Русия е враг на НАТО!!
    НАТО е агресивна и милитаристична организация!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 onq s konq

    32 44 Отговор
    С тия дебелашки изцепки руския наглец който ОТ АЗИЯ ТРЪГНАЛ ДА ДАВА АКЪЛ НА ЕВРОПА само потвърждава колко черна е руската душица.А иначе до болка известно е КАК 45 Г. РУСИЯ "СТАБИЛИЗИРАШЕ" С ТАНКОВЕТЕ СИ ЗАГРАБЕНИЯ ОТ ТЯХ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ БЛОК ...
  • 5 Sergiy

    29 40 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Чечня-над 200 000 (всеки пети) убити между 1994 и 2001,Дагестан, Нагорни Карабах, Абхазия, Осетия, която е южната, Грузия, Приднестровие, изток на Украйна. Сега, това е за поседните 25г. в рамките на бившият се се се ре, абе не москва виновна, 17 години путьо също няма нищо общо с това, нали "НАТО виновни", абе смешници ;))

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Kcaniba

    22 24 Отговор
    СИНОВЕТЕ НА НИНОВА И РАДЕВА СА В САЩ, ЗАЩОТО ТАМ Е МНОГО ЛОШО МОЖЕ БИ …?

    Сергей Лавров звъни по телефона на военния министър Шойгу – (Сергей Кужугетович):

    – Сергей моля те махни Ню Йорк от целите за поразяване. Синът ми отиде да учи и живее там…

    А Шойгу отговаря: Лавров, но те не останаха цели, постоянно се обаждат за Маями, Лос Анджелис, Вашингтон, Сан Франциско…?! За това имам една идея къде да насочим ракетите – към Воронеж. За там никой не ми се е обаждал, очевидно във Воронеж нямаме никакви роднини….!

    Коментиран от #10

  • 8 гост 2

    28 44 Отговор

    До коментар #6 от "Али Риза":

    Пак ли ти, руски троле, само , че с нов ник?:) Когато ти написах, че си руски псих, взе да се ослушваш:) Хахахахаха:):):) Следи ВНИМАТЕЛНО какво пиша- нали руският ти водещ офицер точно за това те е пратил да списваш под статиите в този сайт- ЗА ДА СЛЕДИШ настроенията сред българските граждани и да ни омотваш главите и сърцата с руските опорни точки:):):)

    Коментиран от #11, #17, #22, #47

  • 9 Kcaniba

    40 27 Отговор

    До коментар #5 от "Sergiy":

    Е и!??
    То това с руска агресия ли е свързано, или все пак разпадането на СССР, така великодушно подпомогнато от целокупният и демократичен запад!???
    Нагорни Карабах, Приднестровие, Осетия, Бесарабия заедно с Одеса, и Донбас днес - не са ли метастазите на порочното, недалновидното разцепване на една Свърхдържава по републикански - социалистически принцип!!!
    А не посредством референдуми, впредвид културно-исторически е еттечески и национални връзки на народите населяващи тези територии ТРОЛ!!!??
    Запада дори гък не е казал, че раздялата на СССР е била порочна и незаконна!!
    Сега на вас - посраните Русия ви е виновна!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай хой

    36 28 Отговор

    До коментар #8 от "гост 2":

    Девойче какво са ти криви руските офицери при условое че чужди окупационни войски нахлуват в България и ни задължават да им плащаме милиарди за издръжка. Това не е било никога. И най лошото е че се намират безродници които с удоволсъвие предават Българските Национални интетеси.

    Коментиран от #16

  • 12 кики

    24 21 Отговор
    Черна гора ще бъде приета официално в НАТО на церемония в Държавния департамент на САЩ днес, съобщава черногорската национална телевизия РТЦГ.

    На церемонията черногорският премиер Душко Маркович ще предаде документите за ратификация на Северноатлантическия договор на заместник-държавния секретар Томас Шанън, с което Черна гора ще стане 29-ата членка на алианса. На церемонията ще присъства и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

    Коментиран от #15

  • 13 кики

    27 33 Отговор
    От русофилистиците няма по–голями безродници,продажници и българомразци!
  • 14 Kcaniba

    17 13 Отговор
    А по времето на президента Клинтън Русия е искала да се присъедини към НАТО - отговора бил Вие сте напълно изкукали ,пийте си "Бояришника"

    Коментиран от #33

  • 15 Тараторчо

    9 15 Отговор

    До коментар #12 от "кики":

    И ние кво да правим? Предложи нещо де? Да се махнем от нато? Да си сварим яйце? Компот да отворим? Кво предлагаш сле като ще сме с черна гора в нато?
  • 16 гост 2

    25 33 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    “...какво са ти криви руските офицери...“ Криви сте с това, че водите асиметрична руска информационно - психологическа война срещу българите и лицата с българско самосъзнание в българските форуми. Изобщо не ме грее, че путлер ви е наредил да го правите! Време е да се изметете от тук,щото сте нагли, нахални и вредите на българското самосъзнание! Не знам каква “история“ на България си учил в твоята русия. Видно е, че разпространявате манипулации и лъжи за историята на България. Дори няма да си правя труда да ги оборвам! Само ще ти напиша, че коментарът ти съдържа 100 лъжи.КАКВА ОКУПАЦИЯ те е патила, бе, руско зелено човече, след като България има ЗАКОНЕН ДОГОВОР , регламентиращ пребиваване на чужди войници на наша територия? И ти ли “не можеш“ да влезеш в официалният сайт на Министерството на отбраната и да го прочетеш, а? ;) От русия ли пишеш? ;)

    Коментиран от #20, #50

  • 17 Барчо

    30 23 Отговор

    До коментар #8 от "гост 2":

    Абе мъж ли сте? Жена ли сте? Не знам. Но че езика Ви е като на каруцар, това е сигурно.
    Я си мерете приказките! Тук го превърнахте на някаква долна кръчма. Това не се отнася само до Вас, естествено. Щом тук се допуска такъв език, няма смисъл да продължавам да чета чуждите и пиша моето мнение. Явно форума се превзема от простаци.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 гост 2

    23 34 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    за каруцарите и руските зелени човечета като теб, езикът ми е каруцарски. За лицата с българско самосъзнание , лексиката ми е друго- кое точно не разбираш, че ми е чудно? Ааа- искаш ти да ме псуваш, да ме унижаваш по всякакъв начин, а аз като жена да съм длъжна да си мълча, защото, видите ли “жените и адвокатите нямали такъв груб език“?;) НЯМА да стане! Обиждаш ли ме- 3 пъти повече ще те обиждам, псуваш ли ме, ще намеря начин да те напсувам на 3 различни езика по 3 различни начина- това е положението! руските тролове трябва да се научите на едно елементарно нещо, наречено реципрочност! Ако не искаш да използвам каруцарски език при комуникация с теб, прекрати обидите си към мен и ми пиши на нормален човешки език. Ако обаче продължаваш да ме обиждаш, ще си го получиш тройно, понял? Както се отнесеш към мен, абсолютно по същия начин и аз ще се отнеса към теб! Или ще се научите руските тролове да уважавате жените, опонентите си с различна гледна точка от вашата и лицата с българско самосъзнание, или аз ще ви науча на това по трудния за вас начин- кучето скача според тоягата.

    Коментиран от #31

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Реално

    33 20 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    Явно ти си попаднала под ударите на психологическата и хибридната война--много ти личи вече...А това че НАТО дестабилизира Европа е пълната истина--най яркият пример е Косово..--това са фактите....

    Коментиран от #21

  • 21 гост 2

    19 30 Отговор

    До коментар #20 от "Реално":

    Пишеш лъжи, но това е нормално за теб- нали така ти е наредено да пишеш.. НАТО пази България от това такива като теб да не нахлуят на българска държавна територия и да извършат руска военна агресия в България. Всичко останало са руски лъжи и манипулации.

    Коментиран от #24

  • 22 кльюаря

    26 24 Отговор

    До коментар #8 от "гост 2":

    Да живее РОСИЯ!

    Коментиран от #23

  • 23 гост 2

    21 27 Отговор

    До коментар #22 от "кльюаря":

    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, САМО БЪЛГАРИЯ И ПАК БЪЛГАРИЯ! ДА ГИНАТ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ! Из молитвата за свети Иван Рилски- покровителят на българите:“ О, пречестний Иоане, изпълнено с благодатта на Светия Дух обиталище на Бога Отца и на Спасителя, който стоиш пред Царя на всичко и се наслаждаваш в светлината на единосъщната Троица, като херувим заедно с ангелите пееш трисветата песен и имаш безмерно голямо дръзновение - моли се на всемилостивия Господ да спаси твоите сродници, еднородния твой български народ, И ДА МУ ПОКОРИ ВСИЧКИ ПРОТИВНИ ВРАГОВЕ..“

    Коментиран от #30

  • 24 Да го кажем направо

    30 19 Отговор

    До коментар #21 от "гост 2":

    Кое е лъжа...искаш да кажеш че Косово не е прецедент-който постави началото на напрежението в Европа след В.СВ....Май наистина троловете прекалявате с наглостта..

    Коментиран от #28

  • 25 кики

    17 14 Отговор
    Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че е предлагал на бившия президент на САЩ Бил Клинтън да разгледат възможността за влизане на Русия в НАТО. Той разказа това в интервю за американския режисьор Оливър Стоун

    Коментиран от #38

  • 26 Справедлив

    19 15 Отговор
    Троловете на Козяк пак са намерили начин да си пишат плюсове. Явно в момента са много доволни-другите работят а те си тролят за пари и даже плюсове си слагат...хааахаааахха....Но това не променя истината-НАТО където е минало,само разруха и смърт остава-примери много....Айде почвайте с минусите....
  • 27 Ловеца на поршета

    14 25 Отговор
    Ей русофиляци в авто форума има тема за
    ,,новата" кола на сибирския гном. Няма ли да ударите там по един коментар?
  • 28 гост 2

    14 24 Отговор

    До коментар #24 от "Да го кажем направо":

    “...Публикувано във факти.бг: .искаш да кажеш че Косово не е прецедент...“ ДА, КОСОВО НЕ Е ПРЕЦЕДЕНТ в международното право. Защо това е така- виж т. 81 изречение второ и трето от решението на МНС за законността на декларацията за обявяване на независимост на Косово тук -
    http://www.icj-cij.org/docket/files/141/15987.pdf И да- ЗНАМ,че ти не искаш истински доказателства и че дори да ги видиш с очите си и сам да си ги преведеш, пак няма да ги приемеш, просто защото не искаш да го приемеш, но да си се питал- дали твоето неприемане на решението на МНС за Косово има някакво значение за международното право и за признаването на Косово като нововъзникнала държава?

    Коментиран от #32, #36

  • 29 кики

    15 19 Отговор
    В коневръза ,пак настъпи смут!
  • 30 Гост3

    18 11 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    Нали беше атеистка

    Коментиран от #34

  • 31 Барчо

    22 13 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    Обидите и повишаването на тон е много добър показател за безсилие. Може да ми прочетеш всички коментари и няма да намериш и една обида. Като чета твоите се убеждавам, че е много повече от безсилие.
  • 32 Да го кажем направо

    22 14 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    Цитираш ми меж.право??? А на каква правова основа и закон са унищожени милиони хора в десетки държави-Ирак..Йемен..Либия...Сирия...Афганистан...Виетнам...Корея и още 50 държави по света????----цитирай ми закона от меж.право...който дава правото на унищожението на милиони хора..

    Коментиран от #35, #37, #45

  • 33 Kcaniba

    20 14 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Тролик - пий си бояръшника!!
    А по време на пияната хионко на ФАЩ - Борис Елцин (Борис Немцов, все от вашите), Америка искара да вкара Русия н НАТО!!!
  • 34 гост 2

    21 24 Отговор

    До коментар #30 от "Гост3":

    Атеистка съм, но според Конституцията на Р. България
    Чл. 13. (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.
    Така, че- българските граждани с българско самосъзнание са и онези българи, които са източноправославни. Защо да не им припомня кой е светецът- покровител на българския народ, който е и българин по народност и който се счита за закрилник на народа ни? Защо трябва да се делим на атеисти и православни? Защото на други така им се иска? А фактът, че знам кой е свети Иван Рилски и че ползвам официалният сайт на БПЦ, би следвало да ти говори повече за българското ми самосъзнание. Св. преподобный Иоанн Рыльский Чудотворец † ок. 876-946 година...Най-великият светец на българската земя, преподобни Иван Рилски се родил около 876 г. в Скрино, разположено в гънките на Осоговската планина край р. Струма (край град Дупница). Бил съвременник на княз Борис (852-889) и на неговия син Владимир, на цар Симеон Велики и на Симеоновия син цар Петър. ...“
    http://www.pravoslavieto.com/life/10.19_sv_Ivan_Rilski.htm
    Когато е живяла историческата личност Иван, наречен в последствие Рилски, е нямало руска държава, руски етнос и нищо руско- за разлика от българския етнос и българската империя, разпростряна на три морета при царуването на цар Симеон Велики.
  • 35 гост 2

    13 24 Отговор

    До коментар #32 от "Да го кажем направо":

    “...Публикувано във факти.бг: Цитираш ми меж.право???...“ Естествено! Ти какво искаш да ти цитира един български адвокат- корана, библията, руските опорни точки, позоваване на журналистически преразказ на руските българофобски статии или очакваш от него цитиране на приложимото актуално законодателство в областта на межуднародното право, м?
  • 36 Да го кажем направо

    24 13 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    И какво общо има тук тази декларация на Косово с меж.право. такива декларации има например в Испания-каталуния е декларирала още през 1987 г... Та дори и в САЩ-Тексас и Калифорния са декларирали искане за независимост----За да вкараш войска в чужда държава ( както стана в Югославия) има само два начина--резолюция от Съвета за Сигурност на ООН или покана от месното правителство---всичко друго което си дала като линкове е лъжа и пак лъжа..Съответно ти в момента лъжеш като използваш незнанието на хората в форума---Заслужаваш да те нареча ---долна лъжкиня----

    Коментиран от #40

  • 37 гост 2

    18 21 Отговор

    До коментар #32 от "Да го кажем направо":

    Цитирай ми руската международноправна доктрина, според която принципът на самоопределение на народите има примат- висша юридическа сила над останалите принципи на международното право и по-специално- над принципа за запазване на целостта на една суверенна държава. Ето ти ги принципите - http://www.un.org/ru/documents/decl_conv/declarations/intlaw_principles.shtml А ето и становището на руската международноправна доктрина“.... Ни один из основных принципов международного права не может занимать более высокое положение в системе основополагающих принципов. В международном праве НЕЕТ ЙЕРАРХИИ среди основополагающих принципов. Все они обладают ОДИНОКОВОЙ международно-правовой силой....“
    http://www.dissercat.com/content/vzaimodeistvie-i-realizatsiya-mezhdunarodno-pravovykh-printsipov-ravnopraviya-i-samoopredele
  • 38 Барчо

    23 9 Отговор

    До коментар #25 от "кики":

    Малко факти. НАТО се създава 1949 г доста преди ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР 1955 г. Сталин още от онова време е депозирал документацията за членството на СССР в НАТО, но е отказано поради нецелесъобразност. Още тогава са искали да си създадат противник с когото да си оправдават милитаризацията. Може да звучи налудничаво сега, но е факт. Направете си справка. Варшавския договор е подписан след като и Западна Германия през 1955 г влиза в НАТО, като разширение. За сведение Сталин почива 1953 г.
  • 39 кики

    22 33 Отговор
    Нато е най–силният и модерен ОТБРАНИТЕЛЕН съюз в Света!С приемането на Черна Гора в съюза,НАТО става още по–силен и здрав,и дава отпор на най–агресивната страна в Света,Империята на злото и режимите ,които поддържа!Всеки Българин трябва да се гордее ,че сме част от този Съюз!
  • 40 гост 2

    21 31 Отговор

    До коментар #36 от "Да го кажем направо":

    “...Публикувано във факти.бг: И какво общо има тук тази декларация на Косово с меж.право.“ Ами има- нали точно ТОВА оборвате всички руски граждани?:) Хахахаха- ама вие даже НЕ ЗНАЕТЕ какво и защо пишете:):):) Ти преведе ли си т.81 изречение второ и прочете ли изводите на МНС- кога се счита за незаконна една декларация за обявяване на независимост? :) Тогава, когато е свързана с незаконно използване на сила. И не само това. Пак те съветвам настоятелност да си прочетеш т.81 изречение второ и да помислиш над него:)

    Коментиран от #43

  • 41 Барчо

    10 10 Отговор

    До коментар #19 от "Тараторчо":

    Аз пък миналата година осинових Джеки Чан, който ще върже на фльонга г-н Чък и не ме е страх.
  • 42 Да го кажем направо

    38 18 Отговор
    Същото е и с Ирак-без резолюция на ООН--и с Афганистан..Панама...Чили..Сомалия...Еквадор..Виетнам..Корея...Сирия...Либия...Чад...Венецуела..и т.н...Та не ми говори за меж.право и кой го спазва и кой не--защото защитаваш убийци на милиони хора...Лек ти ден-и дано съвестта ти проработи някога..
  • 43 Да го кажем направо

    33 20 Отговор

    До коментар #40 от "гост 2":

    За последно ти отговарям--Косово не беше автономия-както Крим...сега схващаш ли разликата..хихикай си нататъка...
  • 44 Kcaniba

    10 14 Отговор
    Договорът от Брюксел, подписан на 17 март 1948 г. от Белгия, Нидерландия, Люксембург, Франция и Обединеното кралство, се счита за предшественик на споразумението за НАТО. Договорът и съветската блокада на Берлин довеждат до създаването на Организацията за отбрана на Западноевропейския съюз през септември 1948 г.[2] Участието на Съединените щати обаче се счита за необходимо противопоставяне на военната мощ на СССР и предотвратяване на възраждането на националистическия милитаризъм в Европа. Започналите почти веднага преговори за нов военен съюз рефлектират в създаването на Северноатлантическия договор, който е подписан във Вашингтон на 4 април 1949 г. Той включва петте държави от договора от Брюксел, плюс Съединените щати, Канада, Португалия, Италия, Норвегия, Дания и Исландия.

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Kcaniba

    17 14 Отговор

    До коментар #44 от "Kcaniba":

    Къв договор, кви 5 сентс!!
    Тролик, стига спами!!!
  • 47 ключаря

    25 22 Отговор

    До коментар #8 от "гост 2":

    Слушай, неадекватнико,
    Повтарям се, но твоята професия-адвокат- в едно комунно общество, към което се причисляваше и социалистическото общество в БЪЛГАРИЯ през 1960-1989 г. със своите ТКЗС и ТК не беше особено популярна, да не кажа даже беше малко екзотична.Почти никой от умните младежи нямаше афинитет към адвокатурата - причината проста - правилата бяха прости, както и животът, който водехме, нямахме други грижи, освен тези за здравето си.
    Сега, обаче, твоята професия процъфтява - защо ли?Пак е много просто - където трябва да ти ограбят труда капиталистите, там трябва адвокат за да защити интересите муууууууууу.
    Така, че не се фъчкай много с професията си - от разказите на българските класици, които и днес се изучават в училище знам, че адвокатите са ненавиждани от обикновения селяк в периода 1900 - 1944 година, т.е.при капитализма в България.Така, че се бори за това да отпаднат Йовков и Елин Пелин от учебниците - в твой интерес е!

    Коментиран от #48, #51

  • 48 гост 2

    22 28 Отговор

    До коментар #47 от "ключаря":

    Мерси за руските комунистически дрънканици. А сега се съсредоточи/ ако можеш, де/ върху същността на казуса, който е “ Принципа на правото на самоопределение на народите в международното право има ли висша юридическа сила над принципа за запазване на целостта на една държава? “:) И ако няма- както твърди самата руска международноправна доктрина, как така всички чужденци- руски граждани твърдите, че точно за Крим нещата били наобратно- принципа на правото на самоопределение на народите имал висша юридическа сила над принципа за запазване на териториалната цялост на Украйна и за това Крим законно се отделил от Украйна и бил законно анексиран от руснаците?:):);) Как така стана , че в казуса Крим сами си противоречите, а в самата русия, която е ФЕДЕРАТИВНА държава, НЯМАТЕ сецесия- т.е. Е ЗАБРАНЕНО на руските федерални субекти да се позоват на правото на самоопределение на народите и да се отделят от руската федерация?:):):)

    Коментиран от #49, #52, #59

  • 49 КРАНТА С КАПАЦИ

    25 20 Отговор

    До коментар #48 от "гост 2":

    ЧЕТИ КОМЕНТАР 42 И ГО АНАЛИЗИРАЙ.

    Коментиран от #53

  • 50 Ярослав Станчев

    28 23 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    То верно,че България има законен договор за пребиваване на чужди войски на наша територия,ама я пробвай да ги изгониш тия войски с договор.
    Между другото,не помня през комунизма на наша територия да е имало руски,полски,унгарски или други войски от Варшавския договор.Единствено по време на Щит 82 имаше,но след като свърши учението си тръгнаха и повече не са идвали,а сега американците дойдоха и нямат намерение да си тръгват.Ти искаш ли чужди войски в България?Аз не искам,нито американци,нито руснаци,турци и всякакви други,пък били те и най-верните ни съюзници.Да си стоят у тях,както нашите войски си стоят у нас.Там където е стъпи миризливия краварски крак нема измъкване.Ни закон го плаши,ни договор.Питай всеки български гражданин дали иска американски бази в Родината си.98% ще ти отговорят,че не искат,а 2% няма да са разбрали въпроса.Да не мислиш,че на германците в ГДР им беше приятно да имат 45 години руски бази в родината си?Махнаха се руснаците и дойдоха да ги "пазят" американците.При нас поне руски бази нямаше,ама за сметка на това има американски.Тъй че никакви закони и договори не могат да задължат никоя държава да приеме чужди войски на собствена територия.Това,че нашите продажници пуснаха американските кравари не е волята на народа.Това е волята на господаря,който иска да си осигури спокойно управление на колонията,в каквато сме се превърнали.

    Коментиран от #54

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ключаря

    26 23 Отговор

    До коментар #48 от "гост 2":

    Пак ти казвам- времената, когато професията ти не беше популярна в родината ми- България, се живееше по-добре, хората се уважаваха един-друг, бяха човечни, имаха излъчване - а сега са озверени и зомбирани.
    Да не би пък демокрацията да ги направи такива?Или любимите ти американци?
  • 53 гост 2

    19 23 Отговор

    До коментар #49 от "КРАНТА С КАПАЦИ":

    Коментар 42 НЕ СЪДЪРЖА правни норми- какво да анализирам- руските твърдения, ли?:) Тълкува се правна норма, тълкува се текст на международен договор, прави се систематично тълкуване на правна норма. Обаче- в коментар № 42 не се съдържат нито договори, нито правни норми, нито решения на конституционен съд, нито решения на МНС.
  • 54 гост 2

    21 23 Отговор

    До коментар #50 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: То верно,че България има законен договор за пребиваване на чужди войски на наша територия,...“ ААА- ЗНАЧИ- НЕ СА ОКУПАЦИОННИ ЧУЖДИ ВОЙСКИ, САМОНАСТАНИЛИ СЕ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И ПРОТИВОПРАВНО ВЪРХУ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ, А? Още малко и всичките ти твърдения от руската пропаганда отиват на кино:):)

    Коментиран от #61

  • 55 Kcaniba

    3 15 Отговор
    "Сега, когато Русия фабрикува неверни истории, за да оправдае незаконните си действия в Украйна, светът не е виждал толкова стряскаща руска белетристика от времето, когато Достоевски написа: „Формулата‚ две плюс две е равно на пет не е лишена от привлекателност“,
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 КРАНТА С КАПАЦИ АНАЛИЗИРАЙ КОМ.42

    23 22 Отговор

    До коментар #48 от "гост 2":

    .СИЧКИТЕ ТИЯ ДЪРЖАВИ ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО НЕ СА ЛИ СУВЕРЕННИ И ПО КОЙ ДОГОВОР ТОЧКА АЛИНЕЯ ИЛИ ЗАПЕТАЙКА СА ОКУПИРАНИ ОТ КРАВАРИТЕ АКО НЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ НА ИЗВОДА Е ЧЕ ЗАЩИТАВАШ ЕДНИ БЕЗКРУПОЛНИ ИЗВЕРГИ.

    Коментиран от #62

  • 60 ключаря

    24 21 Отговор

    До коментар #57 от "гост 2":

    Ще ти отговоря, бе, много е прост отговора.Злите езици разправят под мустак, че напоследък г-н Путин бил много разсеян - та преди три години г-жа Путина му поръчала да и купи крем, като се прибира в къщи.Той - нали бил разсеян - разбрал Крим.Та така, затова сега ти тормозиш хората с въпросите си, пък те отговорите са в живия живот.Проблемът е, че за Нова Година г-жа Путина си е поръчала каляска - ха дано г-н Путин е по-съсредоточен иначе ще задаваш едни други въпроси
  • 61 Ярослав Станчев

    26 22 Отговор

    До коментар #54 от "гост 2":

    За теб може и да не са окупатори и натрапници,но за мен всяка друга войска на наша територия освен българската е окупатор.Както и за 90% от народа.Каквито и договори да има,каквито и спогодби между правителствата да съществуват,чуждите войници в България са недопустими и нарушават конституцията на страната.Нали знаеш,че американските са американска територия,там действа техния закон,не нашия.Ще рече,че нищо не можем да им кажем,могат да си стоят докато те си искат.Тогава вече не сме суверенна държава,а ставаме колония,в която чужда държава може да налага волята си.ТОВА Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ,А НЕ ЧЕ БИЛИ ДОШЛИ ЗАКОННО.Кой ни е питал,като е подписвал договора дали сме съгласни да има американски бази в България?Шепа продажници го решиха тихомълком и ни поставиха пред свършен факт.Това ли ти е правото,това ли ти е върховенството на закона?Така ли ги разбираш международните договорености,касаещи пряко националната ни независимост?

    Коментиран от #63

  • 62 гост 2

    23 24 Отговор

    До коментар #59 от "КРАНТА С КАПАЦИ АНАЛИЗИРАЙ КОМ.42":

    Украйна била окупирана от сащ- ахахахаха:) Ето ти правното основание в чл.1 ,2 и 3 сащ да се намесват в Украйна, след нарушаването на този договор от русия - http://docs.pravo.ru/document/view/18560692/16244145/
    Тук какво пише? Че НЕ САМО РУСИЯ, НО И САЩ И Ю.К. СА ГАРАНТИ ЗА СУВЕРЕНИТЕТА НА УКРАЙНА и за опазване на териториалната й цялост! Тогава- какво мрънкате руснаците, че сащ се намесили в Украйна? Ми ще се намесят, разбира се- ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ по този международен договор, как няма да се намесят! И Ю.К, има право да се намеси и то директно, понял?

    Коментиран от #78

  • 63 гост 2

    22 26 Отговор

    До коментар #61 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: За теб може и да не са окупатори и натрапници,но за мен всяка друга войска на наша територия освен българската е окупатор...“ За теб може и да е така, но пък за мен руснаците са окупатори и не ги искам на българска земя. Така, че- както виждаш, всеки има различно виждане за нещата. Като не ти харесва положението, поискай среща с президента и му се оплачи. А - и още нещо- не се заблуждавай- малко са тези българи, които мислят като теб, просто защото ти не си българин и това си личи във всичките ти коментари поразително ясно.

    Коментиран от #82

  • 64 Kcaniba

    5 8 Отговор
    Подписване на Будапещенския меморандум
    На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие.

    Документът се подписва в потвърждение на изпълнението по отношение на Украйна на разпоредбите на Заключителния акт на ОССЕ, Устава на ООН и на Договора за неразпространение на ядрено оръжие като държава-страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие.

    В съответствие с Меморандума и Лисабонския протокол от 1996 г. Украйна се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие наравно с Казахстан и Беларус като страна-участник, която не разполага с ядрено оръжие.
  • 65 Kcaniba

    3 11 Отговор
    Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени:

    - да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна;
    - да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации;
    - да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество;
    - да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия;
    - да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници;
    - да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения.

    Коментиран от #66

  • 66 гост 2

    22 24 Отговор

    До коментар #65 от "Kcaniba":

    Именно- за това съм публикувала оригиналното съдържание на договора на руски език- да си го четат рускоговорящите в оригинал, на майчиният им език. И за този международен договор имаше спуснати руски опорни точки- ама видите ли, Украйна ?! първа нарушила договора, ама това не бил договор, а меморандум, въпреки, че самата рф му признава качеството “международен договор“- видно от публикуваният от мен линк; че той не бил ратифициран от рф, като очевидно руската пропаганда услужливо “забравя“, че по времето на подписването му в руското федерално законодателство не съществува закон за ратификацията на международните договор и други такива измишльотини. Подходила съм към казуса Крим от юридическа гледна точка и лично съм изследвала верността на ВСЯКО руско твърдение. Какво да Ви кажа- НИТО ЕДНО от тях не отговаря на истината, нито едно!

    Коментиран от #67, #69

  • 67 ключаря

    26 23 Отговор

    До коментар #66 от "гост 2":

    Ти май не разбра нищо и продължаваш да пишеш глупостиНаписах ти - злите езици разправят под мустак, че напоследък г-н Путин бил много разсеян - та преди три години г-жа Путина му поръчала да и купи крем, като се прибира в къщи.Той - нали бил разсеян - разбрал Крим.Та така, затова сега ти тормозиш хората с въпросите си, пък те отговорите са в живия живот.Проблемът е, че за Нова Година г-жа Путина си е поръчала каляска - моли се дано г-н Путин е по-съсредоточен иначе ще задаваш едни други тъпи въпроси.

    Коментиран от #68, #71

  • 68 гост 2

    22 24 Отговор

    До коментар #67 от "ключаря":

    Не, ти не разбираш- в международното публично право НЕ СЪЩЕСТВУВА принципът “Правото е на по-силния“! Това е положението, както и да го въртиш и сучеш! Каквото и да намекваш, товарищ из фсб/ кгб/ кпсс, фактите са си факти. Русия НЕ МОЖЕ да си вземе ей така, държавната територия на ВСЯКА държава, която си хареса, просто защото съществува НАТО и ако тази държава е член на НАТО- като “малка, бедна“ България, то ЦЯЛОТО НАТО ще размаже русия. Посегне ли путлер да окупира България, това автоматично значи, че РУСИЯ НАПАДА НАТО И МУ ОБЯВЯВА ВОЙНА. Смее ли твой путлер да нападне 28-29 държави, три от които са ядрени сили, а?:) НЕ СМЕЕ! И ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ЧЛЕНСТВОТО СИ В НАТО- докато в Договора за НАТО съществува чл.5- клаузата за колективна сигурност!

    Коментиран от #70, #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ключаря

    26 23 Отговор

    До коментар #68 от "гост 2":

    Сега сериозно - БЪЛГАРИЯ трябва незабавно, ама незабавно да излезе от НАТО и ЕС.

    Коментиран от #73

  • 71 гост 2

    22 27 Отговор

    До коментар #67 от "ключаря":

    https://www.mtitc.government.bg/archive/page.php?category=217&id=510 Северноатлантически договор Член 5
    Страните по Договора се договарят, че въоръжено нападение, предприето срещу ЕДНА или повече от тях, в Европа или в Северна Америка, ще се разглежда като НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТЯХ,
    вследствие на което те се договарят, че в случай на такова въоръжено нападение всяка от тях, упражнявайки правото си на индивидуална или колективна самоотбрана, признато в член 51 от Устава на Организацията на обединените нации, ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила, за възстановяване и поддържане на сигурността в Северноатлантическата зона.
    Всяко такова въоръжено нападение и предприетите като следствие от него мерки ще бъдат незабавно доведени до знанието на Съвета за сигурност. Осъществяването на такива мерки ще бъде прекратено, след като Съветът за сигурност предприеме необходимите стъпки за възстановяване и поддържане на международния мир и сигурност.
  • 72 ключаря

    26 22 Отговор

    До коментар #68 от "гост 2":

    И Монката и Иван и Надето - на народен съд!

    Коментиран от #74

  • 73 гост 2

    23 33 Отговор

    До коментар #70 от "ключаря":

    БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО, ДОКАТО В ДОГОВОРА ЗА НАТО ГО ИМА ЧЛ.5 ! НЯМА ДА СТАНЕ РУСКИ УШАНКИ ДА ОКУПИРАТ БЪЛГАРИЯ, А ТЯ ДА Е ВОЕННИ БЕЗЗАЩИТНА ПРЕД РУСИЯ! Приеми го и се примири с това положение, товарищ из фсб:)

    Коментиран от #101

  • 74 гост 2

    23 32 Отговор

    До коментар #72 от "ключаря":

    Тези пък кои са? Нямам такива състуденти от юф на СУ, нито пък имам съученици с такива имена от средното образование....

    Коментиран от #75

  • 75 ключаря

    28 25 Отговор

    До коментар #74 от "гост 2":

    Е, нали ти казах, ама ме изтриха, как ще имаш състуденти с такива имена, като тези са учили само в престижни Български университети, пък ти явно не си-сигурно си завършила Шуменския.

    Коментиран от #76

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 смях

    29 25 Отговор
    Абе я оставете шашардисаната сама да си пише!
  • 78 ПРЕСЪХНА ТИ КЛАДЕНЧЕТО МАЙ А

    27 25 Отговор

    До коментар #62 от "гост 2":

    А ДЕСЕТКИТЕ ДРУГИ СТРАНИ ИЗБРОЕНИ В КОМ.42 МАЙ НИЩО НЕ МОЙШ ДРУГО ИЗМИСЛИ.

    Коментиран от #79, #80

  • 79 гост 2

    26 27 Отговор

    До коментар #78 от "ПРЕСЪХНА ТИ КЛАДЕНЧЕТО МАЙ А":

    Абе “умник“, написах ти много ясно- дали си някакви си твои ТВЪРДЕНИЯ, ПРИ ТОВА- НЕДОКАЗАНИ като факти- какво да ти анализирам?! Бегай при “международниците“ или при политолозите! Изакал си едно голямо ла* но в коментар № 42 , въобразил си си, че това е райската градина, че чак и изискваш адмирации за това си безобразие! Какво да се анализира, какво? Я си формулирай въпроса на книжовен български език! Изредил си една камара държави , за които си задал въпрос. И? КОЕ да анализирам- семантиката на въпроса ти, така ли? Може ли ушанките да не правите разлика между твърдение, съждение, доказване на твърдението и факт?!
  • 80 гост 2

    26 29 Отговор

    До коментар #78 от "ПРЕСЪХНА ТИ КЛАДЕНЧЕТО МАЙ А":

    Кажи, руска ушанке- как точно защитавам убийци, след като съм цивилист, а не пеналист? Ти верно си за 4ти км....Ако пък твърдиш, че сащ били убийци- къде, кога и как видя да защитавам сащ? Аз ти пиша САМО ЗА БЪЛГАРИЯ, ТИ МИ ПРОБУТВАШ САЩ- ЗАЩО? ЗАЩОТО ПУТЛЕР ТАКА ИЗИСКВА ОТ ТЕБ- ДА ПИШЕШ ТОЧНО ТОВА В БГ. ФОРУМИ, нали?:) Хахахаах:)
  • 81 реалист

    25 26 Отговор
    Голям театър . Ми кат влязахти у Крим туй ко беши ? А , сигурно не е било разширяване влиянието на руската империя ,а добросъседско гостуване на добра воля ? И физиономията му мазна на тоя булдог и душицата му подла , взел да вика крадеца да държат крадеца .
  • 82 Ярослав Станчев

    28 16 Отговор

    До коментар #63 от "гост 2":

    Е то това е разликата между мен и теб.Аз не искам никакви чужди войски на родна земя.Нито руски,ни американски,нито натовски,никакви.Още по-малко чужди военни бази,които предполагат чуждо влияние върху нашата политика.А ти ревеш само срещу руснаците,които нямат бази у нас и както казах по-долу,никога са нямали.Това те прави необективен и мнението ти е меко казано-неадекватно.Няма как да твърдиш с високопарни цитати на закони и договори,че държиш на Родината си и в същото време да заобикаляш мазно факта,че има американски бази в България.Не може да плюеш само по руснаците под всяка статия и да си трайкаш като стане дума за американците.Това те издава,показва типичния "трол" в теб.
    Това ми беше целта в интерес на истината и ти се хвана,като всеки трол.Макар,че има и по-тарикати,които се хващат по-трудно.
    Айде давай с поредната пледоария,да се посмея още малко на "патриотизма" ти.

    Коментиран от #83, #84, #85, #89

  • 83 гост 2

    16 27 Отговор

    До коментар #82 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: .Аз не искам никакви чужди войски на родна земя.Нито руски,ни американски,нито натовски,никакви...“ Аз искам България да продължава да членува в НАТО, защото само НАТО е гарантът за това, че русия няма да нападне България или част от България и после да я “присъедини“ към себе си. След като е нужно на наша територия да има съюзни войници, аз нямам нищо против. Чуждите войници си стоят в определеното място и се въртят на всеки 3 месеца. На жълтите павета, в 10тте най- големи български градове, както и изобщо- в цяла България, НИКЪДЕ не може да се видят чужди войници, които се “разхождат“ безпризорни ей така- с танковете си- като руските войници в Донбас! За какво ОКУПАЦИЯ изобщо става въпрос, след като окупация значи чужда ПЕХОТА да марширува в българските градове, да установи вечерен режим, да ти препречва пътя на свободно преминаване от точка А до точка Б и най- вече- да установи своя държавна власт в България? Ти изобщо бил ли си в България в последните 10 години, и ако си бил , ми покажи снимка кога ЧУЖД военен танк или самолет е спрял точно пред Парламента и не е допуснал български депутат да влезе в сградата, а? Какви ги плещите изобщо русофилите тук?! КОГА НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ СА ВОЮВАЛИ С БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НА БГ. ТЕРИТОРИЯ, КОГА СА Я ПРЕВЗЕЛИ И КОГА Я ОКУПИРАХА?! http://rechnik.info/%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F Тълковен речник
    мн. окупации, ж.
    1. Временно завладяване на чужда територия чрез военна сила

    Коментиран от #104

  • 84 гост 2

    15 24 Отговор

    До коментар #82 от "Ярослав Станчев":

    ПАК ТЕ ПИТАМ- кога американски, германски, френски и изобщо - НАТОВСКИ танкове се изтъпаниха в центровете на българските градове и казаха- вече не съществува държавата България, защото НАТО наложи своя окупация и от днес България спира да съществува като държава? Защото ТОВА, невежо руско зелено човече, значи ОКУПАЦИЯ! СЕГА ИЗИСКВАМ ОТГОВОР ОТ ТЕБ!

    Коментиран от #90

  • 85 гост 2

    16 26 Отговор

    До коментар #82 от "Ярослав Станчев":

    Що се отнася до троленето- ваш путлер може само да сънува да има на своя страна човек като мен. Както виждаш , свободно боравя със законите на ТРИ държави на ДВА езика- законите на България, русия и Украйна на български и руски език. НИКОГА твоя путлер не може да ме има на своя страна, защото ако го подкрепя, това значи да си скъсам сама дупломата за висше юридическо образование и да призная нарушение на международното право за правомерно поведение. Такива сме си ние , българите- умни, можещи, интелигентни, МОРАЛНИ, а не като вашите руски мурзилки- смешно необразовани за 21 век...

    Коментиран от #103

  • 86 гост 2

    16 25 Отговор
    И какво излезе сега? Мурзилките и ватниците са необразовани, пишат, че България била ОКУПИРАНА от чужда АРМИЯ, а не знаят съдържанието на думата “окупация“; пишат, че мноого обичат България, а пишат “слава на русия“- изобщо показаха се като нискограмотни хора , владееещи българският език нейтив, хора, които не са българи, но се преструват на такива с цел да внушават руска пропаганда в нашите бг. форуми:) Вижте се , ватници и мурзилки- аз съм един най- обикновен български адвокат, а вие сте 5-6 парчета и пак не успявате да ме омотате в тезите си:) Значи- 1 обикновен български адвокат струва колко 5-6 руски ватници и мурзилки, понеже сте неграмотни и неуки:)

    Коментиран от #92

  • 87 впечатлен

    18 15 Отговор
    На никой ли не му прави впечатление усиления трафик на глупости от гост 2 във форума и многобройните плюсчета на щуротиите му?

    Коментиран от #88, #96

  • 88 гост 2

    17 23 Отговор

    До коментар #87 от "впечатлен":

    На вас, може да ви прави впечатление всичко:) На мен пък ми е кеф, че ви разбих всички българофобски тези и вие нямате какво да ми отговорите:)

    Коментиран от #93

  • 89 Апропо

    20 17 Отговор

    До коментар #82 от "Ярослав Станчев":

    Г - не , няма смисъл да им обяснявате . Нито ще Ви разберат , нито ще Ви отговорят . Г-жа Гост 2 която беше също така "Юрист" и "Адвокат" , и бог знае какво има съвсем изкълчена ценностна система . Тя заедно с Г-н Укрофашиста и още 1-2 човека узорпираха форума и всеки с различно мнение от тях е обявяван за трол
    Явно съдят по себе си . Обиждат защото нямат аргументи , а ако обидиш Г-жа Гостенката 2 , почва да вие , че е дама. Само то знае дали е такава . Странно е човек , който не е служил в армията и не знае как се навиват партенки , да ти говори за армия .
    Дори когато укрофашистите набиха българина в Украйна , пак Русия беше виновна , а бития беше обявен за мошеник . После ми говорят , че са българи и родолюбци . Има ли значение как чуждите войски са влезли в родината ти ? Но щом има договор , за тях всичко е ок . Те са "членове" . На НАТО . Има ли значение как се нарича окупацията ? Дори германците го прозряха.
    Такива работи . Не се хабете , няма смисъл.
    Хубава вечер .

    Коментиран от #91, #94, #95

  • 90 Вместо ярослав

    24 17 Отговор

    До коментар #84 от "гост 2":

    КРАВАРСКАТА АРМИЯ ЧАСТ ЛИ Е ОТ НАТОВЦИТЕ ДАЖЕ Е ОСНОВОПОЛОЖНИК НА ТАЗ АГРЕСИВНА ОРГАНИЗАЦИЙКА ТА КРАВАРИТЕ НЕ СМЛЯХА ЛИ СОФИЯ ОТ БОМБАНДИРОВКИ ЩОТ ТОГАВА И СЯ СА СЪЩИТЕ ГАДОВЕ .
  • 91 Някой

    17 19 Отговор

    До коментар #89 от "Апропо":

    А когато господин путьо обиди народа ни на 24 Май, това сигурно пак укрфашистите и соросите го спровоцираха? М?

    Коментиран от #102

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 впечатлен

    20 13 Отговор

    До коментар #88 от "гост 2":

    Мурзилка ще казваш на нещото на мъжа ти!
  • 94 гост 2

    8 16 Отговор

    До коментар #89 от "Апропо":

    “...Публикувано във факти.бг: Има ли значение как чуждите войски са влезли в родината ти ?..“ ИМА! Защо руснаците не ревахте, когато подписвахте този договор, на който после вероломно нарушихте чл.6 ал.1 и ал.2 ,а ? http://flot2017.com/file/show/normativeDocuments/579 ЩО ЩЕ ВАШИЯТ ЧЕРНОМОРСКСИ РУСКИ ФЛОТ В СУВЕРЕННАТА ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА? След като нямало значение как чуждите войски се намират в родината ти, ти директно казваш, че С ПОДПИСВАНЕТО НА ТОЗИ ДОГОВОР РУСИЯ ДЕ ЮРЕ И ДЕ ФАКТО Е ОКУПИРАЛА ЦЯЛА УКРАЙНА ОЩЕ ПРЕЗ 1999г., нали така?:):):) А защо тогава путлер отрича окупацията на Украйна, а?:):):)
  • 95 гост 2

    5 14 Отговор

    До коментар #89 от "Апропо":

    Ами руската военна база в Хмеймим,а? Тя какво означава по твоето мислене- че руснаците вече са окупирали и сирия, така ли?:):):) Най- много се кефя, когато вашите руски камъни летят по вашите руски глави:):)

    Коментиран от #99

  • 96 Кики

    12 5 Отговор

    До коментар #87 от "впечатлен":

    Тук заприлича на кръчма! ГОСТ 2 има голяма своя група, която и слага плюсове, и минуси на опонентите - това е очевидно. Да напомня, че ГОСТ 2 е класически ТРОЛ, на който му се заплаща за труда. Рано или късно ще го разберете. Прекратете общуването с ГОСТ 2! Няма никакъв смисъл. Запазете здравето и нервите си! Игнорирайте ГОСТ2!

    Коментиран от #97

  • 97 гост 2

    5 13 Отговор

    До коментар #96 от "Кики":

    “...Публикувано във факти.бг: Да напомня, че ГОСТ 2 е класически ТРОЛ, на който му се заплаща за труда..“ Отговор- коментар № 86. Толкова от мен:)

    Коментиран от #98, #100

  • 98 Кики

    11 5 Отговор

    До коментар #97 от "гост 2":

    След известно време, когато всички във форума разберат, че сте ТРОЛ срещу заплащане, ще спрат да коментират с Вас по темите, и ще започнат масово да Ви обиждат. Така обстановката ще се развали и ще заприлича на кръчма. Ние не искаме това!!!
  • 99 КОНТРА НА ГОСТ 22

    10 4 Отговор

    До коментар #95 от "гост 2":

    ТО МАЙ Е САМО ЕДИН РУСКИ КАМЪК НО КРАВАРСКИТЕ ВИ БАЗИ ПО СВЕТА АКО ГИ ОБЪРНЕМ В КАМЪНИ ТО СИГУР ША ПАВИРАМЕ МАГИСТРАЛА ДО ЛУНАТА. ЕЕЕЕХ СЪС СЯ СА ИЗКЕВИХ УСЕЩАМ МАЙ ЧЕ СЕ СЯ СМЕЯ ПОСЛЕДЕН ЧЕ ТВОЙТЕ КАМЪНЧЕТА СЕ В ТВОЙТЪ ГРАДИНА ПАДАТ НО ТОЛКОЗ ТИ СА СИЛИЦИТЕ ЯВНО....&^/
  • 100 Трол

    11 4 Отговор

    До коментар #97 от "гост 2":

    Колежке, умолявам ви, не девалвирайте професията ни :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

    Коментиран от #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ярослав Станчев

    11 4 Отговор

    До коментар #85 от "гост 2":

    Не се напрягай,дарлинг,ще те заболят пръстетата и ще се набръчкаш от зор.Цели три отговора на един мой коментар-надхвърли себе си и както очаквах,влезе в типичния тролско-центаджийски речник.Надценяваш се.Тия приказки вече съм ги чувал от други преди теб.Стилът ви е един и същи.Има обаче подобрение в пунктуацията,учите се значи,бавно,но сигурно,похвално е.Все пак трябва да се знае българския език,нали вече е европейски.
  • 104 Маленкий хвост

    11 4 Отговор

    До коментар #83 от "гост 2":

    Страшни глупости троли гост2. Чак започна да се превъзнася колко е образована, умна и т.н., как Путин не можел да има такива като нея на своя страна и дрън-дрън... Интересно, на кое ли място е в световните класации кирливия СУ и къде ли ще е МГУ "Михаил Ломоносов"? Кой е по-престижен университет? А какво ли ще могат адвокатите и юристите, възпитани в елитен руски университет спрямо разбеснялите се български смешни псевдоюристи, опили се от измамното усещане, че не срещат конкуренция? Дали на господин Путин ще му притрябва някой такъв пенявещ се гост2?

    Много често хората те питат едно нещо - защо, когато руските самолети при приближаването им до Аляска или Великобритания биват засичани, Натовци квичат и дрънкат оръжие, но ти не говориш за суверенно въздушно пространство и че никой не заплашва това пространство, а когато руските локатори засекат предимно американски самолети край руските въздушни граници, руснаците били притеснени според теб и се почват някакви смешни доказвания как не бил нарушен руския суверенитет и няма причини за реакция?

    И ще ти припомня прословутия чл. 5 от Северноатлантически договор, където доста ясно се казва, че при конфликт между страни-членки на Алианса, останалите членки остават неутрални. Кой ще ни защити от Турция, която безпрепятствено може да навлезе и окупира половин България, като голяма част от населението ще ги посрещне като освободители? Не виждам причини да смятам Русия за агресор, но Турция е потенциален такъв.

    Коментиран от #106, #107

  • 105 гост 2

    5 9 Отговор

    До коментар #100 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: И ще ти припомня прословутия чл. 5 от Северноатлантически договор, където доста ясно се казва, че при конфликт между страни-членки на Алианса, останалите членки остават неутрални..“ ТОВА Е ЛЪЖА! НЯМА ТАКЪВ ТЕКСТ В ЧЛ.5!ЕТО ОРИГИНАЛНОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЧЛ.5- Член 5

    Страните по Договора се договарят, че въоръжено нападение, предприето срещу една или повече от тях, в Европа или в Северна Америка, ще се разглежда като нападение срещу всички тях, вследствие на което те се договарят, че в случай на такова въоръжено нападение всяка от тях, упражнявайки правото си на индивидуална или колективна самоотбрана, признато в член 51 от Устава на Организацията на обединените нации, ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила, за възстановяване и поддържане на сигурността в Северноатлантическата зона.Всяко такова въоръжено нападение и предприетите като следствие от него мерки ще бъдат незабавно доведени до знанието на Съвета за сигурност. Осъществяването на такива мерки ще бъде прекратено, след като Съветът за сигурност предприеме необходимите стъпки за възстановяване и поддържане на международния мир и сигурност.
    https://www.mtitc.government.bg/archive/page.php?category=217&id=510
    КЪДЕ ТУК ПИШЕ ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ ТИ, ЛЪЖЕЦО?

    Коментиран от #109

  • 106 гост 2

    4 11 Отговор

    До коментар #104 от "Маленкий хвост":

    Коментар № 105 е до теб! ПАК ТЕ ПИТАМ- ЗАЩО ЛЪЖЕШ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЧЛ.5 ОТ СЕВЕРНОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ДОГОВОР? Защото на путлер му е изгодно да плаши България с турция, като внушава, че видите ли, чл.5 не касае държавите от НАТО? ИМАШ ГРЕШКА- ЧЛ.5 ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАТО Е ДЛЪЖЕН ДА ЗАЩИТИ ВСЯКА! ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА НАТО ОТ ВСЕКИ! АГРЕСОР- БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ! Пак ти припомням, че това е юридическото тълкуване на този нормативен текст и че ВСЕКИ бг. адвокат ще ти го изтълкува само по този начин. Ако не ми вярваш- посети която и да е адвокатска кантора в Р. България и поискай от колегите да извършат тълкуване на чл.5 от Договора, плати си адвокатската услуга и слушай с 4 уши какво ще ти кажат. Ако е нещо различно от това, което аз пиша тук за чл.5, го напиши, но след като публикуваш и адвокатската кантора, която ти е дала правната консултация.
  • 107 гост 2

    3 9 Отговор

    До коментар #104 от "Маленкий хвост":

    Мина доста време от публикуването на мои коментари № 105 и № 106. И двата коментара са до теб. Ти обаче мълчиш и нищо не отговаряш. Можеш ли да обясниш на всички в този форум защо , след като не си български/ ЕС юрист, си позволяваш да пишеш такива лъжи във форума? Не се ли сещаш, че ВСЕКИ коментатор може да намери на български език оригиналният текст на чл.5 от Северноатлантическия договор и да се убеди, че пишеш лъжи? Защо всички чужденци считате нас, българите, за прости хора, които не знаят как да намерят автентичното съдържание на един договор на български език,по който договор Р. България е страна? И с каква неистова убеденост само ги пишеш тези лъжи, а какъв путлеристки плам:) Още малко, и ако не бях български адвокат, чак аз щях да ти повярвам на лъжите;) Само,че, ядец- колкото и убедително да звучат твоите лъжи, те си остават просто лъжи. Една лъжа, повторена 1000 пъти, не става истина, само защото ти искаш лъжата да е истина:)

    Коментиран от #108

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Трол

    12 3 Отговор

    До коментар #105 от "гост 2":

    Хахаха, добро утро госпожо, карате ме рано рано да се смея! Аз като ви казва,че сте изтрешяламне слушате!
    Коментирате този мой пост:
    Публикувано във факти.бг: Колежке, умолявам ви, не девалвирайте професията ни :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
    И почвате да цитирате някакви членове (явно много ви харесват) и алинеите от устава на НАТО!?! Госпожо,аз само ви помолих да не девалвирате професията ТРОЛ, а вие излизайте ферман по-голям от Стария завет. И завършвате с това:
    Публикувано във факти.бг: КЪДЕ ТУК ПИШЕ ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ ТИ, ЛЪЖЕЦО?
    Г-жо разбрахте ли,че имате нужда от медицинска помощ? И да вземете с вас тези, които са ви сложили плюсчета!
  • 110 кики

    2 11 Отговор
    Българофобите да не се обаждат от коневръза,носете си ушанките и си пийте течностите в обора!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания