Last news in Fakti

7 Юни, 2017 00:45 1 031 2

САЩ и Панама ще бистрят Венецуела

  • сащ-
  • венецуела-
  • панама

Срещата между лидерите на двете страни през юни

САЩ и Панама ще бистрят Венецуела - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще приеме в Белия дом президентът на Панама Хуан Карлос Варела, съобщи ABC.

Срещата ще се състои на 19-ти юни. Основна тема на разговор между двамата лидери ще е ситуацията във Венецуела. Страната е раздирана от вътрешно напрежение и политическа криза, заради протестите срещу президента Николас Мадуро.

Още ще бъдат обсъдени съвместните действия на двете държави в борбата с престъпността и ситуацията в региона. Ще бъде обсъдено и икономическото партньорство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SgH

    20 9 Отговор
    Незабавно да бъдат изпратени парламентьори 5 бр по 100000$ ,да разклатят яко правителството и да организират метежи. 3бр. подкупи по 500 000$ на сороси качени от парламентьорите на ключови позиции. И етооооо ! За 2 млн.си имаме още една колоноя...
  • 2 1234567890

    4 3 Отговор
    Тая схема май ми е позната. Ама им се получава. А Путин със сила....ми не става....