Last news in Fakti

6 Юни, 2017 16:05 2 649 5

Ето го третия касапин от Лондон (СНИМКИ)

  • лондон-
  • ислямска държава-
  • борис джонсън-
  • великобритания

Британската полиция потвърди, че третият нападател е Юсеф Загба

Ето го третия касапин от Лондон (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Британската полиция потвърди, че третият атентатор от Лондон е Юсеф Загба, 22-годишен италианец от марокански произход, и обяви, че в хода на разследването е арестуван един човек в Баркинг, Източен Лондон, предаде "Ройтерс".

Вчера полицията идентифицира първите двама атентатори и съобщи, че десет задържани заподозрени са били освободени.

Ето го третия касапин от Лондон (СНИМКИ)

Полицията подчерта, че Загба досега не е привличал вниманието на службите за сигурност. Името му бе съобщено малко по-рано от в. "Кориере дела сера", отбелязва ТАСС.

Ето го третия касапин от Лондон (СНИМКИ)

Великобритания трябва да работи с други страни за прекъсване на финансовите потоци на тероризма, без значение дали това финансиране се дава със знанието на правителства или не, заяви британският външен министър Борис Джонсън.

На въпрос на журналист за правителствен доклад, който според британски медии се съсредоточава върху ролята на Саудитска Арабия във финансирането на тероризма, Джонсън заяви, че не може да коментира съдържанието на поверителния документ.

Мисля, че с основание говорите за ролята на други страни, без значение дали самите им правителства знаят или не, при финансирането на групировки, които извършват терористични прояви, и при финансирането на джамии, в които се говорят всякакви изпълнени с омраза безумия, каза още Джонсън.

Ето го третия касапин от Лондон (СНИМКИ)

Ние, разбира се, трябва да обърнем внимание на това. Това обаче по никакъв начин не извинява престъпниците, боклуците, които са отговорни за терористичните ужаси в страната ни, добави първият дипломат на Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 cornholio

    5 1 Отговор
    Само като им видиш физиономиите и ти се приисква да ги колиш.
  • 3 Чисти

    4 1 Отговор
    Кърджалийци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кака Гинка

    3 2 Отговор
    Да,симпатяги,а подобни се физиономии се виждат и по нашите улици...
Новини по държави: