Last news in Fakti

6 Юни, 2017 20:41 1 942 1

Зверски сблъсък в метрото в Техеран

  • техеран-
  • иран-
  • метро-
  • сблъсък

Десетки ранени при удар на две мотриси в иранската столица

Зверски сблъсък в метрото в Техеран - 1
Снимка: Shutterstock

Офицалната иранска агенция ИРНА съобщи, че най-малко 25 пътници са ранени при сблъсък на два влака в метрото на Техеран, предаде АП.

Седем от пострадалите са хоспитализирани. На мястото на злополуката са пристигнали няколко линейки, затворена е станцията Таращ в западната част на иранската столица.

ТАСС, цитирайки министерство на здравеопазването, съобщава за повече ранени - 48 души, от които 40 настанени в болница, няколко от тях в тежко състояние.

Причините за произшествието се установяват. Не е ясно защо едната мотриса се е врязала в друга, спряла на същата станция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самора машел

    4 4 Отговор
    Руска уникална без световен аналог ,надеждна електроника!!!