8 Юни, 2017 20:22 1 152 1

Кметът на Брюксел подаде оставка

  • брюксел-
  • оставка-
  • кмет

Причината е корупционен скандал

Кметът на Брюксел подаде оставка - 1
Снимка: Wikipedia

Кметът на Брюксел Евън Маюр подаде оставка, съобщи Belga.

Причината е корупционен скандал. На скоро излязоха данни, че Маюр му е било плащано да присъства на срещи на агенцията за бездомните. Без да се обявява, че такива събития е имало изобщо. Това накара всички водещи партии в страната да поискат неговата оставка.

В това число и Социалистическата партия, от която Маюр е част. Според нови доклади, той е получавал бонуси от 18600 евро, за да присъства на срещи на социалната агенция „Саму. Организацията осигурява покрив за бездомници през зимата. Повечето срещи са се осъществявали с телефонни конференции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ САМ

    4 0 Отговор
    Да ви имаме проблемите !!! Подир Фандъкова вървят отряд ПР-армия. Ние казваме - Фандъкова унищожи кв.градинка(ул. Пет могили -ул. Воднянка)...те ни казват - Фандъкова е за зелена столица. Ние казваме - 6-та год. Фандъкова отлага строежа на АКВАПАРК ул. Резбарска ....те ни казват - важни са паветата....И ние вярваме .че всичко е безкористната истина ! А при Фандъкова ГЕРБ загуби апс.мнозинство в СОС !
Новини по държави: