Last news in Fakti

9 Юни, 2017 21:50 5 052 40

Русия: САЩ се договарят с Ислямска държава

  • русия-
  • ислямска държава-
  • сащ

Осигурявали коридор за терористите

Русия: САЩ се договарят с Ислямска държава - 1
Снимка: БТА/AP

Оглавяваната от САЩ коалиция и подкрепяните от нея кюрдски милиции в Сирия, позволяват бягството на бойци на Ислямска държава от Ракка, вместо да ги спира. Това заяви командващият руските сили на територията на Сирия генерал Сергей Суровикин, цитиран от ТАСС.

„Вместо да унищожават бойците, силите на САЩ и кюрдските милиции се договарят с Ислямска държава. Те минават необезпокоявани и тръгват към териториите, контролирани от правителствените сили.

Настъплението на правителствените войски вече възлиза на 8 км. за денонощие. Американската авиация противодейства на борбата, която правителствените сили водят с джихадистите и техните сили“, заяви Суровкин.

В момента и двете фракции водят офанзива към Ракка, която е седалище на Ислямска държава и ключов сирийски град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    33 34 Отговор
    Много точно политическо решение!!!
    Всекисе договаря със съюзниците!!
    Русия със злият Иран излодеят Асад, ФАЩ със нобелеви Лауреати - Исламска държава!!!1
  • 2 гост 2

    23 87 Отговор
    Руснаците се наакаха, защото след три дни ще се разбере дали държавичката русия има руски народ:):):):) А русия отдааавна утече в кенефа на историята- и като държава, и като политика, а като фактор съвсем изтече в каналната яма:) Каквото и да каже терористичната държава русия, е без значение- в русия има само руски блеещи овце...докато хладилника не ги застави да спрат да гледат гладни само тв:):):)

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Kito

    15 72 Отговор
    По вероятно е Путлер да се договаря с ИД. Винаги е обратното на това което казват и обявяват и в последно време го раздават предимно коментатори. Нямат положителна стратегия каквато е необходима за да има и положителни резултати.
  • 4 присмехулник

    44 10 Отговор
    Аз си мислих, че договорката е направена отдавна...
  • 5 Монго

    34 13 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Член сте на трупата Комеди Франсез?
  • 6 Даница

    26 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Прощавай , но не съм много добре политически подготвен . За това питам : какво трябва да се случи след 3 дни ?

    Коментиран от #7

  • 7 гост 2

    13 36 Отговор

    До коментар #6 от "Даница":

    https://www.youtube.com/watch?v=ORtLRN8VJbQ Мащабен общоруски митинг, който е срещу корупцията на висшата държавна власт в русия, по-конкретно- срещу медведев, който митинг ще бъде “охраняван„ от руската армия , въоръжена с оръжие....

    Коментиран от #8

  • 8 Kcaniba

    31 15 Отговор

    До коментар #7 от "гост 2":

    То това си е смешно, драги!!
    Просто, проста русофобия!!!!
    Вероятно и в личнитеи професионалните ви несполуки има виновни - родителите!! Нали!)))

    Коментиран от #9, #11

  • 9 гост 2

    9 32 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Да, де- сега няма ли руснаците да обявите русофобоството за психична болест, за смъртен грях, за най- великото престъпление срещу БЪЛГАРИЯ, а?:):):) Само ако знаеш колко си жалък отстрани, направо ще се скриеш вдън горите сибирски и нема да мръднеш от там:):):)
  • 10 1892

    39 10 Отговор
    "Гост 2", спри да спамиш платено по форумите и вземи да се изкъпеш, да се изпереш и да почистиш градинката пред блока. Безполезното ти живуркане може да компенсираш само с добри дела. Ако във всяка една мюсюлманска държава имаше Асад - нямаше да го има изкуствено създаденото извращение ИД.

    Коментиран от #12

  • 11 гост 2

    9 34 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Щом на вас- самите руснаци- това ви е смешно, значи си заслужавате путлер и не заслужавате да оцелеете като народ!
    https://www.youtube.com/watch?v=WdAzGmj6VBA&t=0s
    Честно казано, колкото и да не харесвам руснаците, те са за съжаление с граждани като теб! Щом си толкова увълчен, че да не разбираш болката на съгражданите си, нещата съвсем са утекли при теб....
  • 12 гост 2

    6 27 Отговор

    До коментар #10 от "1892":

    https://www.youtube.com/watch?v=VLywPnrJuzE Пенсионерка сказала правду за весь народ России.Обращение к Путину.
    Руската бабуня ви разказа играта:)

    Коментиран от #13

  • 13 Кратун

    28 8 Отговор

    До коментар #12 от "гост 2":

    Е то и нашите пенсионери говорят--ама ти за руските си се запенил...

    Коментиран от #14

  • 14 гост 2

    9 29 Отговор

    До коментар #13 от "Кратун":

    Руските пенсионери казват ИСТИНАТА за русия- че в нея има корупция, че управляващите русия не се интересуват от състоянието на народа си, че хората ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САЩ, НАТО- МАТО, А ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО - искат в държавата им да има хляб за всички, ЗАЩОТО ОТЛИЧНО РАЗБИРАТ, ЧЕ ПУТЛЕРОВАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА Е ПРАХ В ОЧИТЕ ИМ, ЗА ДА НЕ ВИЖДАТ КРАЖБИТЕ НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО СЕГА УПРАВЛЯВА РУСИЯ! ТОВА казва тази руска пенсионерка!

    Коментиран от #37

  • 15 гост 2

    8 22 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=drs1Ngfbah8 Конституция отправила Путина в отставку с 13.03.2016 г.. Путин больше не Президент России.

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ярослав Станчев

    29 7 Отговор
    Невероятно!!!Каква изненада!!!Това е невъзможно!!!Американските служби не се договарят с терористи.Те се занимават с благотворителност и са преки наследници на майка Тереза.Затвора в Гуантанамо не е затвор,а десет звезден хотел,в който заслужено почиват борци за демокрация.Дори Осама бин Ладен не са го обучавали американците,а руснаците,за да се бие в Афганистан.Руските хакери са виновни.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 няма

    13 4 Отговор
    моля ви... най-искренно не вярвайте в парите... които и да сте каквото и да правите... каквото и да си мислите.. те не са ключ към щастието... вярно е, че нямаме избор... но това не значи да не вярваме в това което мислим ,че е морално правилно... не може да сме едни и същи знам. Живял съм го, но това не значи че щом "не може" не трябва да не вярваш в това да има дори и няква капка справедливост... няма смисъл от война, от кражба, от лоши неща към другите, но това ни е в природата и това е главната причина да има религии и прочие... за да има разбираност... не е до религията, а до възпитанието...

    Коментиран от #21

  • 20 гост 2

    12 20 Отговор

    До коментар #18 от "гост 2":

    Хахахаха- троле- и да съм със завързана уста, пак ще се опитам да изкрещя “ ВЕЧНА СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!ВЕЧНА СЛАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ДА ЖИВЕЕ САМО БЪЛГАРИЯ, ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ И ПАК БЪЛГАРИЯ! ДА ГИНАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ВРАГОВЕ! ВЕЧНА СЛАВА НА НЕПОБЕДИМАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ, ЧИЕТО БОЙНО ЗНАМЕ НИКОГА НЕ Е ПЛЕНЯВАНО В БОЙ! ВЕЧНА СЛАВА НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ! Къде ме търсиш под моркова на сянка в някаква русия? Не ти минават номерата, ушанка:) Наистина сте болни от омраза към България и това ме кефи максимално:) БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И МОЯТА ДЪРЖАВА, А НЕ РУСИЯ!

    Коментиран от #22

  • 21 гост 2

    9 20 Отговор

    До коментар #19 от "няма":

    “...Публикувано във факти.бг: няма смисъл от война, от кражба, от лоши неща към другите, но това ни е в природата...“ Кое ни е в природата? КРАЖБАТА ЛИ? ВОЙНАТА ЛИ? ТОВА Е В ПРИРОДАТА само на терористите от идил и путлер! НЕ ОПРАВДАВАЙТЕ ТОВА, ЧЕ ЕДНИ САТРАПИ СЕ ЧУВСТВАТ НЕНАКАЗУЕМИ И НАД ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ, С “ГРЕШНАТА“ ЧОВЕШКА ПРИРОДА! Колко граждани си живеят мирно и тихо и НИКОГА не са били съдени за кражба, за лоши неща и за планиране/ провеждане на война, а? Защо заради шепа безумци и социопати приписвате на човешката природа само лошите неща и умишлено я лишавате от съзидателната й и позитивна страна?

    Коментиран от #23

  • 22 Ярослав Станчев

    32 7 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    Много хубави лозунги.Точно както ги помня от годините на социализЪма.За съжаление от древния и велик някога български народ останахме около 7 милиона,а преди 1989 г. бяхме 9000000.А от великата и непобедима българска армия останаха само военно-историческия музей и няколко бойни знамена.Ма ти вместо да правиш деца пиши лозунги и плюй Путин във форумите по тъмни доби.Лозунгите и троленето ще спасят България.

    Коментиран от #25, #31

  • 23 SgH

    19 5 Отговор

    До коментар #21 от "гост 2":

    Пак ли си се развихрила? Стига ! Легни поспи! Или пак си в шизо криза?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 БИБИП

    9 30 Отговор

    До коментар #22 от "Ярослав Станчев":

    АЛООООУУУ Ярослав Станчев
    Велика Българска армия е имало до 1944 година ве умник нещастен , след това армията ни е подчинена на 100% на Русия ве умник .
    След 1944 година България няма армия ве .

    Коментиран от #27, #29

  • 26 шшш

    19 7 Отговор
    местните соросоидни кърлежи ,и ислямска измет, тук ще ги познаете по минусите , ама много минуси...
  • 27 ОГРАМОТИ СЕ ОТВОРКО

    26 7 Отговор

    До коментар #25 от "БИБИП":

    КЪТ БЯХ В КАЗАРМАТА НЕ ВИДЯХ ЖИВ РУСНАК ИЛИ РУСКА БАЗА.СЯ КО ПРАЯТ ТИЯ КРАВЯРИ ОКОЛО СЛИВЕН И НА ДРУГИ МЕСТА И ВИЖДАЛ ЛИ СИ НА ЖИВО ЛИЧНИЯ СЪСТАВ НА АРМИЯТА НИ СЕГА ? ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА СА ЖЕНИ С ДВА МЕТРА Г.ЗОВЕ И МАНИКЮРИ ДВА САНТА. ВИЖДАЛ ЛИ СИ НА ЖИВО БОЙНАТА ТЕХНИКА ? БРОЙ Я ЗА ТРАГИЧНА.
  • 28 гост 2

    18 9 Отговор
    Да живее Русия и Путин!
  • 29 Ярослав Станчев

    13 7 Отговор

    До коментар #25 от "БИБИП":

    А сега на кого е подчинена 30 хилядната фирма "Българска армия" бе,бозайник?Ти знаеш ли,че ТЕЦ "Марица Изток" има повече служители и техника от армията?И това стана след приемането на България в НАТО.Продажните политици разсипаха армията под диктовката на американците.Какво забучал като вдовица за ......мармалад.Я прочети малко литература за армията ни от 1945 до 1990 г. ,за периода 1990-2004 и след влизането ни в НАТО.На мен ми се реве от мъка,като знам каква беше армията ни и каква я направиха за 28 години.

    Коментиран от #34

  • 30 стоян георгиев

    4 8 Отговор
    да тва им остана на руските тролове ,да реват .рака вече се прочиства в мосул остана под 5% и следва дамаск.
  • 31 гост 2

    4 11 Отговор

    До коментар #22 от "Ярослав Станчев":

    Не са лозунги, руснако- ТОВА Е СЪРЦЕТО И ДУШАТА МИ! Както ти - руснака, си готов да мреш за русия, така и аз - българката , съм готова да мра за България! Което точно не разбираш, че не ми е ясно? Какво ми пишеш за БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, след като ти си руснак, а не българин? Що се правиш на българин, бе, руский? Що заблуждаваш хората така? За да може после ваша руска социологическа агенция да направи “проучване“ , в което да “установи“ по коментарите под определени статии, че МАСОВО българите били с русия и били готови русия да окупира България, за да стане отново руска губерния, ли? ;) Тези маймунджалъци, товарищ, ги преподавай на руските селяци- при нас, българите, не вървят:)

    Коментиран от #32

  • 32 Ярослав Станчев

    9 4 Отговор

    До коментар #31 от "гост 2":

    Здрастииииии.
    Спахме до обед,отрихме гурелите и захванахме с нова сила тролската песен.Ама днес е почивен ден и инструкциите от Козяк не са дошли още.Затуй те няма под статията за филма на Оливър Стоун касаещ Путин.По тази причина липсваш и под другата статия с изказването на Юнкер относно загрижеността на краварите за Европа.Там коментирай,ще е интересно да видя по кои алинеи и членове ще обявиш Стоун и Юнкер за руски подлоги.

    Коментиран от #33, #35

  • 33 гост 2

    5 7 Отговор

    До коментар #32 от "Ярослав Станчев":

    “...Спахме до обед,...“ Естествено- днес е СЪБОТА- почивен ден, а със съпруга ми се и повеселихме доста сутринта;) Друго?:) Що не видиш коментара ми под статията за Тръмп, че сащ са 100% ангажирани с чл.5 от Договора за НАТО, а? :)
  • 34 Gost

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ярослав Станчев":

    Станчев. Очевидно че ти е жално за това дето вече я няма тази армия която ти е била работодател. Сега има други съюзи защото времената го изискват. А защо частните фирми да нямат толкова много служители. Ако са малко тези служители кой ще храни всички останали държавните служители. Добре е да помисли човек и над този въпрос нали. По-голяма армия изисква и по-големи разходи.
  • 35 Скорпион29

    8 6 Отговор

    До коментар #32 от "Ярослав Станчев":

    Така е брат сразиги бой до дупка по Сорос слугите Русия е вечна
  • 36 Скорпион29

    8 5 Отговор
    Така е САЩ си пази наемниците ще ги праща към Катар нямат пари за нови убийци така че старите са ценни.
  • 37 Българска пенсионерка

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "гост 2":

    Брей, че то същото к'вото хортувам и язе, бре?
  • 38 Sergiy

    6 5 Отговор
    евала на "гост-2", пиршество на подлоги на путьо не се получи ;) обаче тролчета "работят" си здраво ;)
  • 39 гост 2

    4 7 Отговор
    Да живее България, Русия, Путин и всички славянски народи!

    Коментиран от #40

  • 40 гост 2

    1 6 Отговор

    До коментар #39 от "гост 2":

    Виж сега- аз съм българка, не съм руска гражданка и не съм член на нод, така, че- не вървиш:) Ето коя е твоята партия-
    http://www.rusnod.ru/index/o-dvizhenii/ “...Анализ политической жизни страны за последние два десятилетия подтверждает неутешительный факт, что главной проблемой современной России является отсутствие реального суверенитета в результате поражения в 40-летней войне между Советским Союзом и США в 1991 году....Сегодня российская финансовая система напрямую зависит от американского доллара...Политическая система России, наряду с информационной, экономической, общественной сферами, напрямую зависит от внешнего управляющего – Соединенных Штатов Америки....“ :):):) ЗА ТОВА ВИЕ, РУСНАЦИТЕ, МРАЗИТЕ САЩ, А НЕ ЗАРАДИ МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ТИНТИРИ- МИНТИРИ:):):)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания