Last news in Fakti

11 Юни, 2017 09:01 2 376 1

Самолет кацна извънредно заради заплаха

  • кьолн-
  • летище-
  • бон-
  • кацане-
  • easyjet

Трима мъже са били задържани на летището в Кьолн

Трима мъже са били задържани в Кьолн след извънредното кацане на самолета на easyJet, изпълняващ полет от Любляна за Лондон, предадe "Ройтерс", като се позова на полицията.

Задържаните са били пътници в самолета. Пасажери информирали екипажа, че тримата мъже говорели по "терористични въпроси". Пилотът взел решение да поиска извънредно кацане на летището в Кьолн/Бон.

В самолета е имало 151 пътници, които били свалени по надуваеми пързалки за аварийна евакуация. Те били придружени от полицията до транзитната зона за разпит и проверка. Тримата подозрителни пътници били предадени на полицията в Кьолн от летищните власти. Раница, която е била собственост на един от тримата, е била изолирана и взривена контролирано от сапьори извън самолета.

Заради инцидента трафикът на летището бе спрян между 19 ч. и 22 ч. местно време. 10 полета бяха отклонени към други летища, а 20 полета закъсняха.

Засега няма информация за съдържанието на взривената раница, нито за естеството на заплахата, довела до извънредното кацане на самолета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boshlaf

    1 2 Отговор
    Параноята е била толкова голяма, че пътниците са евакуирани по слайдовете (пързалките)... едва ли не има пожар на борда! Цирк!
Новини по държави: