15 Юни, 2017 10:52 1 542 3

Анархия на летището в Брюксел

  • брюскел-
  • анархия-
  • летище

Има закъснели полети

Анархия на летището в Брюксел - 1
Снимка: Wikipedia

Електрически срив в летището в Брюксел причини сериозно закъснение на серия от полети, съобщи „Политико“.

Стотици хора бяха принудени да чакат извън главната сграда на летището. Имаше дори подозрения, че става въпрос за терористична атака.

В крайна сметка от летището обявиха, че рано тази сутрин е имало прекъсване на електрозахранването. Късо съединение е довело до пожар, а след това и до срив в електрическата система. По-късно електроснабдяването е било възстановено.

В продължение на няколко часа излитането на самолети е било преустановено. Стотици хора са чакали извън сградата, която е била напълно затъмнена.

В момента нормалното провеждане на полети се възстановява. Никой не е дал подробна информация на пътниците. Много от тях все още очакват да излетят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 gosta

    1 0 Отговор
    Alah da go D..a
Новини по държави: