3 647 1

Арестуваха мъж на US летище заради скрит в гащите...

Мъжът в крайна сметка излетял към ареста

Арестуваха мъж на US летище заради скрит в гащите...
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Федерални агенти арестуваха мъж на международното летище в Лос Анджелис, защото скрил метамфетамин в гащите си, съобщи „Ей Би Си нюз“.

Мъжът се е опитал да се качи на борда на самолет с близо два килограма дрога, скрита под панталоните. За негово нещастие обаче номерът не минал.

Американските служби са заловили френския гражданин, който е трябвало да лети за отвъдморската френска територия Френска Полинезия.

Освен французина са били претърсени и негови приятели, закупили си билети за същия полет. В багажа им също е намерен метамфетамин.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • автокрадец с 30 г стаж
    Отговор
    1 07:51  19.06.17
    Все по-големи тъпанари стават трафиканти и после няма измъкване. Сега ще влязат в затвора, после ще ги вербуват за биячи и убийци, ако не щат- ще се "самоубият" при странни обстоятелства и са до там. Ако пък клъвнат, ще оцелеят докато вършат работа и са послушни, след което ще бъдат безпощадно ликвидирани. Всеки страда единствено от собствената си наивност и простотия, от нищо друго. А те се пораждат от грешната и заробваща мисъл, че ако просто изкараш едни пари от някъде ей така, лесно, после ще си оправиш живота с тях независимо колко са мръсни и как си ги изкарал. А парите носят карма и не са просто пари. Дори да не те хванат, въпрос на време е да стане от дето дошли, там и отишли. Но хората късно или никога не го осъзнават.....

Напиши коментар:


Публикувай