1 718 2

Мъж получи сметка за вода в размер на... $100 милиона

След това е изпил една студена вода...

Мъж получи сметка за вода в размер на... $100 милиона
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Сметките за вода определено не са най-приятните неща за плащане, а много често могат да бъдат превишени. Как бихте реагирали, обаче, ако получите сметка в размер на 100 милиона долара?

Именно такава получи мъж от американския щат Северна Каролина. По-интересното е, че това е била таксата за обслужване. Самата сметка за вода е била $189, пише „Нюз обзървър“.

Американският гражданин от окръг Ориндж незабавно се свързал с компанията, отговаряща за водоснабдяването. Мъжът споделил, че тази сметка е леко превишена.

От компанията са извършили проверка и установили, че става въпрос за печатна грешка. Няколко нули по погрешка са били добавени във фактурата на клиента.

Не е ясно колко клиенти са получили такива бомбастични сметки и дали някои не са получили инфаркт. Компанията се извини на своите клиенти.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 07:35  19.06.17
  Хахаха,тук първо плащаш после се празправяш.
 • 9999
  Отговор
  2 10:48  19.06.17
  Нима тук е по различно? Плащаме вода ка то за световно. Като че ли внасят водата от Франция. По скоро изнасят парите ни за Франция. Ако и г-жа Фандъкова се беше поучила от първият кмет на София, инж. Иван Иванов, щеше да обуздае мераците на франсетата. Там където ядат жаби и правят свирки, с тях бизнес не се прави. А ние им дадохме най ценното което имаме, огромни водни залежи.А плащами най скъпата вода???

Напиши коментар:


Публикувай