Last news in Fakti

16 Юни, 2017 16:02 2 080 8

Тръмп: Не откриха доказателства за връзки с Русия. Тъжно!

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • доказателства-
  • русия-
  • сащ-
  • връзки-
  • тъжно

Американският президент категоричен, че няма нищо общо с Кремъл

Тръмп: Не откриха доказателства за връзки с Русия. Тъжно! - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

След седем месеца разследване и изслушвания, никой не успя да открие доказателства за мои „връзки с Русия“. Тъжно! Това написа американският президент Доналд Тръмп в профила си в Туитър.

Президентските избори в САЩ през месец ноември предизвикаха огромна полемика заради обвинения, че руски хакери са се намесили и са повлияли на крайния резултат от вота.

Американските служби на няколко пъти посочиха, че руски хакери са извършили атаки на американска земя. Кремъл категорично отрича каквато и да е намеса на изборите.

Самият Тръмп заяви, че демократите по този начин оправдават загубата си – използвайки руската карта. Според американския президент няма никакви доказателства, че той е свързан с Кремъл.

От профила си в Туитър Тръмп за пореден път захапа медиите, прибягващи до „фалшиви новини“, за да го дискредитират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    6 22 Отговор
    Всичко което казва тръмп, е лъжа, това го казаха и самите республикаци (основните сенатори) от партията която го напрви "президент"-паталогичен лъжец, н. Има назначен разследващ по въпроса трап-путьо, това че има около 7-8 човека от най-близкото обкръжения на трамп по които има криминално разследване е факт. Така че, този въпрос ще е актуален много месеци дори и години, колкото и не му се иска. Той не разбира разликата между лъжа и истината в най-елементарни въпроси (цитати на същите сенатори-республикаци, за демократи избощо не говорим), ами бизнесмен с няколко фалита и накрай мултимилионер, какво да вземеш от такъв в политиката. Самият той в едно интервю каза, че тъгува по стария живот.

    Коментиран от #2, #3, #8

  • 2 Трол

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    Мдааа,шъ вземъ да ти повярвам!
  • 3 Ярослав Станчев

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    Лъжа било.Ми докажи,че е лъжа.Тръмп казва,че няма доказателства,какво повече искаш?Да ти даде докладите на службите да четеш ли?Само тролове като теб продължават да търсят под вола теле.
    Изобщо няма да се учудя ако краварите изкарат "доказателства",че Тръмп тайно си е изкарал руско гражданство.

    Коментиран от #4

  • 4 Sergiy

    0 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    нее, тролове като теб, приказват глупости, защото путьо така иска. Реали са други, вие тролчета на путьо, дори не знаете материала, поне погледнете в нета, какви слушания има, за какво, поне наживо погледнете едно, ама английски на "соросоиде", трябва да знаете, което според путьо не се заслужава, и вас тролчета вече набират без голями знания ;))

    Коментиран от #5

  • 5 Ярослав Станчев

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Sergiy":

    Какви глупости има тук бе,трольо?Хората са ти го написали,седем месеца разследване,изслушвания,седем месеца търсят да се хванат за сламка и няма и няма.Една прашинка да бяха намерили американците щяха да я разтръбят по цялата вселена..ах аз тия хакери дето нямаха хващане.От Марс ли са работили те не се намери поне едно име да се хванат?Клинтън си загуби изборите резонно,защото е тъпа патка,тип хардлайнер,а Тръмп е хитро к...ле и я прекара.Това е истината.Само наивници още се хващат на плитките американски номера.

    Коментиран от #7

  • 6 ТОС1буратино

    13 0 Отговор
    Тия КУХИ американски лейки направиха егати рекламата на КГБ и Русия!!! Вярно че Русия е най-влиятелната и мощна държава в света ама пък всеки ден реклами, реклами....!
  • 7 Sergiy

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "Ярослав Станчев":

    ;)), много сте наивни тролчета на путьо, чети ако можеш, good luck:
    http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/338105-mueller-hires-more-than-a-dozen-lawyers-for-russia-probe-plans
    P.S. много скоро ще излезе още една порция (такива ще има много) за путьо (твоят "бог" и бос) /тръмп. твоите простички обяснения вече няколко месеца не са актуални, поднови "методички на путьо" ;)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.