Last news in Fakti

17 Юни, 2017 12:12 1 030 1

Стрелецът от Вирджиния имал черен списък с политици

  • джеймс ходжкинсън-
  • стрелец-
  • вирджиния

Там са фигурирали членове на Републиканската партия

Стрелецът от Вирджиния имал черен списък с политици - 1
Снимка: БТА/AP

Стрелецът, който простреля американския конгресмен Стив Скалийз, е имал цял списък с републикански политици, които е искал да ликвидира, съобщи Fox News.

Джеймс Ходжкинсън простреля Скалийз във Вирджиния през тази седмица. Тогава той беше ликвидиран от силите за сигурност.

Сега в притежаван от него ван е бил открит списък с имената на други видни политици. Това е станало по време на разследването на ФБР.

В списъка фигурират имената на конгресмени от консервативното крило на Републиканската партия. Това са Скот Дежарлей от Тенеси, Трент Франкс от Арканзас, Джеф Дънкан от Северна Каролина, Джим Джордън от Охайо, Мо Брукс от Аляска и Морган Грифит от Вирджиния.

До тук се смята, че нападателят не е имал външна подкрепа и е извършил сам нападението. За Ходжкинсън се знае, че е бил убеден демократ. Той е ненавиждал републиканците и действията на президента на САЩ Доналд Тръмп.

В миналото той е бил арестуван за нарушаване на обществения ред. През последните месеци той е живеел във ван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    6 0 Отговор
    Дадох му списък с 240 имена. А дано...