18 Юни, 2017 11:23 1 369 0

Атентат разтърси Богота (ВИДЕО)

  • богота-
  • атентат-
  • терор
Атентат разтърси Богота (ВИДЕО) - 1
Снимка: АП/БТА

Най-малко три жени загинаха, а други 9 са ранени, при атентат в търговски център "Андино" в Богота. В женската тоалетна на търговския център е избухнала бомба, съобщи АП.

Все още никой не е поел отговорност за нападението. В момента на атентата в сградата е имало около 500 души. Те са пазарували подаръци за Деня на бащата. Бомбата е била поставена в тоалетната на втория етаж.

"Жителите на Богота трябва да се чувстват сигурни и защитени, не трябва да се паникьосваме, защото това искат терористите". Това заяви президентът Хуан Мануел Сантос. Той осъди терористичното нападение и обеща да изправи пред съда виновните, отбелязва Ройтерс.

"Ние няма да позволим терористите да ни изплашат", каза Сантос. Той посети търговския център "Андино".

Само преди година колумбийските власти подписаха мирно споразумение с най-голямата бунтовническа групировка - ФАРК, което даде надежда за мир в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА