3 242 4

Проблем с български самолет в Щутгарт

Проблем с български самолет в Щутгарт
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Летището в Щутгарт спря работа за няколко часа в неделя преди обяд. Причината е скандал, разиграл се на борда на български самолет, който е трябвало да извърши полет от германския град до Варна. Двама от 180-те пътници на борда на самолета, са започнали взаимно да се обвиняват, че са терористи, съобщава германското издание "Билд". По негова информация става дума за самолет на „България ер”. Справка в сайта на летище „Варна” обаче показва, че става дума за полет BUC 7230, който трябва да бъде изпълнен от „България ер Чартър”.

Екипажът е приел заплахата като реална и е сигнализирал своевременно на органите на летището. В резултат всички излитащи и кацащи полети са били преустановени. Властите са претърсили багажа и пътническия салон на самолета. Не са били открити взривни устройства.

В ранния следобед полетите на летището в Щутгарт бяха възобновени. Двамата нарушители са задържани. Полетът от германския град до Варна се планира да бъде осъществен в неделния следобедКоментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • джорналиста
  Отговор
  1 15:14  18.06.17
  Българска или германска работа :-)
 • булХаристан
  Отговор
  2 18:26  18.06.17
  Сега, като им наковат по една бърза присъда и яка глоба другия път няма да смеят да си помислят дори, че са "терористи". Там не е като в БГ с българския "съд" и система, където всеки вади връзки и е "батка" !!! Бъркането по дупките, ще им е бонус. Иначе и двамата са мега кретени!
 • БЕЗ РОМ
  Отговор
  3 18:30  18.06.17
  ХВАЩАМ СЕ НА БАС ЧЕ СА БИЛИ ОТ БРАТЯТА
 • Пришълецът
  Отговор
  4 19:47  18.06.17
  Пиян руснак заплашил с бомба !

Напиши коментар:


Публикувай