19 Юни, 2017 08:42 2 682 14

Оливър Стоун: Израел повлияха повече от Русия на изборите в САЩ!

  • оливър стоун-
  • израел-
  • русия-
  • сащ-
  • избори-
  • путин-
  • влияние-
  • режисьор

Режисьорът смята, че израелците са повлияли на изборите за президент в САЩ

Оливър Стоун: Израел повлияха повече от Русия на изборите в САЩ! - 1
Стопкадър: Си Би Ес

Американският режисьор Оливър Стоун предизвика истински скандал по време на интервю в шоуто на Стивън Колбер по телевизия Си Би Ес. Двамата размениха реплики за влиянието на Израел върху американската политическа сцена.

Тази част от разговора между режисьора и водещия не беше излъчена в ефир, разкри Page Six. Източник на изданието е бил в публиката по време на заснемане на шоуто.

Оливър Стоун засне документален филм за руския президент Владимир Путин, разглеждайки политическия му образ на вътрешната и външна политическа сцена.

Независимо от твърденията за руска намеса на американските избори през 2016 година, режисьорът показа симпатия към Путин, което предизвика смеха на част от публиката в залата. Той дори защити държавния глава на Русия, с която по думите му Вашингтон трябва да има по-добри отношение.

Полемика е предизвикало твърдението на Оливър Стоун, че Израел има повече влияние и участие по отношение на изборите в САЩ, отколкото Русия.

Стоун е попитал водещия защо не го е попитал за това, а той от своя страна е отговорил, че ще го попита за Израел, когато заснеме документален филм за Израел.

Документалната лента за Владимир Путин беше заснета след серия интервюта на Оливър Стоун с руския президент в периода юли 2015 и февруари 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    25 1 Отговор
    То няма разлика между Сащ и Израел.
  • 2 гошо

    17 3 Отговор
    Израел (и САЩ) ке падне. Като Туркия преди век и нещо.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 до гошо

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "гошо":

    Ти си чекай да падне .... :)
  • 4 onq s konq

    19 8 Отговор
    От думите на Стоун че "Израел е повлиял на щатските избори ПОВЕЧЕ от Русия" излиза,че той ПРИЗНАВА РУСКАТА НАМЕСА.И всъщност това е основното,а какъв е мащаба на влияние на Израел и Русия поотделно е почти невъзмоно да се установи.
  • 5 Kcaniba

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "гошо":

    А може би като СССР преди 25 години ?
  • 6 кроко

    17 14 Отговор
    Този Стоун или е изпяркал тотално или се е продал на руснаците ! Защо след като е читав режисьор не си прави филми, а се вре в мръсни политически игри ? Само не ми казвайте, че той е активен борец против фашизма и капитализма !

    Коментиран от #7

  • 7 Реално

    13 18 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    Не кроко-той не е никакъв борец...просто показва и разказва истината-факт. Обществото е длъжно да знае истината и затова са нужни хора и екипи като Оливър Стоун,Сноудън,сайта Викилийкс и още доста личности които открито и чесно говорят за проблемите...Между другото,това е една от причините и Путин да е свръх популярен--никога не отрича проблемите и винаги има адекватна и чесна позиция....

    Коментиран от #8, #11, #12

  • 8 кроко

    16 7 Отговор

    До коментар #7 от "Реално":

    Публикувано във факти.бг: Полемика е предизвикало твърдението на Оливър Стоун, че Израел има повече влияние и участие по отношение на изборите в САЩ, отколкото Русия."
    Това го е казал Стоун, а не аз ! Значи излиза, че все пак Русия е правила опити да се намесва в американските избори, но "бореца" за справедливост се опитва да заглади руската вина с помоща на проклетите и вечно виновните за всички световни злини, евреи !
  • 9 Спас

    8 0 Отговор
    СПОРЕД МЕН, НАМЕСИЛИ ИЛИ НЕ, ВСЕ ТАЯ, ОТНОВО ТАМ СА ПОСТАВИЛИ КЛОУН, КОЙТО ДА РАЗСМИВА И РАЗПЛАКВА СВЕТА!!!!!!!!
  • 10 Sergiy

    0 5 Отговор
    eeee, оливър започна да бачка здраво на путьо, вместо да снима филми, "работи" като "политически журналист" )), ами син негов в RT, какво да направиш.
  • 11 Sergiy

    0 6 Отговор

    До коментар #7 от "Реално":

    "адекватна и чесна позиция' ;)), абе трол на путьо, отиди в "русия" и питай хора, как нещата са променили за последните 3 години, 9 от 10 вече го прокълняват, а преди 9 то 10 го "обичаха" както и ти сега, ама ти си един тролл и не знаеш и 0,0..1% от това което става в същата "русия" ;))
  • 12 Sergiy

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Реално":

    А, и още да те просветя малко, тролче, виц в същата "русия" между хора: Въпрос към путьо: "казват че вие няма да сте президент 2018г"., отговор на същтият:"ами няма да има 2018". Сега прави 2+2 колко прави, трололо на путьо ;))

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Абе празни кратуни сте

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Sergiy":

    Абе киевски хохльо...тя и Меркел е канцлер толкова време колкото и Путин е президент--а сега ти сметни 2+2 и си прави изводи...А колкото това дали хората в Русия харесват Путин---даже Блумберг го казва 86 % подкрепа за него..айде бегай в Донбас,че нещо пак са ви избили зъбите там миньорите--испепелили са цял моторизиран полк--инфото е на украински доброволци-да не кажеш че е пропаганда....
  • 14 Монго

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Sergiy":

    Преразказваш виц: "Путин при врачка,тя му казва- до есента ще има избори и няма да сте президент.
    Путин отговаря-значи няма да има есен."