19 Юни, 2017 17:53 2 869 15

Британци на лов за мюсюлмани

  • великобритания-
  • мюсюлмани-
  • атаки-
  • нападения-
  • лондон

Атаките срещу мюсюлмани на Острова са се увеличили близо пет пъти в последно време

Британци на лов за мюсюлмани - 1
Снимка: БТА/АР

Атаките срещу мюсюлмани във Великобритания са се увеличили близо пет пъти след поредицата от ислямистки атентати в страната в последно време, предаде АП, като се позова на представители на силите за сигурност.

Британските служби наблюдават внимателно действията на крайнодесните групировки. Повечето от антимюсюлманските нападения във Великобритания в последно време обаче са били извършени от отделни лица, а не от фракции.

48-годишен бял мъж блъсна снощи с ван богомолци, излизащи от джамия в Северен Лондон, ранявайки десет души. Според очевидци нападателят крещял: "Искам да убия всички мюсюлмани".

Британци на лов за мюсюлмани

Британската полиция обяви, че разглежда атаката като терористичен инцидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пир

    18 5 Отговор
    И защо трябва да се чудим на случилото се?! Някой пита ли ги немюсюлманите на Острова какъв стрес преживяват докато се движат из улиците?
  • 2 lknxq nvw

    18 3 Отговор
    Ми те мюсюлманите, какво са си мислели, че атентатите са само техен патент ли? Има един закон, "Че всяко действие си има равно по сила противодействие". Така, че не ме учудва, че други връщат същото на мюсюлманите. Защо ги учуди това? Просто е било въпрос на време на някой немюсюлмани да му кипне и да го направи. Не може да се очаква, че само мюсюлманите ще избиват всички останали, а на техните глави няма да се върне същото като бумеранг. Някъде по новините казаха, че пазели джамиите в Англия, а като имаше толкова атентати извършени от мюсюлмани службите пазеха ли църквите ?
  • 3 селянин

    5 7 Отговор
    Никаде в корана не пише убивай за Аллах не пише и в Библията нито в други свещенни книги.Ислямските държави от десетилетия кървят някой да ги е забелязал ?

    Коментиран от #7

  • 4 Андон

    5 1 Отговор
    Някой чел ли е Ориана @Фалачи -Истината за исляма!?.?
  • 5 Ми-ау! :)

    9 1 Отговор
    Започна се!
    Какво ли е преживял човекът - баща на 4 деца, че е скочил и е грабнал волана, за да мачка?!
    Всички разказват за станалото. Никой не разказва за причините!
    Повод, причина, следствие... Диалектите!
  • 6 Ми-ау! :)

    3 0 Отговор
    ДИАЛЕКТИКА!
  • 7 Трол

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "селянин":

    На село нямате ли си коран?
    В Корана има 206 възхвали на войната и насилието, 25 абзаца, които заповядват да се убиват неверниците и 2 по-конкретни нареждания да се режат глави. Реки от кръв се леят в хадисите – хилядите кратки свидетелства за думите и делата на пророка, които са неделима част от ислямската догма.
  • 8 шшш

    10 1 Отговор
    Пришелци в Европа , да се връщат в кочината и да се гъзурчат там на своя господ, никой не ще тези талибани от Идил-миндил..Започнала сеч в Европа. Никакви служби няма да спрат войната на цивилизация срещу изроди.
  • 9 шшш

    10 1 Отговор
    Я виж, има кой да върне на удара.Сигурно свинете от идил -миндил и техните поддръжници мислиха че в Европа няма кой да ги гази, ами сега ?
  • 10 Фалшиви новини

    12 1 Отговор
    Реве горката женица -първа снимка, дали плака когато газиха не мюслита? Не, все намирала причина за тези престъпления на своите братя ...Социални помощи им замъглиха главите, живуркат си на чужд гръб...арабо-талибанска напаст.
  • 11 ХАСАН

    0 6 Отговор
    Тероризмът е престъпление..дали го върши мюсюлманин или християнин,дали го прави бедуин или англичанин е престъпление!!!
  • 12 ХАСАН

    0 5 Отговор
    За всичко това е виновно пресата-телквизия,вестници,сайтове..те подстрекават хоратата....веднага лепим епитет на терориста и го дъвчим..а всичко това е за пари- да се убеди западното общество да отдели повече ф-нанси за сигурност-самолети и ракети отколкото за образование,инфраструкиура и други

    Коментиран от #14

  • 13 Любопитен

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Британци на лов за мюсюлмани
    А у нас кога откриват ловният сезон?
  • 14 Горд Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "ХАСАН":

    Хасане, ти какво се правиш на ударен. 99% от атентатите се извършват от мюсюлмани. Така, че вече всеки нормален човек възприема мюсюлманите като атентатори. Вие сами си го направихте и никой не ви е виновен. Никой не ви иска в цивилизования свят вие сами се натискате. Вървете си там, от където сте се домъкнали и никой няма да има нищо против вас, но да ни се натресете и да започнете да рушите нашия живот това няма да ви го позволим. Аз отказвам да бъда ТОЛЕРАНТЕН с вас.
  • 15 Горд Българин

    3 0 Отговор
    Никой не иска да му се месят в държавата а всеки гледа да се меси в чуждата. Щом се месят в държавата ти значи и ти трябва да се месиш в държавата която се меси в твоята. Елементарно!
Новини по държави: