589 0

BTL апаратура - част от най-големия дерматологичен конгрес в света

BTL апаратура - част от най-големия дерматологичен конгрес в света
Милена Богданова

БТЛ част от най-големия научен форум по дерматология и естетична медицина. Всички нови открития и технологични разработки на световни компании на едно място. Акцент: бъдещето на естетичната медицина и неинвазивните терапии за борба с бръчки и кожни проблеми.

В края на месец май тази година, в Богота (Колумбия) се състоя един от най-големите и авторитетни научни конгреси - RADLA 2017. На събитието присъстваха повече от 3000 гости – учени, специалисти, лекари и производители на модерна медицинска апаратура в областта на дерматологията и естетичната медицина.

RADLA предложи интересна програма, включваща много научни сесии, презентации и дискусии по актуални теми и проблеми от сферата на дерматологията. Както всяка година, RADLA присъди на нови и утвърдени специалисти по дерматология 200 стипендии за заслуги.

Бяха изнесени лекции от водещи специалисти, които предизвикаха оживени дискусии. Също така, гостите имаха възможността да обсъдят тежки клинични случаи, както и да обменят контакти.

В изложбената част, гостите можеха да видят практически демонстрации, с най- модерната апаратура на пазара до този момент. Компаниите-производители презентираха работата и функциите на своите най-нови разработки в помощ на естетичната медицина. Не остана незабелязана тенденцията към неинвазивни терапии, щадящи кожата на пациента.

БТЛ Индъстрийз, водеща компания в производството на иновативна апаратура, с ненадминати резултати в борбата с несъвършенствата, следите на времето, целулита и други кожни проблеми, представи пред широката публика своите високотехнологични уреди. Факт е, че компанията не спира да черпи информация и идеи от най-добрите специалисти в областта, за да предложи апаратура, отговаряща на нуждите на съвременната естетична медицина и дерматология.Напиши коментар:


Публикувай