Last news in Fakti

21 Юни, 2017 13:05 9 672 100

Руски Су-27 прогони натовски изтребител

  • русия-
  • нато-
  • сергей шойгу-
  • самолет-
  • изтребител-
  • прогони-
  • су-27-
  • ф-16

Опасни маневри над Балтийско море

Руски Су-27 прогони натовски изтребител - 1
Снимка: Shutterstock

Руски изтребител е прогонил натовски самолет, опитал се да приближи самолета на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, съобщи РИА Новости.

Инцидентът е станал в неутрални води над Балтийско море. Руският министър е пътувал към Калининград, ескортиран от няколко изтребителя.

Натовски изтребител Ф-16 се е опитал да доближи самолета на Шойгу, но е бил прогонен от изтребител Су-27, който е поклатил крила, показвайки въоръжението си.

След маневрата натовският самолет се е оттеглил. Шойгу пристигна в Калининград, където ще се проведе заседание на министерството на отбраната.

От ведомството обявиха, че участниците на заседанието ще обсъдят проблеми, свързани с гарантирането на националната сигурност на Русия по западното стратегическо направление.

За пореден път се стига до напрежение над Балтийско море. Наскоро руски многоцелеви изтребител Су-27 прихвана два американски разузнавателни самолета RC-135, единият от които е действал провокативно според руските власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    69 15 Отговор
    Ясно е,Русия ще ги дръвчи много скоро тия циркаджиите от пропадналото НАТО
  • 2 гост 2

    14 68 Отговор
    Това е фейк нюз- т.е. фалшива новина. Ето я истинската новина- Voice of America: Руски самолет е преминал на метри от американски изтребител, летящ над Балтийско море 21 Юни 2017 | 11:43 | Агенция "Фокус" Вашингтон. Прессекретарят на Пентагона подполковник Мишел Балданза съобщи, че руски изтребител е преминал само на няколко метра от американски военен самолет, летящ над Балтийско море, предаде Voice of America. Пентагонът съобщава, че американският разузнавателен самолет РС-135 е бил „непрофесионално прихванат“ в международното въздушно пространство от руски изтребител СУ-27. „Поради високата скорост на приближаване и ниския контрол на самолета по време на прехващането, то се приема за небезопасно“, заяви Балданза. Тя добави, че действието е имало потенциал да предизвика вреда и на двата екипажа. Прессекретарят добави, че американският разузнавателен самолет „не е направил нищо, за да провокира поведението на руския. „Руската армия има право да действа в рамките на международното въздушно пространство, но тя трябва да уважава международните стандарти, за да избягва инциденти“, посочи Балданза.

    Коментиран от #9, #11, #22, #85, #86

  • 3 Червей29

    17 46 Отговор
    Ние уважаваме само водката и ушанките...хлъц просто си подавахме бутилката с пиячка и хоп пред нас самальот...
  • 4 гост 2

    8 34 Отговор
    Български и италиански изтребители ще изпълняват съвместно задачи по охрана на въздушното пространство 21 Юни 2017 | 13:14 | Агенция "Фокус" Министерският съвет разреши съвместното изпълнение на задачи по усилване на охраната на въздушното пространство на страната ни от военновъздушните сили на България и на Италия. Това съобщиха от правителствената информационна служба. Мисията е в изпълнение на мерките по гарантиране на сигурността на страните-членки по източния фланг на НАТО и ще се изпълнява по плановете и процедурите на Интегрираната система на Алианса за противовъздушна и противоракетна отбрана (NATINAMDS).
    За съвместното изпълнение на задачите по усилване на въздушната охрана (Air Policing) ВВС на Италия ще дислоцират в периода юли-ноември 2017 г. в авиобаза Граф Игнатиево четири самолета „Eurofighter Typhoon“ и до 110 души персонал. Изпълнението на задачите ще се извършва в периода 15 юли – 15 октомври. Италианските дежурни самолети ще изпълняват задачи по зона за дежурство във въздуха, прехват, визуално опознаване и съпровождане. Българските ВВС ще продължат да изпълняват националните си ангажименти по носене на дежурство в Интегрираната система на НАТО за противовъздушна и противоракетна отбрана. Всяка една от страните ще поеме разходите за собствените сили и средства, участващи в дейностите по усилване на въздушната охрана. Охраната на въздушното пространство на НАТО е мирновременна колективна отбранителна мисия. Нейното предназначение е да гар

    Коментиран от #12

  • 5 гост 2

    14 47 Отговор
    Вижте сега как ще избухнат ушанките с викове “Ааа, ооо, България е окупирана от италианците, италианците установиха италианска държавна власт в България и извършиха военен преврат, НАТО окупира България“ и други такива абсолютни глупости:):):):)

    Коментиран от #90

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост 2

    11 37 Отговор
    “...Охраната на въздушното пространство на НАТО е мирновременна колективна отбранителна мисия. Нейното предназначение е да гарантира целостта и сигурността на въздушното пространство на съюзниците от Алианса.“
    http://www.focus-news.net/news/2017/06/21/2407272/balgarski-i-italianski-iztrebiteli-shte-izpalnyavat-savmestno-zadachi-po-ohrana-na-vazdushnoto-prostranstvo.html
  • 8 Kcaniba

    15 28 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ходорковски прогнозира, че властта на Путин ще започне да се пропуква. "Ще настъпи проблем с лоялността. Путин вече не е първа младост и не може да гарантира на сегашния държавен апарат, че ще остане негов пожизнен закрилник. Този държавен апарат ще започне да търси алтернатива през идните години", казва Ходорковски. "Вече започна обратното броене за промените, които могат да протекат много остро".

    "Искрено се надявам, че нашите приятели на Запад правят разлика между Кремъл и Русия, между Путин и руския народ", заяви в заключение Ходорковски.

    Коментиран от #15

  • 9 Различен

    43 11 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    ти прочете ли изобщо статията?
    Къде се говори изобщо за разузнавателен самолет в нея?
    Говори се за Ф-16. Ама ние си пишем и плюем според инструкциите, нали?

    Коментиран от #14

  • 10 tost

    43 10 Отговор
    Да гостя 2

    Фес,ни фес новина,пита се в задачата :

    Какво прави Нато-вски самолет в близост до самолета на руския министър на отбраната?

    Коментиран от #13, #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Различен

    54 14 Отговор

    До коментар #4 от "гост 2":

    Та да ми обясниш, защо е необходимо да идват италианци в България?? Може би защото нямаме самольоти?
    За 45 години вярна служба на СССР-то ни подариха и имахме над 800 реактивни самолета! Имахме по-голяма авиация от Турция и Гърция, взети заедно! А сега имаме едни кирливи 6 самолета омразни МИГ-29, нали?? Три от които не могат да летят!
    Та за 29 години вярна служба на ФАЩ и НАТО, колко самолета ни подариха? Ако може по-подробно!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост 2

    10 37 Отговор

    До коментар #9 от "Различен":

    преди да обидиш някого, поне се опитай да различиш истинска от фалшива новина! ТОВА “...Публикувано във факти.бг: Наскоро руски многоцелеви изтребител Су-27 прихвана два американски разузнавателни самолета RC-135, единият от които е действал провокативно според руските власти...“ Е ФАЛШИВА НОВИНА, а фалшивите новини са част от руската информационно психологическа война срещу държавите от НАТО. България е член на НАТО и за това вярвам на изявленията на натовски висш офицер, а не на политическите манипулации на руския евреин шойгу.

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Скорпион29

    26 6 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Вади грънчето че ще ти трябва, те така и за Кастро говориха ама човека изкара до 90 ядец слагай червения нос и отивай да правиш смях в някой парк
  • 16 гост 2

    10 35 Отговор

    До коментар #10 от "tost":

    “...Публикувано във факти.бг: Какво прави Нато-вски самолет в близост до самолета на руския министър на отбраната?...“Публикувано във факти.бг: Инцидентът е станал в неутрални води над Балтийско море...“ Този цитат от статията казва ВСИЧКО! В НЕБЕТО НАД НЕУТРАЛНИ ВОДИ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ ВСИЧКИ САМОЛЕТИ- И ВОЕННИ , И ГРАЖДАНСКИ И НЕБЕТО НАД НЕУТРАЛНИ ВОДИ НЕ Е ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ НА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА, понял? Вземете,че го научете най- накрая това международното въздушно право, че ми писна все да ви засичам ЛЪЖИТЕ и да ги разобличавам!

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Скорпион29

    19 7 Отговор

    До коментар #17 от "Различен":

    Не се връзвай на СМЕХУРАНИТЕ те затова са тук да им се смеем на дългите носове
  • 20 Скорпион29

    22 8 Отговор

    До коментар #16 от "гост 2":

    Летиш летиш ама се приземяваш в л....а скъпа гостенко и то в твойте

    Коментиран от #23

  • 21 гост 2

    9 30 Отговор

    До коментар #17 от "Различен":

    вземи, че научи най накрая какво е “открито море“, ?неутрални води“, “небето над открито море“, че ми писна от умишленото невежество на всички ушанки! ЧЕТИ, БЕ , БОЛВАН- ТВОЯТА РУСИЯ Е ПОДПИСАЛА СЪЩО ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ И Е ДЛЪЖНА ДА Я ИЗПЪЛНЯВА! Из уики “....Конвенция за откритото море[редактиране | редактиране на кода]
    Женевската конвенция за откритото море от 1958 г. предвижда основния принцип за свободата на корабоплаването, риболова, прокарването на подводни кабели и тръбопроводи и въздушните полети над откритото море, като държавите се съгласяват никоя от тях да не разпростира властта си нито над него/откритото море/, НИТО НАД ВЪЗДУШНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО. ...“ Дори в уикито вече си го пише!
  • 22 Ярослав Станчев

    23 11 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Новината е истинска.Публикувана е преди един час на сайта на ТАСС.Съобщил я е журналист,който се е намирал на борда на самолета с който е пътувал генерал Шойгу.

    Коментиран от #27, #30

  • 23 гост 2

    10 24 Отговор

    До коментар #20 от "Скорпион29":

    ЧЕТИ БЕ, НЕВЕЖА УШАНКЕ:) “...Тема: 16
    Откритото море.Правен режим на откритото море. То като част от световния океан се използва от всички държави.Дьржавите се ползват от откритото море въз основа на признатия принцип-свободата на откритото море , според който никоя държава няма право да разпростре властта си върху него И НАД ВЪЗДУШНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО.Този принцип е в Женевската Конвенция от 1958 г. -всички дьржави имат право да осьществяват в открито море свобода на корабоплаване,риболов,прокарване на подводни кабели и трьбопроводи И НА ПОЛЕТИ НАД ОТКРИТО МОРЕ...“
    http://pravo-to.com/material/mejdunarodno_publichno_pravo/52810/p11

    Коментиран от #35, #92

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Андре

    15 34 Отговор
    Определено руските подлоги са окупирали сайта... много смях в залата. Как само милеете за Руската промивка....ахахах. Никога Русия, никога !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гост 2

    9 22 Отговор

    До коментар #22 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: Публикувана е преди един час на сайта на ТАСС....“ Уффф- фалшива новина означава и ПОЛИТИЧЕСКИ МАНИПУЛИРАНА новина! КЬОНИГСБЕРГ Е РУСКИ ЕКСКЛАВ- Т.Е. НЯМА ИЗЛАЗ НА МОРЕ! ТА- КАК ТАКА “БЛИЗО ДО БРЕГА МУ“ Е ПРИХВАНАТ АМЕРИКАНСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН САМОЛЕТ ОТ РУСКИ ВОЕНЕН САМОЛЕТ, А?! Аман от немислещи хорица!
  • 28 Червей29

    17 17 Отговор
    Лавров звъни на Шойгу:
    - Да изключиш Ню Йорк от целите! Дъщеря ми учи там!
    - Че то не останаха цели - един се обажда за Маями, друг за Лондон, трети за Лос Анжелис!
    - Във Воронеж нямаме роднини...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ушанков

    10 24 Отговор

    До коментар #22 от "Ярослав Станчев":

    ...журналист пътуващ на борда...абе будала, ти какво очакваш да каже този журналист...

    Коментиран от #34, #49

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Киро

    7 10 Отговор

    До коментар #26 от "Гост на госта":

    Споко бе човек, да не направиш някоя беля със сърцето!

    Коментиран от #44

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Андре

    8 27 Отговор

    До коментар #30 от "Ушанков":

    Те никога няма да могат да различават фалшивото и истината...все пак им е заложено генетично от родителите живеели през фалшивото време и промити в мозъка...даже живеели трябва да е в кавички...щото и овцата се води, че живее на Земята, но всъщност тя само присъства :D

    Коментиран от #36, #38, #41

  • 35 Скорпион29

    26 7 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    Да имаш право да летиш, ама нямаш право да застрашаваш като скъсяваш дистанцията, чети бе чети нали имаш претенции че си грамотна както имаш права така имаш и задължения чети бе чети!!!!!

    Коментиран от #95

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай хой

    29 8 Отговор

    До коментар #31 от "гост 2":

    А ве тези конвенции за кого важат.
    Ти проблем с концентрация на вниманието ли имаш или си кривогледа и пропускаш редове.

    Руският самолет се е намесил след като чужд изтребител е приближил самолета на правителлството.
    Какво мислиш ще се случи ако наш изтребител приближи айр форс 1.
    Захапвай поредния член да се посмеем дружно.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Империя на лъжата

    11 20 Отговор
    РИА Новости
    Как си лекуват комплексите в Мацква- фалшифицират си клипчете и си измислят истории

    Коментиран от #46

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Скорпион29

    18 8 Отговор

    До коментар #34 от "Андре":

    Абе тия там се заиграват с Лавров ама ще кацнат на дебелия задраво и ще извият на омряло а както ни е известно топките са им колкото грахово зърно и какво ще правят?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Андре

    8 13 Отговор

    До коментар #38 от "Андре":

    :D Забавен, това че използваш моя ник показва умствена безпомощност :D Това, което пишеш за съжаление е картината в много български семейства, вероятно и в твоето,което се случва в последствие на комунизма. Радвам се,че вие сте на изчезване :D

    Коментиран от #45, #47, #50

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Некимчо

    11 14 Отговор

    До коментар #39 от "Империя на лъжата":

    Неща, които обичат да правят руските чалавеци (във власта) могат да се забележат и в коментари на техни симпатизанти в България за сметка на собственият неподменим интерес и в частност - изкривяване на истинноста на събитията (превръщането им в лъжа), подмяна на действия, думи и имена, изразени от другиго и тяхното представяне на обществото. Демагогия. Е това е слугинаж, а не позицията на някой от форума..

    Коментиран от #48

  • 47 Скорпион29

    12 7 Отговор

    До коментар #43 от "Андре":

    Драги ми смехурко На изчезване си ти въздухар който не познава баща си пита ли майка си за нова година 1974 ?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ярослав Станчев

    11 5 Отговор

    До коментар #30 от "Ушанков":

    Новината я има и в сайта на Ройтерс.
  • 50 Андре

    11 5 Отговор

    До коментар #43 от "Андре":

    Извинявам се още веднъж за душевните ми терзания. Не обръщайте внимание на глупостите, които съм изписал, защото животът ми е единствено хейт. Предполагам, че дрогата малко ми е размътила мозъка, но моя дълър ми прави 30% отстъпка ако пиша глупости в нета.
    За това съм готов и майка си да продам и да плюя по всички, нищо че съм пълен неудачник. Най-вероятно комунизма е виновен, защото дилъра ми каза, че само у нас има дрога.
    Още веднъж моля да ми простите за тъпотиите и да не ми се сърдите.

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Андре

    4 7 Отговор

    До коментар #38 от "Андре":

    :D Забавен, това че използваш моя ник показва умствена безпомощност :D Това, което пишеш за съжаление е картината в много български семейства, вероятно и в твоето,което се случва в последствие на комунизма. Радвам се,че вие сте на изчезване :D

    Коментиран от #54, #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Вангел Кирев

    3 15 Отговор

    До коментар #52 от "Андре":

    Ти сега къв си? Ушанка ли си, къв си не рабрах. Копейки, туй унуй.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бай хой

    22 7 Отговор
    А натовския фантом почему е избягал и се е изнизал като пръдня из гащи. Нали в региона са концентрирани огромни натовски сили. То не бяха ф35 не бяха танкове. Нали нато беше господар на небето а бягат като таушани. Да не би да е бил в нарушение? Или толкова им е смелоста и га видят дебелия беж да ги няма.

    Така ли ще ни пазят? Не дай боже щъркелите да започнат да поклащат криле. Ами ако затракат клюнове?

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Kcaniba

    5 20 Отговор
    в коневръза какво става другари!

    Коментиран от #82

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Барчо

    28 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Новината е абсолютно истинска. Руснаците излъчиха кадрите, снимани от журналиста намиращ се на борда на самолета на Шойгу. И руския СУ 27 не клатуркаше крила, а просто застана в позиция да се види въоръжението от краварския пилот.
    И още нещо. Представете си обратния случай. Краварите веднага щяха да се почустват "застрашени" и с чиста съвест щяха да свалят руския самолет.
    Трябва да се отдаде дължимото на дебелите нерви на руснаците. Не са като смотания полицай, дето от страх днес застреля като куче ч..нилката с 6 изстрела от упор пред жена му и невръстното му дете.
  • 86 Барчо

    32 5 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Абе да те питам нещо! Що си мислиш, че американските медии казват само истината, а руските лъжат? Ти да не би да си бил там, че така безрезервно вярваш? За тази новина има излъчени кадри от мястото на събитието и ти пак искаш да убедиш хората, че истинската версия е американската!
  • 87 вдъхновен

    27 4 Отговор
    изобщо не съм трол или русофил, но искрено се смях как Ф-16 щипна след като отзад нежно го застигна Су-то и му показа ракетите. Просто не им е било работа да се излагат и да се приближават към пътническия самолет на Шойгу, че сега да им се присмиват как са им натрили носовете.
  • 88 Kcaniba

    19 3 Отговор
    Памперсите все се врат между шамарите!!!
    Бооой!!!
  • 89 666

    4 20 Отговор
    стига с тия руски глупости - не свършиха ли рублите...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ибрахим

    13 2 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    мацко може ли да те попитам теб като виден специалист по международно право пък било то и военно.

    знаеш ли според нато що е туй A2AD.АКО НЕ ЗНАЕШ ИНФОРМИРАЙ СЕ И ТОГАВА ЕЛА ДА НИ ОБЯСНЯВАШ всички аспекти на правото.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Vasik Atanasova

    15 4 Отговор
    СМЯХ ДО НЕБЕСАТА
    ТЕ ГО ЕСКОРТИРАТ НЯКОЛКО ИЗТРЕБИТЕЛЯ
    А НАТОВСКИЯ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ХАХАХХА
    И КАТО ВИДЯЛ КАК Е ВЪОРЪЖЕН РУСКИЯ ИЗТРЕБИТЕЛ СВИЛ ПЛАТНАТА И СЕ ОМЕЛ
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ердоган

    2 10 Отговор
    Ако беше станал инцидентът край Турция вече нямаше да има СУ 27,а пияните рашки щяха да са отстреляни още във въздуха.

    Коментиран от #97, #98

  • 97 бббббббббб

    9 0 Отговор

    До коментар #96 от "ердоган":

    На колко ракии си, че да сравняваш Су-27 със Су-24 - едното е изтребител, другото бомбардировач!
    До сега в света няма нито един свален Су-27, глупчо!
  • 98 Наско

    8 1 Отговор

    До коментар #96 от "ердоган":

    Имаш грешка,откакто су27 взеха да летят край границата турците спряха въобще полетите си.
  • 99 no name no face no number

    5 1 Отговор
    Браво само така!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания