Last news in Fakti

22 Юни, 2017 10:16 1 022 1

5 по Рихтер в морето край Турция

  • земетресение-
  • измир-
  • егейско море-
  • трус-
  • рихтер

Трусът е регистриран в 5,48 часа и е усетен в Измир, Карабурун и още много градове в района

5 по Рихтер в морето край Турция - 1
Снимка: Shutterstock

Земетресение с магнитуд 5 по Рихтер бе регистрирано днес в Егейско море в района на окръг Измир, съобщи турската телевизия НТВ, като се позовава на Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД).

Епицентърът на земетресението е бил в морето на дълбочина 9,88 километра, недалеч от град Карабурун. Трусът е регистриран в 5,48 часа и е усетен в Измир, Карабурун и още много градове в района.

Директорът на представителството в АФАД в окръг Измир Осман Метин Сароглу, заяви, че според първоначалните данни при труса няма ранени или нанесени материални щети. Той съобщи, че екип на АФАД се е отправил към град Карабурун.
Вторичните трусове в района продължават след силното земетресение от 6,2 миналата седмица в морето между гръцкия остров Лесбос и турския град Карабурун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    2 0 Отговор
    Гюлен клати....само е той ))
Новини по държави: