Last news in Fakti

24 Юни, 2017 19:06 2 128 0

Съдят Иванка Тръмп заради обувки

  • иванка тръмп-
  • съд-
  • обувки-
  • откраднати-
  • дизайн-
  • сащ-
  • показания

Дъщерята на президента трябва да даде показания

Съдят Иванка Тръмп заради обувки - 1
Снимка: БТА/ AP

Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп ще трябва да се яви в съда по обвинения, че е откраднала дизайн на обувки от италианска модна компания, съобщи „Блумбърг“.

Нюйоркският съд постанови, че Иванка Тръмп трябва да даде показания, отхвърляйки аргумента на нейната защита, че е „прекалено заета“ и не може да отдели от времето си.

Съдията по делото посочи, че дъщерята на държавния глава Доналд Тръмп може да даде показания в столицата Вашингтон, като това няма да отнеме повече от два часа.

Италианската фирма „Акуадзура Италия“ заведе дело, обвинявайки в кражба компанията на Иванка Тръмп „Ай Ти кълекшън“. Италианците твърдят, че дизайн от обувка от тяхната колекция е бил откраднат и имитацията е била пусната на пазара за $145. Оригиналните обувки с висок ток струват $785.

Базираната във Флоренция компания съди тази на Иванка Тръмп, защото откраднатият модел бил със същия цвят, форма и дизайн. Тръмп има време до октомври да се яви в съда и даде показания по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА