1 064 6

Унгария: ЕС има лицемерно отношение по бежанската криза

ЕК взема на мушка централноевропейските страни и ги шантажира, твърди първият дипломат на Будапеща

Унгария: ЕС има лицемерно отношение по бежанската криза
снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто смята, че ЕС трябва да разреши проблема с нелегалната миграция за запазване на сигурността в Европа, съобщава ТАСС.

Брюксел има лицемерно отношение към мигрантския проблем, подчерта Сиярто. Позволихме на 1,5 милиона нелегални чужденци да влязат в Европа без никакъв контрол и регулиране, никой никого не проверяваше и ние не знаехме какви са тези хора, защо са дошли, какви са плановете им, каза още унгарският дипломат.

Вече виждаме, че Европа се сблъска с най-сериозната терористична вълна, сега терористичните атаки се случват почти всеки месец, това просто е неприемливо, настоя първият дипломат на Будапеща.

Сиярто изтъкна, че вместо да решава проблема, ЕК взема на мушка Полша, Унгария, Чехия и централноевропейските страни, шантажира ги, заплашвайки ги с наказание.

Защо те не се занимават с реални въпроси? Защото те не се безпокоят как да се съхрани сигурността в Европа. Вместо това те демонстративно наказват онези държави, които открито говорят за заплахите и предизвикателствата, подчерта министър Сиярто.

Унгария


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 23:18  26.06.17
  Браво! Политик на място! Кога ще видим такива в България?

  Коментиран от #2

 • Барчо
  Отговор
  2 23:38  26.06.17

  До коментар #1 от "гост":

  НИКОГА!
 • no name no face no number
  Отговор
  3 07:56  27.06.17
  Браво
 • pInochet
  Отговор
  4 08:15  27.06.17
  Питам се : Кога нашите цървули "управляващи" ще се вземат в ръце ? Има достатъчно примери как да се опънат на двуличните западняци. Много е обидно, че за тях сме секахенд хора. Дебелата баба пък направо си каза да сме си стояли на 2 скорост. Обнагляха. Вече 27 г. ни съсипват държавичката...............................

  Коментиран от #5

 • Андре
  Отговор
  5 09:15  27.06.17

  До коментар #4 от "pInochet":

  "Държавичката" ни се съсипва още от Руското робство, та до ден днешен !
 • ИИМ
  Отговор
  6 09:51  27.06.17
  Прави са унгарците. Така е!

Напиши коментар:


Публикувай