Last news in Fakti

28 Юни, 2017 08:56 1 472 2

БТЛ апаратура на ежегодната Конференция по липоедема в Холандия

  • btl-
  • липоедема-
  • конференция-
  • холандия
БТЛ апаратура на ежегодната Конференция по липоедема в Холандия - 1

Промените и новостите в естетичната медицина се случват постоянно, за да може да се отговори на нуждите и очакванията на пациентите. Сред последните тенденциив естетичната медицина са неинвазивните процедури, насочени към решаване на козметични проблеми и несъвършенства във външния вид на пациентите.

Липоедемата е заболяване, за което медицината все още знае сравнително малко, но нарастващият брой на пациентите, страдащи от този проблем през годините, мотивира лекари и специалисти да изследват причините, рисковите фактори и начините за справяне с това заболяване. Липоедемата е хронично състояние, което обикновено се изразява вабнормално натрупване на мастни клетки в краката, бедрата и ханша.

Трудната диагностика на липоедемата и липсата на универсални методи за лечение, които да осигурят дълготрайни ползотворни ефекти върху здравето на пациентите, са основните причини за важността от обмен на опит и знание между специалистите в тази област на конференции и семинари, посветени на тази тема.

Лечението на липоедемата е комплексно, продължително и индивидуално за всеки пациент. Този здравословен проблем се среща предимно при жени. Характерни симптоми на заболяването е симетрично натрупване на мазнини в областта краката. В по-напреднал стадий пациентите изпитват силни болки, чувствителност и дискомфорт. Заболяването влошава качеството им на живот и силно влияе на самочувствието им.

В началото на месец юни в Холандия се проведе годишна Конференция по лепоедема (Conference on Lipedema) с участието на специалистилекари от цял свят, както и фирми, разработващи иновативни уреди в помощ на естетичната медицина.

БТЛ Индъстрийз представи някои от своите хай-тек уреди за неинвазивни терапии с интегрирани различни технологии, които успешно повлияват състоянието на редица пациенти, страдащи от липоедема.

Сред уредите на БТЛ, които се препоръчват за третиране на липоедема, са BTL Vanquish Meи BTL Exilis Elite. Те спомагат за подобряване на здравето на кожата и топене на излишните мазнини чрез таргетирано затопляне в проблемните зони.BTL VanquishMeна практика няма никакъв контакт с кожата на пациента и работи на принципа на радиочестотните вълни, а единственият по рода си апликатор дава възможност цялата засегната тъкан да се третира едновременно.Принципът на работа на BTL Exilis Eliteстимулира производството на нов колаген посредством отделяната топлина. В резултат, се подобрява еластичността и свежия вид на кожата, целулита и двойната брадичка изчезват, а бръчките се заглаждат.

Прилагането на неинвазивни терапии през последните години спомага за облекчаване на симптомите и стимулирането на възстановяване на здрава тъкан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    0 1 Отговор
    А TTL има ли?
  • 2 Е. Славчева

    0 0 Отговор
    Здравейте,
    Къде в София можем да намерим специалисти за това заболяване?